PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα οι πληροφορίες έρχονται από παντού.

ΚΡΙΟΣ

Μειώστε ταχύτητα. Η συγκυρία μπορεί να σας αναγκάσει να πατήσετε φρένο σε ένα φιλόδοξο σχέδιο ή κάτι που προκαλεί τα οικονομικά σας περιθώρια. Κάθε πίεση σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, ενδέχεται να σας απογοητεύσει ή να σας εξαντλήσει. Στρέψτε την προσοχή σας σε όσα επαναφορτίζουν τις μπαταρίες σας, είτε κάτι που σας παθιάζει και σας κάνει ευτυχισμένους.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν ξέρετε αν πρέπει να πατήσετε φρένο ή να ανεβάσετε ταχύτητα, ίσως να νιώθετε σαν να οδηγάτε σε ώρα αιχμής. Θα συνειδητοποιήσετε ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Καλείστε να είστε πιο επιφυλακτικοί και επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που μπαίνουν στον πιο στενό σας κύκλο, ειδικά με άτομα από το παρελθόν που θα θελήσουν να επανέλθουν. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο για να τακτοποιήσετε τους χώρους και τα αρχεία σας, να ασχοληθείτε με την τέχνη. Μιας και προσεγγίζει η εποχή του Φθινοπώρου, ας προετοιμαστείτε μέσα σας και γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε να ταράζονται οι στόχοι της ομάδας; Μπορεί να υπάρξουν τριβές στον εργασιακό χώρο, αλλά εσείς δεν πρέπει να πυροδοτήσετε περισσότερο την ατμόσφαιρα, μπορείτε να εξομαλύνετε το κλίμα ή/και να αναζητήσετε νέους συνεργάτες. Η περίοδος είναι επίσης ιδανική για να κάνετε λίγη αποτοξίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο. Βγείτε στη φύση, διαλογιστείτε, φιλοσοφήστε. Θα έχετε πολλά να μοιραστείτε, όταν επανέλθετε δριμύτεροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, μια συγκυρία μπορεί να δυσκολέψει κάπως την επαγγελματική σας πρόοδο. Αλλά θα έχετε το περιθώριο να απολαύσετε περισσότερο τη φύση, αντί να περνάτε την κάθε μέρα πίσω από το γραφείο. Επίσης, η μείωση των ρυθμών σας θα επιτρέψει να ανακαλύψετε πιο παραγωγικούς και ποιοτικούς τρόπους διαχείρισης των υποχρεώσεών σας και δεν αποκλείεται τελικά να βγείτε κερδισμένοι, ακόμα και οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Πόσες από τις λαμπρές ιδέες σας μπορούν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου; Πώς μπορείτε να γλιτώσετε χρόνο και κόπο, τώρα που οι κινήσεις σας απαιτούν να μειώσετε ταχύτητα; Από δοκιμασία μπορεί να περάσουν και οι νομαδικές τάσεις σας, καθώς δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη αν ταξιδεύετε ή μετακομίζετε. Δώστε προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε τις πολύ φλογερές καταστάσεις και πατήστε τα φρένα έκτακτης ανάγκης, να εντοπίσετε ό,τι δεν έχει τα εχέγγυα της πραγματικής οικειότητας. Αυτή η κεκαλυμμένη «ευλογία» σας δίνει χρόνο να ενδώσετε στην αναλυτική τάση σας με διαύγεια, ώστε να καταλήξετε αν μια σχέση έχει όσα ζητάτε. Παράλληλα, η αναμονή ανεβάζει τη θερμοκρασία, όσα σοβαρά θέματα κι αν έχετε να χειριστείτε με το ταίρι σας, θα κάνετε πολλά ευχάριστα διαλείμματα καθ’ οδόν.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε τις μάχες ισχύος. Οι στενές σχέσεις σας θα απαιτήσουν επαγρύπνηση, για να μην τις διαταράξουν οι ανταγωνισμοί, ο φθόνος ή/και οι απρόσμενες εκρήξεις. Μην βιαστείτε να συμβιβαστείτε, ειδικά για ό,τι αντιτίθεται στις δικές ανάγκες και τα θέλω σας. Να είστε πολύ επιφυλακτικοί και με καινούργιες γνωριμίες που θα εκτοξευτούν αστραπιαία, η κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να τις «κάψει» εξίσου γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε τη φήμη και τη χάρη, της άρτιας απόδοσης γενικά, αλλά τι γίνεται όταν αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες θα έπρεπε; Τα άστρα σας δίνουν το έναυσμα για να βάλετε πλέον τις απαραίτητες προτεραιότητες. Μην καταπιέζετε άλλο το δημιουργικό σας πάθος, αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε όσα πυροδοτούν την καινοτόμα σκέψη σας. Η μείωση της πίεσης θα είναι το κλειδί για την επιτυχία και την ευημερία σας αυτή την περίοδο. Και αν η ομάδα στήριξής σας δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, αντικαταστήστε τη αντί να δώσετε κι άλλη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πράγματι εφικτό να χαρείτε σε ποσότητα κάτι πολύ καλό. Αν δυσκολεύεστε να αντισταθείτε στο τρίτο κοκτέιλ ή σε μια βιτρίνα με προσφορές, να θυμάστε ότι η εγκράτεια χτίζει τον στιβαρό χαρακτήρα. Χωρίς να στερηθείτε κάθε χαρά της ζωής, μάθετε να τιθασεύετε τις παρορμήσεις σας μπροστά στους πειρασμούς. Το ίδιο να κάνετε και για την προσωπική σας ζωή, τα πιο καλά έρχονται σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεστε περισσότερη σύνεση στους κόλπους του σπιτικού σας. Είναι βέβαιο ότι χρειάζονται άμεση προσοχή οι αχρείαστες δαπάνες, όπως και να μπει μια τάξη στους χώρους σας, οικιακούς και επαγγελματικούς. Οι σχέσεις σας με τους συγκατοίκους και ειδικά με τις γυναίκες, μπορεί να βρεθούν σε δυσχέρεια αυτή την περίοδο. Αν το σπίτι σας δεν είναι η όαση ηρεμίας που χρειάζεστε, δράστε και «καθαρίστε» την βαλτωμένη ενέργεια. Μόνο τότε θα επανέλθει η γαλήνη στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί και ανοικτόμυαλοι για να αποκαλείτε εύκολα «φίλο» κάθε καινούργιο άνθρωπο που γνωρίζετε. Πρέπει να γίνετε πιο προσεκτικοί με όσους αφήνετε να περάσουν στους προσωπικούς σας χώρους, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Να κρατάτε σε απόσταση τους πάντες, μέχρι να έχουν καταβάλει τον κόπο που χρειάζεται για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οραματίζεστε ένα πιο ξέγνοιαστο και ήρεμο Φθινόπωρο; Καλύτερα να μην βιαστείτε να επαναπαυθείτε. Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι εξαιρετικά απαιτητικός και πιεστικός. Αν τα οικονομικά σας είναι ήδη βεβαρημένα, κινηθείτε στο εξής με την αρχή «όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα». Έχει φτάσει η στιγμή να τραβήξετε πιο αυστηρές γραμμές και να δουλέψετε σκληρά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment