PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας.

ΚΡΙΟΣ

Παραμείνετε στη διαδρομή που έχετε χαράξει, όσο κι αν δεν είστε οπαδοί της συνήθειας, ενίοτε χρειάζεται για να κάνετε αργή και σταθερή πρόοδο. Δεν πειράζει να αφεθείτε για λίγο στην οργανωμένη καθημερινότητα, θα είναι προσωρινό. Προσεγγίζετε ένα σημαντικό ορόσημο και καλό είναι να έχετε απόθεμα ενέργειας. Η υπομονή είναι αρετή και μπορείτε να τη «διδαχθείτε» ανά πάσα στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι καιρός να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Είστε εργατικοί και ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της καριέρας σας αλλά και των άλλων. Αλλά τώρα χρειάζεται να αποτραβηχτείτε από τους λοιπούς και να εστιάσετε στα ζητούμενα σας. Θα δείτε ότι όλες οι σχέσεις θα βελτιωθούν, όταν επιστρέψετε πιο ισορροπημένοι και ανανεωμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ξεχάσετε, μπορείτε να συγχωρήσετε. Είναι η ιδανική στιγμή να τείνετε κλάδο ελαίας, όσο έξαλλους κι αν σας κάνουν κάποια άτομα του κύκλου σας. Γιατί η ορμή βλάπτει περισσότερο εσάς τελικά. Όλοι κάνουν λάθη, γι’ αυτό αποτελεί μεγαλείο χαρακτήρα να τα ξεπερνάτε και να προχωράτε παρακάτω. Αν κάποιοι τα επαναλαμβάνουν, ίσως δεν πρέπει να παραμείνουν άλλο στο περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να θυμάστε ότι οι ομαδικές προσπάθειες μπορούν να επιφέρουν θαύματα, καιρός να μετρήσετε τα δικά σας πλεονεκτήματα από κάθε σύμπραξη. Αν διχάζεστε για το που να στραφείτε, αναζητήστε τρόπους βελτίωσης των εσόδων και των πηγών σας. Αυτές θα σας υποδείξουν την επαφή ή τον συνεργάτη που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Το βέβαιο είναι ότι θα βρείτε την πιο αποδοτική κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ

Αποδίδει τα αναμενόμενα η δουλειά σας; Πιάστε αποφασιστικά το τιμόνι και κάντε τις αλλαγές που απαιτούνται. Ο στόχος σας πρέπει να είναι το ταμείο και η προσωπική ικανοποίηση. Μην περιοριστείτε στην εικόνα των πραγμάτων σήμερα, διευρύνετε τον ορίζοντά σας και στις απαιτήσεις της εποχής. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια έχουν τη δυναμική να υλοποιηθούν, αρκεί να πορευτείτε στις κατάλληλες διαδρομές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια τα πραγματικά σας συναισθήματα. Είναι καιρός να αποδώσετε στους άλλους τις ευθύνες τους, προκειμένου να γίνουν βήματα προόδου στις σχέσεις σας. Δεν χρειάζεται να «εκδώσετε» εντολές ή τελεσίγραφα, απλώς εκθέστε τα πράγματα από τη δική σας οπτική. Αν θέτετε ερωτήματα αντί για κατηγορίες, θα χτίσετε περισσότερες γέφυρες.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε μια απρόσμενη επίσκεψη από το πράσινο τέρας της ζήλιας. Θέματα εμπιστοσύνης, φθόνου, ανταγωνισμού, ακόμα και θυμού μπορεί να σας πιάσουν εξ απροόπτου. Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να καταφέρετε να ισορροπήσετε τα αισθήματα με τα γεγονότα. Ακόμα κι όταν έχετε δίκιο για κάτι, θα το χάσετε αν κάνετε βουνό τον κάθε κόκκο άμμου. Μην φτάσετε στο σημείο να καταστρέψετε σημαντικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι καιρός να επιθεωρήσετε την ισορροπία στις πιο στενές σας σχέσεις. Μήπως δεν εκτιμάτε αρκετά την ουσιαστική ποιότητα των άλλων; Ίσως έχετε παραβλέψει τη στήριξη ατόμων που βρίσκονται πάντα στο πλάι σας. Η ατμόσφαιρα ευνοεί την εξομάλυνση της ατμόσφαιρας, αρκεί να κατανοήσετε πού έχετε σφάλει. Να θυμάστε ότι η συνέπεια, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη διάρκεια των σχέσεών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαίνεται να έχετε παρεκκλίνει κάπως από τη διαδρομή της ευημερίας. Όσο εμμένετε στην ικανοποίηση υπερβολικών παρορμήσεων, δεν πρόκειται να ισορροπήσετε. Η ζωτικότητα και η καλή υγεία, δεν αφορά το βάρος ή την ομορφιά. Αφορά ορθές πρακτικές διατροφής και εξάσκησης, που μπορείτε να υιοθετήσετε και να απολαμβάνετε. Αρκεί να αποφασίσετε να τρέφεστε «σωστά» τον περισσότερο καιρό και να κινήστε αρκετά μέσα στη μέρα για να παραμένετε ακμαίοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακολουθήστε το ένστικτό σας, είναι καιρός να προωθήσετε τον εαυτό σας, με όποιο τρόπο θεωρείτε καλύτερο. Τολμήστε να αναρτήσετε φωτογραφίες και σχόλια που σας εκφράζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Φροντίστε να αντανακλούν την ευφυΐα και τα προσόντα σας. Ενόσω παραμένετε αυθεντικοί και ακέραιοι, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείτε με περισσότερη αγάπη τους χώρους σας, ενδώστε στην παρόρμηση να το κάνετε πιο όμορφο και ζεστό. Τακτοποιήστε κάθε ακαταστασία, για να αποφασίσετε μετά τι θα κρατήσετε και τι όχι. Αποχωριστείτε ρούχα που δεν πρόκειται να φορέσετε ξανά. Όταν πάει το καθετί εκεί που πρέπει, θα έχετε χώρο ακόμα και για διαλογισμό ή γιόγκα. Έχει σημασία να το κάνετε, για να γεμίσετε γαλήνη και θαλπωρή.

ΙΧΘΥΕΣ.

Μιλήστε δυνατά. Βγάλτε τώρα το σημαντικό μήνυμα που θέλετε να περάσετε σε όλους, ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην κρατήσετε μέσα σας πικρίες, φροντίστε να επιλύσετε κάθε παρεξήγηση. Επίσης, ελέγξτε ξανά τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα. Ίσως σας έχει διαφύγει κάποιο, που αφορά μια σημαίνουσα ευκαιρία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment