PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 1 Ιουνίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια, καλό μήνα σε όλες και όλους.

Σήμερα: Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν η διαίσθηση και το ένστικτο.

ΚΡΙΟΣ

Ενίοτε το μυαλό μπορεί να παίξει πολλά παιχνίδια, δώστε σημασία, μηνύματα μπορεί να σας προσεγγίζουν με διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που είστε συνηθισμένοι. Σε αυτή τη θολή αλλά διαφωτιστική γωνιά σας συμβαίνουν οι πιο ενδιαφέρουσες δράσεις. Μην αφήσετε τη λογική να εμποδίσει τη διέλευσή τους, παραμείνετε δεκτικοί και αφήστε το μυαλό να περιπλανηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ταλαιπωρήστε μόνοι για την παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι η στιγμή να ζητήσετε την όποια βοήθεια ή στήριξη χρειάζεστε για να προοδεύσουν οι ιδέες σας. Αυτή είναι η ομορφιά της κοινότητας: Μπορείτε να βρείτε στους κόλπους της ό,τι αναζητάτε, από ένα επιπλέον ζευγάρι χέρια μέχρι μια συμβουλή για ένα εγχείρημα που είστε έτοιμοι να γνωστοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα μπορείτε να κάνετε άλματα στην καριέρα σας. Δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν πόρτες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά, αρκεί να θυμάστε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Κάντε προσεγγίσεις σε άτομα που έχουν επιρροή, σε ομοϊδεάτες που μπορείτε να συμπράξετε και μην εκπλαγείτε αν βρίσκονται σε άλλη γεωγραφική περιφέρεια ή χώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να επεκτείνετε την επιρροή σας από παντού. Ακόμα και με διαδικτυακές επαφές, οι προσεγγίσεις ατόμων σε διάφορα μέρη χρειάζεται δημιουργική δομή και σχεδιασμό. Αυτό θα είναι το μυστικό σας όπλο, για να φτάσετε τη ζωή σας εκεί που θέλετε σε έξι μήνες από τώρα.

ΛΕΩΝ

Οι συνέργειες κυριαρχούν στη σκέψη σας. Έχετε μόνο να ωφεληθείτε αν ενώσετε ικανότητες και πηγές με άλλους… Γι’ αυτό αρχίστε να γνωστοποιείτε τα ταλέντα σας και τις ιδέες επεξεργάζεστε. Με τους σωστούς συμμάχους, θα είστε σύντομα μια αναγνωρίσιμη δύναμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έφτασε η στιγμή να βγάλετε από μέσα σας κάτι που σας βαραίνει. Θα σας είναι δύσκολο να μην πείτε όσα νιώθετε ή σκέφτεστε, ειδικά αν κάποιος σας θέσει το σχετικό ερώτημα. Αν για κάτι διστάζετε, σκεφτείτε τι πραγματικά σας φοβίζει και ορμήστε σε αυτό, όπως θα βγάζατε ένα τσιρότο.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καιρός να ανέβετε ξανά στο τραίνο της ευημερίας, ακόμα κι αν χάσατε λίγο την ισορροπία σας. Η έμφυτη αγάπη σας για τη χαρά και το παιχνίδι, θα βρει δημιουργικούς τρόπους για να βρει ευχάριστες συνήθειες. Πειραματιστείτε με μπαχαρικά, με φρούτα και λαχανικά, με νέες πρακτικές εξάσκησης. Καθετί καινούργιο θα αποτελέσει έμπνευση για να προσηλωθείτε σε αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε στα συναισθήματά σας χώρο, θα είναι μια θετική εξέλιξη για εσάς. Ακολουθήστε τη ροή των αισθημάτων, δεν έχετε λόγο να τα κρύβετε όσα νιώθετε από τους δικούς σας ανθρώπους. Επιπλέον, αυτές οι δονήσεις ευνοούν το φλερτ και τις τρυφερές προσεγγίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν πολλοί τρόπου για να βοηθήσετε τους άλλους. Είναι καλύτερα να τους αφήνετε να κάνουν τις δικές τους προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων τους, αντί να επεμβαίνετε για να τους σώσετε. Απλώς να είστε παρόντες και καλοί ακροατές. Να παράσχετε στήριξη, μόνο όταν και αν σας ζητηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγάλτε τα φίλτρα σας, παραμερίστε τη διπλωματία ή την ασάφεια, μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς υπονοούμενα. Ακόμα κι αν ακουστείτε κάπως «ακατέργαστοι», οι άλλοι θα εκτιμήσουν την αλήθεια σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια. Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια θα σας απελευθερώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάρτε το ρίσκο για κάτι που νιώθετε σωστό. Το ένστικτό σας μπορεί να εντοπίσει νέες ευκαιρίες για τα εγχειρήματα που σκέφτεστε, με προοπτικές που θα σας ταιριάζουν απόλυτα. Μην αφήσετε καμία επιλογή χωρίς να τη διερευνήσετε, ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορεί να εξελιχθεί στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Σας κατακλύζουν τα διλήμματα. Αλλά τώρα πρέπει να παραμερίσετε τις αμφιβολίες, να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να εντοπίσετε τις προοπτικές τους. Πρέπει να είστε ειλικρινείς και ακέραιοι προς τον εαυτό σας, μην αυτοπεριορίζεστε απέναντι σε μια ιδέα που ίσως αποδειχθεί φαεινή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Peristeri News

Leave a Comment