PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Να ενεργείς πάντα με βάση το ένστικτο και τη λογική σου.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι αποφασισμένος σήμερα, να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να αλλάξεις ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Ωστόσο, πρόσεξε να μην σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σου και κάνεις άλματα χωρίς να εξετάσεις σωστά την κατάσταση, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνεις λάθος. Το καλύτερο είναι, να κάνεις αργά και σίγουρα βήματα για να πετύχεις αυτό που θέλεις, αποφεύγοντας έτσι τις παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποκαλύψεις και λογομαχίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε απογοητεύσουν βαθιά σήμερα. Πρέπει να προσέξεις τι λες και τι κάνεις, διαφορετικά θα χειροτερέψεις τα πράγματα. Παρέμεινε ήρεμος, κράτησε χαμηλούς τόνους και φρόντισε να βεβαιωθείς πως η μέρα εξελίσσεται όσο πιο ομαλά γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πολλές δυσκολίες και εντάσεις που πλήττουν τη ζωή σου αυτή τη στιγμή, δεν θα σε αφήσουν, ούτε να κυνηγήσεις τους στόχους σου, ούτε να χαλαρώσεις. Όλα αυτά θα προκαλέσουν συγκρούσεις και τσακωμούς με τους γύρω σου και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην ξεσπάσεις συναισθηματικά και πεις λόγια που θα πληγώσουν αυτούς που νοιάζεσαι. Θα αποδειχθεί μάλιστα δύσκολο να τα ανακαλέσεις αργότερα. Κράτα λοιπόν τα νεύρα σου υπό έλεγχο και σκέψου πριν μιλήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον τελευταίο καιρό, ο κόσμος σου ήταν κάπως χαοτικός, όπως και οι σκέψεις σου. Δεν κατάφερες να αποκτήσεις ορθή κρίση για πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να πάρεις λάθος αποφάσεις και να προβείς σε ακατάλληλες ενέργειες. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όπως και την ψυχική διαύγεια που έχεις χάσει, ώστε να επιστρέψεις ανανεωμένος και πιο παραγωγικός.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα ευνοεί τη βαθιά ενδοσκόπηση και τον ειλικρινή και ώριμο εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σαφήνεια σε μια σειρά ζητημάτων, είτε συναισθηματικής είτε πρακτικής φύσης. Θα διαπιστώσεις, πως χάρη σ’ αυτό η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί καθώς η διάθεσή σου ολοένα και θα καλυτερεύει. Βεβαιώσου ότι δίνεις χρόνο και χώρο στον εαυτό σου για να ξεφεύγεις από τα πράγματα κάθε τόσο, καθώς θα επιστρέφεις πιο ανανεωμένος και ορεξάτος. Θα ωφεληθείς επίσης αν προσέξεις την υγεία και την εμφάνισή σου καθώς θα σε αναζωογονήσουν ψυχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα κυλούν σχετικά ομαλά στη ζωή σου αυτή τη στιγμή και αυτό οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες. Σ’ αυτό το θετικό κι αρμονικό κλίμα, έχεις την ευκαιρία να δράσεις και να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου, ώστε σύντομα να δεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου να πραγματοποιούνται. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει ή να σε βγάλει εκτός πορείας. Πίστεψε στον εαυτό σου, στο ένστικτο και την κρίση σου και όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ

Η απαισιοδοξία ανήκει πλέον στο παρελθόν. Αρχίζεις επιτέλους να βλέπεις τα πράγματα από μια πιο θετική οπτική. Αυτό σε βοηθάει να ξεκολλήσεις και να χαλαρώσεις από τυχόν μπλοκαρίσματα και δύσκολες καταστάσεις, που αντιμετωπίζεις εδώ και αρκετό καιρό. Επιτέλους, σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις με όλα τα σχέδιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σου είναι καλή σήμερα. Έχεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο μυαλό σου και να επαναφέρεις την τάξη. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και θα μπορέσεις ν’ απολαύσεις αυτό το όμορφο διάστημα για λίγο ακόμα. Να ενεργείς πάντα με βάση το ένστικτο και τη λογική σου. Αυτός ο συνδυασμός δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις πιεστεί τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό που έχεις ήδη φτάσει στα όριά σου. Δεν υπάρχουν πολλά ακόμη, από αυτά που μπορείς να αντέξεις και όμως τα προβλήματα φαίνεται πως δεν τελειώνουν με τίποτα. Δεν έχεις την ενέργεια να τα αντιμετωπίσεις αυτή τη στιγμή. Κάνε ένα διάλειμμα, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Πρέπει να το κάνεις αυτό, αν θέλεις πραγματικά να ανταποκριθείς στις προκλήσεις και να ξεπεράσεις τα εμπόδια στο δρόμο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η μέρα δεν είναι φτιαγμένη για σένα. Επομένως καλύτερα να αποσυρθείς για λίγο και να πάρεις αποστάσεις από τα γεγονότα που εκτυλίσσονται γύρω σου. Αν αποστασιοποιηθείς, τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο ομαλά. Δες το σαν μια ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και να κάνεις έναν απολογισμό της ζωής σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να αναθεωρήσεις τη στάση σου, απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθεις ιδιαίτερα ευαίσθητος και ανασφαλής σήμερα κι αυτό μπορεί να σε κάνει να αποσυρθείς στο καβούκι σου. Ωστόσο, αυτού του είδους η εσωστρέφεια δεν οδηγεί πουθενά. Είναι πολύ καλύτερα να ανοιχτείς για τα πράγματα που σε ενοχλούν και να συζητήσεις το πρόβλημα με κάποιον που αγαπάς κι εμπιστεύεσαι. Κάνε το και θα δεις πόσο πολύ νοιάζονται τα αγαπημένα σου πρόσωπα για σένα, κάτι που θα σου επιτρέψει να χαλαρώσεις και να νιώσεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να είσαι παθητικός παρατηρητής και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Πάρε σημαντικές αποφάσεις και φτιάξε τη ζωή σου, όπως τη θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποίησε τη λογική και τη σύνεση σαν βάση σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Αν αντιμετωπίζεις ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόβλημα, να θυμάσαι ότι μπορείς πάντα να ζητάς συμβουλές από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αντικειμενική τους στάση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να βρεις τη λύση του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment