PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε θέματα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον και σου δίνεται η ευκαιρία να θεμελίωσης μία νέα πορεία με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα λύνοντας προβλήματα του παρελθόντος που σε έχουν απασχολήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα κυρίαρχη όμως το πρωί δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα λόγω της έντασης που εκδηλώνεις. Φρόντισε να μην επηρεάσουν τις φιλικές σου σχέσεις και προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρη αντιμετώπιση σε ζητήματα που σε απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκφράζεις με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες όμως το πρωί μπορεί να υπάρχει έντονος εκνευρισμός λόγω φόρτου εργασίας και αυτό να εκδηλωθεί άμεσα στον περίγυρό σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη συμπεριφορά σου που μπορεί να δημιουργήσει έντονους καβγάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε σχέση με το παρελθόν και πιθανά ζητήματα που αντιμετωπίζεις. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από φόβους και προκαταλήψεις πατώντας γερά στα πόδια σου και ξεπερνώντας τα όποια απωθημένα σε βουλιάζουν συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε φιλικές σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί τον προηγούμενο καιρό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς για να αποκαταστήσεις. Δείχνεις αποφασιστικότητα και βούληση και αυτό αναγνωρίζεται από τους γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε σχέση με την δημόσια εικόνα σου και θέματα αυτοπροβολής που μπορεί να σε απασχολούν. Σου δίνεται η ευκαιρία να δομήσεις μία νέα καθημερινότητα που θα εντυπωσιάσει το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, όπως και σε ότι αφορά ζητήματα επιμόρφωσης που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Πρόσωπα από το εξωτερικό δείχνουν έντονα ότι θέλουν να ασχοληθούν μαζί σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε σχέση με την ψυχολογική σου κατάσταση και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Προσοχή σε ξεσπάσματα λόγω της έντασης, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ισορροπήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ρεαλιστικός λόγος θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας και τη σωματική σου υγείας. Είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή να βάλεις την γυμναστική στη ζωή σου για να βελτιώσεις την ενέργειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα παιδιά και τη δημιουργία καθώς είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και ζωντάνια. Η διασκέδαση δεν θα λείψει και θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς ανεβάζοντας τους πάντες με την υπέροχη διάθεση σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεις το χρόνο να δεις με πρόσωπα από την οικογένειά σου που είναι σημαντικά για εσένα. Απολαμβάνεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που σου δείχνουν. Προσοχή δείξε τις πρωινές ώρες γιατί μπορεί η νευρικότητα να κυριαρχήσει και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις για ζητήματα που προκύπτουν από το παρελθόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment