PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020


Καλό μήνα σε όλες και όλους! Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα πιστέψτε πως μπορείτε να κατακτήσετε ό,τι θελήσετε.

ΚΡΙΟΣ

Εστιάστε στις υποχρεώσεις σας. Δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αποσπάσει, επιλέξτε τρεις προτεραιότητες και ασχοληθείτε με αυτές. Κλείστε τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας, σιγάστε τηλέφωνα και αρχίστε. Η πλανητική σύμπνοια πυροδοτεί τις επαγγελματικές προοπτικές σας και οξύνει την προσοχή σας: Μην παραμερίζετε τις λεπτομέρειες, είναι σημαντικές και μπορεί να υποκρύπτουν ανέλπιστες ανταποδώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ποιες είναι οι πιο φιλόδοξες ιδέες σας; Ξεχάστε κάθε δισταγμό, τώρα μπορείτε να καταφέρετε θαύματα. Έχετε άσους στο μανίκι σας, πρέπει να γνωστοποιήσετε τις ικανότητές σας και να κατακτήσετε το κοινό σας. Να είστε έτοιμοι να συγκεντρώσετε όλα τα μάτια πάνω σας, χωρίς να αποκλείεται και μια ρομαντική νότα, αποδεχθείτε μια προκλητική πρόσκληση ή βγείτε και φλερτάρετε με κάθε «πρόθεση».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήπως κρύβετε όσα σας πονάνε; Τώρα τα συναισθήματα είναι έντονα, πάρτε βαθιές ανάσες για να χειριστείτε τη συγκυρία, μπείτε μέσα σας και κοιτάξτε κατάματα τις σημαντικές αλήθειες. Φυσικά και θέλετε να μοιραστείτε όσα νιώθετε, όμως αυτό το σκηνικό απαιτεί να τα μελετήσετε, χωρίς καλύψεις και χωρίς συζητήσεις. Η καταγραφή ή η επαφή με έναν ειδικό, θα κάνει πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήπως μια σημαντική σχέση έχει φτάσει σε ένα σημείο αιχμής; Τώρα που βλέπετε τα σημάδια με διαύγεια, πάψτε να καταπνίγετε τα αισθήματά σας. Αν είστε αποφασισμένοι να φύγετε, κάντε τη συζήτηση χωρίς να έχετε κάτι να χάσετε. Ίσως η άλλη πλευρά να εκπλαγεί, θέλοντας τις ίδιες αλλαγές που χρειάζεστε κι εσείς.

ΛΕΩΝ

Απομακρύνετε κάθε περισπασμό και συγκεντρωθείτε, αδράξτε αυτή την ευκαιρία για την ευημερία σας, την οργάνωση της στρατηγικής και του προϋπολογισμού σας. Κάθε ξεκαθάρισμα θα σας οδηγήσει σε μακροπρόθεσμες επιτυχίες, γι’ αυτό προσηλωθείτε στους στόχους και το κέρδος σας. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μπορείτε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας με ένα δωράκι ή ένα ποτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πειραματιστείτε με καινούργιες προσεγγίσεις στα θέματά σας. Χωρίς στρατηγικές και παιχνίδια ισχύος στον εργασιακό χώρο, θα δείτε να λαμβάνετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Συνεργάτες ή πελάτες μπορεί να προβάλουν αντιστάσεις, που θα κάμψετε και θα ανοίξετε πόρτες εκεί που δεν το περιμένατε. Αρκεί μόνο να ακουστούν και να γίνουν σεβαστές όλες οι απόψεις, ώστε κανείς να μην νιώθει παραμερισμένος.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως νιώθετε πιο εσωστρεφείς και λιγότερο ομαδικοί «παίκτες». Τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από βάρη που κουβαλάτε για καιρό, αλλάζοντας τη δική σας οπτική. Αξίζει τον κόπο να θίξετε όσα σας πλήγωσαν, προκειμένου να επαναφέρετε την ισορροπία, απαραίτητο στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας. Το αποτέλεσμα θα σας ανακουφίσει και θα περάσετε σε πιο αίσια πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συνεργασία θα σας φέρει νίκες. Μπορεί να προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι, θεωρώντας ότι μόνο έτσι έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην άποψη και των γεγονότων. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να εντοπίσετε το κατάλληλο άτομο για να σας βοηθήσει σε κάθε εγχείρημα. Αν παραμερίσετε τις πεποιθήσεις σας, αυτή η διαδικασία θα τις βελτιώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εργάζεστε σκληρά και θέλετε να απολαμβάνετε τα χρήματα που κερδίζετε, αλλά ίσως να σας βοηθήσει μια διαφωτιστική εμπειρία που θα βιώσετε. Είναι καιρός να καταμετρήσετε πόσα εισπράττετε κάθε μήνα και πόσα ξοδεύετε. Αν υπάρχει ανισορροπία, χρειάζεται να θέσετε διαφορετικά όρια. Αν θέλετε να απολαύσετε κάποιες πολυτέλειες, να είστε έτοιμοι να κάνετε και τις θυσίες που απαιτούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποστηρίξτε τα συμφέροντά σας, όσο κι αν είστε συνηθισμένοι να σιωπάτε, ενίοτε πρέπει να κάνετε άλματα αφού ελέγξετε που πατάτε. Να παλέψετε για τις απόψεις σας. Αυτό θα ανορθώσει την αυτοπεποίθησή σας, για να πάψετε να αναμένετε να αλλάξει ο κόσμος σας, θα τον αλλάξετε εσείς με στρατηγικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως πρέπει να κινηθείτε πιο μυστικά για να πραγματώσετε μια σημαντική αποστολή, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Μπορεί κάποιοι να πιέζουν για τα δικά τους συμφέροντα ή να μην συμπεριφέρονται συνεργατικά. Μιας και θα έχετε τη διαύγεια να κατανοείτε τι συμβαίνει, προτιμήστε να κινηθείτε διακριτικά. Ενόσω έχετε το κοινό συμφέρον κατά νου, όλα είναι αποδεκτά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η δημοτικότητά σας παίρνει την ανιούσα. Αυτό το ακαταμάχητο σκηνικό σας καλεί να αδράξετε τη μέρα και να κάνετε προσεγγίσεις, προκειμένου να επιστρατεύσετε συμμάχους σε όλους τους τομείς. Αναβαθμίστε την εικόνα σας, βελτιώστε τα ηλεκτρονικά σας προφίλ, αναζητήστε τρόπους για την ευρύτερη προώθησή σας. Κάποια επαφή μπορεί να πάρει πιο ρομαντική πορεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment