PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξει δυνατότητα για σταθερή πορεία τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες, όσο και σε υποθέσεις προσωπικών σχέσεων.

ΚΡΙΟΣ

Κοιτάξτε πιο δημιουργικά τα οικονομικά σας. Τώρα μπορείτε να προσφέρετε λίγες απολαύσεις στον εαυτό σας, χωρίς πίεση και με περισσότερη έμπνευση. Αξιοποιήστε τα χρήματά σας σε εταιρίες με περιβαλλοντική ηθική ή σε τοπικές επιχειρήσεις που πλήγηκαν από την πανδημία. Επίσης, η ανανέωση των επαγγελματικών διαδικτυακών προφίλ σας μπορεί θα φέρει ανέλπιστες προσφορές μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Υποδεχθείτε την καινούργια αστρολογική χρονιά σας. Είναι καιρός να μην εμμένετε στις δυσχέρειες, να υιοθετήσετε το σκεπτικό του «τι έχω να μάθω από αυτές». Κάποιες σχέσεις μπορεί να λήξουν τώρα ή να πάψετε να απασχολήστε με ένα συγκεκριμένο σημείο τριβής. Φτιάξτε μια λίστα επιθυμιών, τολμώντας να γίνετε και «άπληστοι». Τι θα θέλατε να παράσχετε στον εαυτό σας τις επόμενες δύο εβδομάδες, ακόμα κι αν δεν είναι πρακτικό; Επίσης, στήστε ένα εξάμηνο πλάνο στόχων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάντε μια παύση και πάρτε βαθιές ανάσες. Τιμήστε τις μεταβάσεις στη ζωή σας, ενίοτε το κλείσιμο μιας πόρτας σηματοδοτεί το άνοιγμα μιας άλλης. Απελευθερωθείτε από κάθε ξεπερασμένη κατάσταση και καλωσορίστε νέες περιπέτειες και εμπειρίες, ακόμα αν χρειαστούν λίγο χρόνο για να αποκαλυφθούν πλήρως. Αν χρειάζεστε περισσότερη ισορροπία, είναι η ιδανική στιγμή να αρχίσετε τον διαλογισμό ή γιόγκα. Αναζητήστε στο διαδίκτυο τις διαδικασίες που μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμα και στο σαλόνι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διευρύνετε τους ανθρωπιστικούς σας ορίζοντες. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί μια καινοτόμα ιδέα σας να υποστηρίξει ή να ανοικοδομήσει την κοινότητά σας. Σε επίπεδο καριέρας, μια σύμπραξη μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ομαδικές δράσεις. Αναβαθμίστε συσκευές και εφαρμογές ώστε να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη και κερδοφόρα.

ΛΕΩΝ

Στραφείτε στις πιο μεγαλεπήβολες φιλοδοξίες σας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν αποκλείονται πολλές δελεαστικές προσφορές και ευκαιρίες, που θα φέρουν σταθερότητα στα έσοδά σας. Τα βήματά σας πρέπει να είναι αργά και σταθερά, μιας και θα εξελιχθούν σε έκταση έξι μηνών και καθώς θα ανεβαίνετε την κλίμακα της επιτυχίας, φροντίστε να συμπράττετε με ισχυρούς παίκτες στον τομέα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αντισταθείτε στη παρόρμηση για περιπλανήσεις. Μπορείτε να τις κάνετε από την οθόνη σας με άτομα από όλο τον κόσμο, είτε να μάθετε μια ξένη γλώσσα. Δείτε ευρωπαϊκές ταινίες, δοκιμάστε συνταγές από άγνωστα μέρη τις επόμενες δύο εβδομάδες. Με την αισιοδοξία σας να αναπτερώνεται, τολμήστε να οραματιστείτε όσα θα υλοποιήσετε με την επιστροφή στην κανονικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Είστε έτοιμοι για μια μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω. Αν και τίποτα δεν γίνεται εν μία νυκτί, μπορείτε να έχετε απτά αποτελέσματα. Δώστε έμφαση σε μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους, σε επενδύσεις και συμπράξεις. Ίσως εντοπίσετε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας, αρκεί να είστε ρεαλιστές με τον προϋπολογισμό σας. Ρισκάρετε, χωρίς να τον διακινδυνεύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συμπράξεις αποκτούν μαγική διάσταση, γι’ αυτό σε επαγγελματικό ή ρομαντικό επίπεδο, μην αναζητάτε μόνο ομοϊδεάτες σας. Μια συμπληρωματική προσωπικότητα αποτελεί την ιδανική επιλογή. Αν είστε δεσμευμένοι, δώστε περισσότερη φροντίδα στη σχέση σας για να την ενδυναμώσετε. Σε κάθε περίπτωση, μην βιάζεστε να καταλήγετε σε συμπεράσματα, πρέπει να γίνετε καλύτεροι ακροατές και πιο ευαίσθητοι, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμάστε τη φόρμα γυμναστικής σας. Είναι το έναυσμα για να επιστρέψετε στις υγιείς επιλογές και τη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. Ισορροπήστε με καινούργιες πρακτικές που δεν θα σας αγχώνουν, με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα. Θα γίνουν συνήθειες που θα ευεργετήσουν τη ζωή σας μακροπρόθεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ρομάντζο σας συνεπαίρνει. Κατασταλάξτε στα προσωπικά σας ζητούμενα και θα τα δείτε να εισρέουν τους επόμενους έξι μήνες. Δεν αποκλείεται μια πρόταση, μια εγκυμοσύνη ή μια «γόνιμη» ιδέα με πολλές προοπτικές. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί οι φίλοι να σας προτείνουν άτομα που θα προσεγγίσετε μέσω διαδικτύου. Αν είστε δεσμευμένοι, η περίοδος είναι ιδανική για να αναζωπυρώστε τη σχέση σας με περισσότερη ποικιλία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα θέματα του σπιτιού απαιτούν την προσοχή σας. Ανοίξτε μια καινούργια σελίδα στη σχέση με ένα αγαπημένο άτομο, περάστε ποιοτικό χρόνο με γυναίκες συγγενείς. Ίσως και να αποζητήσετε εσείς περισσότερη «μητρική» ενέργεια, γι’ αυτό δώστε σημασία στην προσωπική σας φροντίδα. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να εμπνεύσει και μια μετακόμιση ή ανακαίνιση. Φορέστε τη φόρμα εργασίας και ανανεώστε τους χώρους σας ή κρεμάστε το καλοκαιρινό σας καπέλο κάπου αλλού.

ΙΧΘΥΕΣ

Στήστε τα μικρόφωνα. Αν θέλετε να περάσετε μηνύματα ή να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας, αξιοποιήστε τη συγκυρία. Γράψτε, αναρτήστε, γνωστοποιήστε τις ιδέες σας σε ευρύτερο κοινό. Για το επόμενο εξάμηνο θα ανακαλύπτετε νέα πεδία ψυχαγωγίας, έκφρασης και δράσεων. Αν σκεφτόσασταν ένα τοπικό επαγγελματικό εγχείρημα, στήστε το πλάνο σας και παραμείνετε προσηλωμένοι σε αυτό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment