• Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Peristeri News
Ιούνιος15/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα και αυτοπροβολή.

ΚΡΙΟΣ

Θεωρήστε ότι έχετε προειδοποιηθεί. Δεν αποκλείεται να κεντρίσετε εντάσεις στον εργασιακό χώρο, με αποτέλεσμα να δώσετε μια κακή εντύπωση. Γι’ αυτό αν νιώσετε κοντά στο να χάσετε τον έλεγχο, καλύτερα να κάνετε ένα διάλειμμα, απομακρυνθείτε και αναζητήστε την πραγματική αιτία της αναστάτωσής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Λένε ότι το μόνο που μπορεί να μας βλάψει είναι τα μυστικά μας. Τώρα πρέπει να κοιτάξετε κατάματα το παρελθόν αλλά και τον ρόλο σας στη δυναμική κάποιων συγκεκριμένων σχέσεων. Έχετε την ευκαιρία για μια ειλικρινή σχετική προσπάθεια προκειμένου να απαλλαγείτε από κάτι οδυνηρό. Όσο κι αν δεν είναι εύκολη η αλλαγή για τη σταθερή ιδιοσυγκρασία σας, πραγματικά αξίζει τον κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιστρατεύστε τα φίλτρα σας σε όσα πείτε. Προσέξτε τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας, καθώς τα συναισθήματα θα είναι έντονα, ίσως να αναδυθούν ασυνείδητα κίνητρα, κάποιοι να «αντανακλούν» τις δικές τους ατέλειες στους άλλους. Να επιβεβαιώνετε την αξιοπιστία των πηγών σας πριν εκφράσετε οποιαδήποτε κατηγορία ή αντίδραση. Ακόμα καλύτερο θα είναι να απομακρυνθείτε από κάθε παγίδα και να εστιάσετε στον εορτασμό της περιόδου των γενεθλίων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καιρός να δείξετε λίγη επιπλέον τρυφερότητα προς τον εαυτό σας. Συνήθως τον αμελείτε, ενώ διαθέτετε όλη την κατανόηση και συμπόνοια σας στους άλλους. Ίσως δυσκολευτείτε να αποδεχθείτε ότι χρειάζεστε περισσότερη αγάπη προς εσάς τους ίδιους, γι’ αυτό δεν πρέπει να σας παρασύρει κάποιος αρνητισμός. Αντί να σας θλίβουν όσα δεν έχετε καταφέρει ακόμη, εστιάστε σε όσα έχετε πετύχει και ανταμειφθείτε όπως σας αξίζει. Αντί να ζηλέψετε τους «αντιπάλους» σας, δείτε τους ως παράδειγμα προς μίμηση.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι θετικές όλες οι πληροφορίες που σας προσεγγίζουν, μπορεί να έλθουν στο φως μυστικά που θα θέλατε να μην μάθετε, είτε να δείτε για πρώτη φορά την άσχημη πλευρά του χαρακτήρα κάποιου. Αλλά άπαξ και ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, δεν υπάρχει επιστροφή. Γι’ αυτό πρέπει να διαχειριστείτε στρατηγικά την όποια έκπληξη. Μπορεί το εν λόγω άτομο να είχε απλά μια δύσκολη στιγμή ή αυτή να είναι η γνήσια προσωπικότητά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακολουθείτε τους κανόνες και θεωρείτε ότι το ίδιο κάνουν όλοι, αλλά μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα κοντινό σας άτομο έχει προδώσει την εμπιστοσύνη σας, ίσως πρέπει να παραδεχθείτε ότι έχει απώτερα κίνητρα. Αλλά αντί να επιδιώξετε μια ομολογία, προτιμήστε να πάρετε αποστάσεις. Η άβολη ατμόσφαιρα μπορεί να οδηγήσει σε παραδοχή ή ακόμα καλύτερα σε μια απολογία.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε τις πολλές «οικειότητες» παρά την κοινωνική σας ιδιοσυγκρασία, μπορεί να προκληθούν εντάσεις που θα σας βρουν απροετοίμαστους. Εξίσου πιθανό είναι να προβάλετε δικούς σας φόβους ή ανασφάλειες σε αθώους παριστάμενους. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι πιο συνετό να πορευτείτε μόνοι προς το παρόν. Αν κάτι πάρει άβολη τροπή, μια απόδραση στη φύση μπορεί να είναι το κατάλληλο αντίδοτο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο προβληματισμός δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα. Όσο κι αν ανησυχείτε για το μέλλον σας, πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι ακόμη και με περισπασμό της σκέψης σας, απαιτείται συγκρότηση. Δεν είναι εύκολο στην ελεγκτική φύση σας να παραδίνεται, αλλά η αντίσταση θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερβολική ανάλυση μπορεί να καταλήξει σε αποσύνθεση. Δεν αποκλείεται να θέλετε υπερβολικά διεισδυτικά ερωτήματα ή να διυλίζετε τη συμπεριφορά των άλλων. Προτιμήστε να αφήνετε και λίγο μυστήριο, αντί να κάνετε ψυχογράφημα στους ανθρώπους, δεν υπάρχουν πάντα σαφείς απαντήσεις για όλα, καλύτερα να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην εκπλαγείτε αν δεν μπορείτε να εστιάσετε στις υποχρεώσεις σας. Αν υπάρξουν εξάρσεις ανασφάλειας, ανταγωνισμού ή ζήλιας, προσπαθήστε να μην αντιδράσετε. Μπορεί να υπάρχουν βαθύτερα αίτια που πρέπει να διαχειριστείτε και ίσως όχι μόνοι, στραφείτε σε ένα έμπιστο άτομο, όπως έναν φίλο ή έναν ειδικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαγορεύονται τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Είστε αρκούντως ακριβοδίκαιοι, ώστε να μην αναδύετε το παρελθόν σε μια φορτισμένη συζήτηση, αλλά μπορεί να μπείτε σε έναν τέτοιο πειρασμό. Παρά την δικαιολογία των ακραίων συναισθημάτων, οι πράξεις σας δεν θα συγχωρεθούν εύκολα. Ενδείκνυται να μιλάτε ειλικρινά, αρκεί να το κάνετε με ευγένεια και κατανόηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη φροντίδα της υγείας σας και την εμμονή. Επειδή ενίοτε γίνεστε σκληροί κριτές του εαυτού σας, να θυμάστε ότι η απόρριψη κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Λίγος διαλογισμός ή έντονη εξάσκηση, μπορεί να αλλάξει την κακή σας διάθεση.

Ετικέτες: