PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου 2023


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Aυτοπεποίθηση, καθώς νέες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα θελήσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για τους μελλοντικούς σου στόχους. Ωστόσο, μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα και κάποια οικογενειακά ζητήματα. Να είσαι λογικός στις κινήσεις και τα λόγια σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί σήμερα είναι να πάρεις δεδομένες κάποιες επιτυχίες που βιώνεις σε όλα τα επίπεδα και να σταματήσεις να προσπαθείς για κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι η ικανοποίηση είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα αλλά μπορεί να γίνει παγίδα αν παρασυρθείς και δεν συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Απόφυγε να παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου.

ΛΕΩΝ

Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την «πονηριά» που έχεις και δεν έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς και τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά με τις ενέργειες που κάνεις.

ΖΥΓΟΣ

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη ψυχραιμία για να τα καταφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείς να ασχοληθείς και να επιλύσεις οικογενειακά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά, που θα κάνουν αίσθηση, ωστόσο εσύ καλό θα είναι να μην πάρεις θέση. Ακολουθώντας την διπλωματική οδό, μπορείς να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλύτερα να μην αναβάλεις θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από εσένα. Κινήσου με μεθοδικότητα και χωρίς βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυσή τους. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί δούλεψε και περισσότερο, για να τα φέρεις εις πέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι κρίσιμη μέρα σχετικά με κάποιες αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις. Πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Ωστόσο, η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment