PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή, θα υπάρξει ανάγκη για καταξίωση και κατάκτηση.

ΚΡΙΟΣ

Διχάζεστε για το αν θα κρατήσετε εσείς τα ηνία ή θα τα παραδώσετε σε κάποιον άλλο. Αν ένα ομαδικό εγχείρημα δεν κυλά όπως θα θέλατε, χρειάζεστε γρήγορη αλλαγή στρατηγικής. Θα προσπαθήσετε να επαναφέρετε τη σύμπνοια ή θα τα χειριστείτε όλα μόνοι σας; Αρχικά πρέπει να διασφαλίσετε ότι είναι όλοι σύμφωνοι με το όραμά σας, για να μην καταλήξετε να εκνευριστείτε. Προτιμήστε τη διπλωματία από τη δικτατορία.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικρατεί μια κυκλοθυμία όσον αφορά την οικιακή σας καθημερινότητα. Από τη μία έχετε τα οικογενειακά καθήκοντα, από την άλλη λαχταράτε να ξεκουραστείτε. Θέλετε να βάλετε σε ένα δημιουργικό εγχείρημα την προσωπική σας σφραγίδα, αλλά μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε. Επειδή μπορεί να μειωθεί το ενδιαφέρον σας όσο γρήγορα κεντρίστηκε, βρείτε τη χρυσή τομή. Καθοριστικό παράγοντα για την ορθή απόφαση αποτελούν τα οικονομικά σας περιθώρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε χάσει τη μιλιά σας. Για να μην χάσετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, καλύτερα να μείνετε στο ρόλο του ακροατή. Ακούστε τη διαίσθησή σας, συλλέξτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε. Όταν θα έχετε σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη, θα ενθουσιάσετε τους πάντες με τις θέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια σύγκρουση βαραίνει την καρδιά σας, κάντε μια ανάπαυλα. Ακόμα κι αν η άλλη πλευρά δεν φάνηκε συνεπής σε ένα θέμα, η απόσταση θα ξεκαθαρίσει την οπτική σας. Προτιμήστε να φροντίσετε λίγο τον εαυτό σας, να διαλογιστείτε, να χαλαρώσετε. Παραμένοντας ακέραιοι θα καθαρίσει η σκέψη σας, για να βρείτε τη λύση που εξυπηρετεί τα ζητούμενα όλων των πλευρών.

ΛΕΩΝ

Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, πρέπει να καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται για να διεκπεραιώσετε μια υποχρέωσή σας. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Έχετε τα φόντα να πετύχετε, αν το αποφασίσετε και προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά. Θα σας ωφελήσει αν δει το εγχείρημά σας ένα ουδέτερο άτομο, πριν το παραδώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν προβλήματα στον «παράδεισό» σας, δείτε τα μαύρα σύννεφα που σωρεύονται, η άρνηση θα διογκώσει τα προβλήματα και θα δημιουργήσει περισσότερο χάος καθ’ οδόν. Δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις, δείξτε ότι μπορείτε να κατανοήσετε τη θέση των άλλων και θα δείτε ότι οι εξελίξεις θα σας ανακουφίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να προστρέξετε για να «σώσετε» κάποιον, αλλά προσέξτε τις αλληλεξαρτήσεις. Αντί να είστε οι προστάτες των πάντων, σκεφτείτε κατά πόσο το εν λόγω άτομο μπορεί να ανταπεξέλθει και μόνο του. Θέστε πιο υγιή όρια στην προσφορά μιας χείρας βοήθειας, ενδυναμώστε τους άλλους ώστε να είναι πιο αυτάρκεις. Έτσι θα εξασφαλίσετε χρόνο και για δικά σας εγχειρήματα που έχετε παραμελήσει τελευταία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκαθαρίστε τις σχέσεις σας, ίσως σας βρει σύγκρουση με ένα φιλικό άτομο. Αλλά αξίζει να προσπαθείτε πάντα εσείς να βρείτε λύσεις, με κάθε κόστος; Καιρός να αποφασίσετε αν θα κάνετε πάλι πίσω ή θα βγάλετε πλέον από τη ζωή σας το εν λόγω άτομο. Μια απόσταση θα σας βοηθήσει να δείτε με περισσότερη διαύγεια την όλη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε άλματα χωρίς να κοιτάξετε πάλι; Δεν πρέπει ο αυθορμητισμός σας να υπερισχύει, σε σημείο να νιώθετε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή. Πριν υπονομεύσετε τον εαυτό σας, κάντε παύση και σκεφτείτε τις συνέπειες. Διατηρήστε τα όριά σας, ακόμα κι αν δεν πάρετε μια διαφορετική διαδρομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε τις πιο μύχιες επιθυμίες σας, αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προτιμήστε να μην γνωστοποιήσετε τόσο προσωπικές σκέψεις όσο ακόμη τις επεξεργάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πόσο καιρό σκοπεύετε να κρατήσετε μια πικρία; Τώρα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυτήν. Ακόμα κι αν δεν τείνετε κλάδο ελαίας, ζητήστε μια συνάντηση για έναν ειρηνευτικό διάλογο. Μην εστιάσετε στα λάθη μόνο του άλλου ατόμου, να είστε έτοιμοι να πάρετε την ευθύνη και για τα δικά σας. Αν το έχετε ξεχάσει, χρειάζονται δύο για να παραμείνει ισορροπημένη μια σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Τιμήστε το σώμα και την ψυχή σας. Δεν πρέπει να ξεπερνάτε τα όριά σας χωρίς να υπολογίζετε το κόστος. Με τον τομέα της ευημερίας σας φορτισμένο, δεν ωφελεί το σκεπτικό «όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο». Έτσι γίνεστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας. Για να αποφύγετε ανεπιθύμητες συνέπειες, αποφύγετε τις υπερβολές σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Peristeri News

Leave a Comment