PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να υπάρξει αδυναμία προσαρμογής, μάλλον δε θα το αντέξετε το καθημερινό και το συνηθισμένο, δεν θα οριοθετήσετε διαθέσεις απόδρασης και  απεγκλωβισμού. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, ναι μεν θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εναλλαγές ωστόσο θα είστε σε θέση να πλησιάσετε και να προσεγγίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτοί που σας κούρασαν και ταλαιπώρησαν την ψυχολογία σας τώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αντίδραση σας, προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα αντιταχτείτε. Ανακτάτε δυνάμεις, την ανανέωση θα αναζητήσετε, ωστόσο προσοχή στις αντιδραστικές πράξεις και στις ενέργειες εκδίκησης. Ίσως να υπάρξουν μικρό εμπόδια στις χρηματικές σας υποθέσεις θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενθουσιασμός, ενέργεια και εναντίωση προς το ανιαρό κατεστημένο θα είναι τα βασικά σας στοιχεία, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι ουσιαστικές, ανατρεπτική θα είναι η στάση σας. Σε περίπτωση που έρθουν χρήματα στο πορτοφόλι σας δείξτε σύνεση στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Τα συμβάντα θα φέρουν θετικά ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, αυτά που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, όμως προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και παγιδευτείτε σε επικίνδυνα ρίσκα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι δυσαρεστημένοι θα βάλετε φρένο στις καταστάσεις που σας ρίχνουν τη διάθεση. Σχετικά με υποθέσεις που σας αγχώνουν και σας στεναχωρούν θα βρείτε τρόπο να ελιχτείτε και να απεγκλωβιστείτε. Αναζητήστε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας συνεχίσετε τις επαφές σας αποφεύγοντας τις έντονες ή αντιδραστικές αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σας ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, για την ώρα σας συμβουλεύω να τρενάρετε τις τελεσίδικες αποφάσεις, καλλιεργήστε την υπομονή σας.

ΛΕΩΝ

Ανήσυχη και ανατρεπτική θα είναι η διάθεση σας, αποφύγετε τις υπερβολές και τις εγωκεντρικές διαθέσεις. Η δυναμικότητα που θα νιώσετε θα βγάλει στην επιφάνεια την ατίθαση πλευρά του χαρακτήρα σας.  Αντίσταση θα προβάλετε, ριζοσπαστικές θα είναι οι ενέργειες σας, θα κινηθείτε με τρόπο διαφορετικό ίσως και κάπως ασυνήθιστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα θελήσετε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, η στάση σας θα είναι δυναμική και άμεση. Αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, μια πρόταση θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει, διαφοροποιούνται τα αρνητικά δεδομένα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο βελτίωσης, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξει στους διαλόγους σας, σε χρηματικές διεκδικήσεις κινηθείτε διπλωματικά.

ΖΥΓΟΣ

Θα εναντιωθείτε σε πιέσεις και καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία σας, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένο τρόπο σκέψης. Βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας στρεσάρουν ψυχολογικά ή έχουν εγωκεντρικές απαιτήσεις. Βάζετε στην άκρη καταστάσεις που σας περιορίζουν ή σας οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις, με δυναμικές ενέργειες θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, ναι μεν θα είστε συζητήσιμοι και εκφραστικοί, ωστόσο προσοχή στα καυστικά σας σχόλια, έχετε το νου σας να μην προσβάλετε, αποφύγετε τις ειρωνείες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον καλό θα είναι να κινηθείτε προνοητικά, μη πείτε λόγια που θα μπορούν να παρεξηγηθούν ή να ανοίξουν πεδία εντάσεων. Σήμερα επικεντρωθείτε σε επαφές φιλικών και αγαπημένων σας προσώπων, θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές, δώστε σημασία στις συζητήσεις που θα έχετε με γονείς και αδέλφια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα θελήσετε να βγείτε από το προκαθορισμένο, θα αναλύσετε τις καταστάσεις, απεγκλωβίζεστε από ασφυκτικά δεδομένα, θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τις ανασφάλειες σας. Έρχονται αλλαγές στις προσωπικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες, ίσως να αποκτήσετε καινούργια αναζωογονητικά χόμπι. Σε εργασιακά θέματα κάποιες νέες προσπάθειες που θα κάνετε θα βρουν σταδιακά την καρποφορία που επιθυμείτε, έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταδεκτική θα είναι η στάση σας, συνεργάσιμοι θα φανείτε στον εργασιακό σας χώρο, θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε και να δουλέψετε μεθοδικά με κοινό σκοπό. Καταλαγιάσει η ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας, δεν θα υπάρξει ανταγωνιστικότητα στις ενέργειες σας. Συναισθηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψεις σας, υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές θα σας δώσουν άνοιγμα για αλλαγές, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη διάθεση σας. Αξιοποιήστε τα συμβάντα, ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά. Αποφύγετε τις έντονες εξάρσεις και τις κτητικές ενέργειες, προσοχή να μην χειροτερέψετε καταστάσεις έκρυθμες και ανισόρροπες. Θα γίνουν συζητήσεις σε σοβαρό επίπεδο, το αποτέλεσμα θα σας ωθήσει στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με  θέματα που σας απασχολούν από καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν θα χάσετε την αισιοδοξία σας, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, θα πιστέψετε στον εαυτό σας, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας ανοίξει καινούργια δίοδο, σας δίνω τη συμβουλή να την αξιοποιήσετε. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από δεσμευτικές καταστάσεις που τις θεωρείτε ασφυκτικές ή ψυχοφθόρες, πολύ καλά θα κάνετε και θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment