PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Τα γεγονότα δεν θα έχουν ταχύτητα θα έχουν όμως σταθερότητα.

ΚΡΙΟΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία για το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και να σου δημιουργήσουν άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να ξεφύγεις από υπερβολικές συμπεριφορές που θα σε βουλιάξουν συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ρυθμοί αυτής της ημέρας θα είναι κουραστικοί για εσένα, αλλά με την πείρα και τις αντοχές σου θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις καλά τόσο τα επαγγελματικά σου καθήκοντα όσο και τις αισθηματικές σου υποχρεώσεις. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι, αλλά να ηρεμήσεις και να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περνάς πολλά προβλήματα και βιώνεις περίεργες καταστάσεις, που προσπαθείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που ήδη διανύεις είναι πολύ εποικοδομητική και όλες οι καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, θα βρουν το δρόμο τους και θα σε ικανοποιήσουν. Καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό θέμα που έχεις κατά νου, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σου αποδώσει τα μέγιστα οφέλη.

ΛΕΩΝ

Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σίγουρα θα σου έρθουν και τα καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις ένταση σήμερα, αλλά και ενέργεια για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου στους γύρω σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά προσπέρασέ τα.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα και περιδιαβαίνεις στα πρόθυρα της υπερκόπωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά, κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν και να ζητήσουν την επίλυσή τους άμεσα. Μην τα παραβλέψεις και μην τα αμελήσεις, για το δικό σου καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απόφυγε σήμερα κάποια πρόσωπα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλησε με δικά σου άτομα για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σε κάνει δημιουργικό, αλλά και κάποιες στιγμές νευρικό. Κάποιες στιγμές θα κινηθείς με μεγάλες ταχύτητες και αυτό το ενδεχόμενο εγκυμονεί την εκδοχή συγκρούσεων. Να είσαι διαλλακτικός, ακόμη και αν κινδυνεύουν να ναυαγήσουν οι επιθυμίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από όλο αυτό το άγχος της καθημερινότητας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες καταστάσεις αλλά και ειδήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και πρέπει να τα προλάβεις, για να μην γίνουν κάποια πράγματα ερήμην σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment