PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα θα εκδηλωθεί ανάγκη για άμεση επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να επαναφέρετε την ειρήνη στο περιβάλλον σας, ακόμα και να διαχειριστείτε κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για κάθε κατάσταση με συνεργάτες, φίλους ή το ταίρι σας. Είναι μια ευκαιρία να ενδυναμώσετε αυτές τις σχέσεις, να επανασυνδεθείτε σε πιο ουσιαστικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τολμήστε να πάρετε πρωτοβουλίες. Διαθέστε λίγο χρόνο στην ώθηση ενός νέου εγχειρήματος, τώρα που απομακρύνεται κάθε είδους περισπασμός. Φροντίστε να γνωστοποιήσετε τα οράματά σας και να απαντήσετε σε σχετικά μηνύματα, για να διασφαλίσετε μελλοντικές συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην σας αποθαρρύνουν τα όποια εμπόδια είχαν προκύψει στην πορεία σας, τώρα θα λάβετε απίστευτη ώθηση. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, για κάθε ιδέα που θα σας φανεί πολλά υποσχόμενη. Κάντε τις επαφές, τα αρχικά σχέδια ή κάθε πρώτο βήμα για να της δώσετε κίνηση. Μπορεί αύριο κιόλας, να σας ενθουσιάσουν οι ιδιοφυείς εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδώστε στο βάθος των συναισθημάτων σας και μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα ιδιαίτερο άτομο, που αξίζει την τρυφερότητα και την εμπιστοσύνη σας. Διερευνήστε την ατμόσφαιρα με μια μικρή εξομολόγηση και προχωρήστε ανάλογα με την αντίδραση και τη διαίσθησή σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, προσπαθήστε να ρίξετε πιθανά τείχη ανάμεσα σ’ εσάς και το ταίρι σας. Αρκεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να ακούτε χωρίς να διακόπτετε.

ΛΕΩΝ

Το φορτωμένο πρόγραμμα δεν πρέπει να σας απομακρύνει από την προσωπική και κοινωνική ζωή. Μην αμελείτε άλλο τα μηνύματα που στέλνουν δικοί σας άνθρωποι, ακόμα κι αν είναι πιεστικά. Εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα με μια απολογία και στη συνέχεια ανταλλάξτε τα νέα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καιρός να επιθεωρήσετε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το πρόγραμμά σας είναι αρκετά φορτωμένο, ενώ και ο προϋπολογισμός σας χρειάζεται προσοχή. Θα είστε ιδιαίτερα επιμελείς, στους τομείς των υπηρεσιών και των χρημάτων. Χειριστείτε όλες τις πρακτικές εκκρεμότητες ή διαρροές, απελευθερωθείτε από δεσμεύσεις που δεν αποδίδουν οικονομικά ή προσωπικά. Μπορείτε να βρείτε ξανά την ισορροπία σας, περνώντας χρόνο με πρόσωπα και δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

ΖΥΓΟΣ

Πάντα υπάρχει ένα «σχέδιο Β» για κάτι που δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Αλλά μην σπαταλήσετε όλη την ενεργητικότητά σας στη δουλειά, κρατήστε μέρος της και για την προσωπικό σας ζωή. Αν είστε δεσμευμένοι, περάστε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, το ρομάντζο πλανάται στον αέρα, ίσως και πολύ κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ένταση σιγοβράζει σε μια σημαντική σχέση σας και πρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση πριν φτάσει στην έκρηξη, γι’ αυτό παραμερίστε την ευγένεια. Είναι η ιδανική στιγμή να εκφράσετε όσα σας ενοχλούν, καθώς υπάρχουν ελπίδες για συμβιβαστικές λύσεις. Εστιάστε στην εύρεσή τους, μιλώντας με ειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μεγαλόψυχη και εύθυμη πλευρά σας παίρνει την ανιούσα. Τώρα που η τόλμη σας είναι οξυμένη, κάντε προσεγγίσεις ακόμα και έξω από τη συνήθη σφαίρα επιρροής σας. Αφήστε έναν σχολιασμό σε αναρτήσεις ή άρθρα που σας ενδιαφέρουν, ειδικά από ανθρώπους με επιρροή. Τα καινούργια άτομα που θα φέρετε στον κύκλο σας τώρα, θα γίνουν σύντομα συνοδοιπόροι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια απίστευτη ευκαιρία ίσως βρεθεί στο δρόμο σας και πρέπει να είστε πανέτοιμοι για μια επαφή ή συνέντευξη. Θα είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας, τόσο ώστε να μην τον μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο ανταγωνισμός καραδοκεί παντού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα κι αν η μαγική σκέψη δεν αποδεικνύεται επιστημονικά, κάποιοι τομείς σας θα ωφεληθούν από την εύθυμη φαντασία σας. Δώστε ώθηση στη δημιουργικότητά σας μέσα από μια ανάλογη ομάδα, είτε μελετήστε διαδικτυακά και αν περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ταξιδιωτικούς προορισμούς ανεπηρέαστους από την πανδημία.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι γεγονός ότι είστε ιδιαίτερα διαισθητικοί. Αξιοποιήστε το χάρισμά σας για να «αποκρυπτογραφήσετε» τα μηνύματα που λαμβάνετε. Θα ήταν καλή ιδέα να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, με την εξέλιξη αυτών των ικανοτήτων σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment