PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα θα βρεθείτε σε μια περίπλοκη κατάσταση.

ΚΡΙΟΣ

Mην αρκεστείτε στην εικόνα των πραγμάτων, ακόμα και μια φαινομενικά καλή συμφωνία, μπορεί να υποκρύπτει παγίδες. Είναι απαραίτητο να ελέγχετε κάθε πτυχή των συνδιαλλαγών σας, για κρυφές ή άσκοπες χρεώσεις. Να διαβάζετε με προσοχή και τα ψιλά γράμματα, φροντίστε να είναι όλες οι πλευρές διαυγείς ως προς τις προσδοκίες. Με λίγη επιπλέον σύνεση και προνοητικότητα, όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάρτε βαθιές ανάσες, για να μην κάψετε γέφυρες σε επαφές ή συζητήσεις που θα αποκτήσουν ένταση, μετρήστε ως το δέκα πριν διαπραγματευτείτε. Δεν αποκλείεται η άλλη πλευρά να σας υπονομεύσει ή να σας θίξει ακούσια, γι’ αυτό μην πάρετε τίποτα προσωπικά. Κοιτώντας την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων, θα είστε πιο αποδοτικοί παρά αντιδραστικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα προτιμάτε την ποικιλία αντί της ρουτίνας, αλλά αν τώρα υιοθετήσετε κάποιες πρακτικές στιβαρής γείωσής σας, θα αποφύγετε να παρασυρθείτε σε λάθος κατευθύνσεις. Δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε χρονοβόρες ή δύσκολες πρακτικές και μόνο να έχετε πάνω σας έναν κρύσταλλο εξυγίανσης της ενέργειας ή ό,τι θεωρείτε γούρι φυλαχτό, αρκεί. Μην σας έλκει μόνο η εικόνα των πραγμάτων, να αναζητάτε όσα υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις σας ενδέχεται να περάσουν από δοκιμασία. Όσο κι αν απεχθάνεστε τα δράματα, θα δυσκολευτείτε να μείνετε μακριά από αυτά. Εσείς θα θέλετε να κρατήσετε ουδέτερη ή διαμεσολαβητική στάση, για να μην φτάσει στα άκρα μια διαφωνία δική σας ή τρίτων. Και αν οι άλλοι νιώθουν απειλημένοι και επιτίθενται, επιστρατεύσετε τη στρατηγική και την ψυχραιμία σας. Λειτουργήστε με διπλωματική διάθεση και παραμείνετε εστιασμένοι στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε μην βρεθείτε εν μέσω πυρών, μπορεί να σας φορτώσουν στη δουλειά καθήκοντα που δεν είναι δικά σας, αλλά κάποιος πρέπει να τα διεκπεραιώσει. Φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι, για να μην εκραγείτε από ιδιοτροπίες και ιδιορρυθμίες των άλλων. Η συζήτηση με ένα αντικειμενικό και έμπιστο άτομο, θα βοηθήσει να δείτε τα πάντα αντικειμενικά και να μην πάρετε τίποτα προσωπικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο προνοητικός σχεδιασμός είναι το ατού της ιδιοσυγκρασίας σας, αλλά να είστε σε επαγρύπνηση για ανατροπές στο πρόγραμμά σας. Έχετε τα φόντα να ελιχθείτε σε ό,τι προκύψει, ακόμα και να το δείτε ως ευκαιρία να επιδείξετε τη δημιουργικότητα και την καινοτόμα σκέψη σας. Αν κάνετε ένα βήμα κάθε φορά, η επικράτησή σας είναι σίγουρη.

ΖΥΓΟΣ

Προετοιμαστείτε για έξαρση αρνητικών συναισθημάτων, το άγχος, η ζήλια και οι φόβοι σας μπορεί να εκτοξευτούν. Η πίεση θα σας στρέψει να αναζητάτε την κοντινότερη έξοδο διαφυγής ή να εκραγείτε. Για να αποφύγετε κάθε ακραία συμπεριφορά, μειώστε όσο είναι δυνατόν τους στρεσογόνους παράγοντες από το περιβάλλον σας. Και μπορείτε να αντλήσετε στήριξη από άτομα με σύνεση και ψυχραιμία, που θα σας κρατήσουν ισορροπημένους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θωρακιστείτε από πιθανές «επιθέσεις», μπορεί να υπάρξουν ασταθείς συμπεριφορές γύρω σας. Ακόμα κι αν κάποιοι αμφισβητήσουν τα σχέδια ή τις προθέσεις σας, διατηρήστε το συνεργατικό σας πνεύμα. Δεν πρέπει να εμμένετε αμυντικά σε θέσεις που δεν γίνονται κατανοητές, άλλα ούτε να στοχεύετε στα ανέφικτα, καλύτερα να αφήσετε σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις για μια άλλη μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενίοτε χρειάζεται απλά να παραδοθείτε. Αντί να πιέζετε για συγκεκριμένα αποτελέσματα, καλύτερα να αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων. Δώστε τους δεύτερες ευκαιρίες και θα δείτε όσα ξεπερνούν την επιφάνεια. Η παρατήρηση θα κάνει πιο διαυγή την εικόνα και δεν αποκλείονται κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις στην πορεία. Ίσως σας εντυπωσιάσει η παρέμβαση ενός ατόμου, σε σημείο να ενδυναμωθεί η εμπιστοσύνη στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι πάντα καλή ιδέα να βάζετε όλα τα «αβγά» σας σε ένα καλάθι. Διερευνήστε τις εναλλακτικές σας, ετοιμάστε ένα σχέδιο Β, βρείτε κι άλλες επιλογές μέσα από τις επαφές σας στα κοινωνικά δίκτυα. Όταν αντιληφθείτε ότι υπάρχουν διαθέσιμες και άλλες πιθανές κατευθύνσεις, θα νιώσετε πιο σίγουροι και ήρεμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι όλα παραδεισένια στο οικιακό σας βασίλειο; Ίσως υπάρξουν σκιές στις σημαντικές σας σχέσεις, αν τελευταία η δουλειά απορροφά όλο τον χρόνο και την ενέργειά σας. Αλλά μπορεί απλά να μην έχετε συζητήσει πόσο πιεσμένοι είστε, επειδή θέλετε να παρέχετε περισσότερα στην οικογένεια. Θα ωφελήσει την οικιακή ατμόσφαιρα, αν αφιερώσετε λίγο ποιοτικό χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε τις εικασίες, πρέπει να έχετε κάθε λεπτομέρεια στα χέρια σας. Με όση καλή πρόθεση κι αν ξεκινήσετε κάτι, μπορεί η ενέργεια και οι εξελίξεις του να μεταβληθούν γρήγορα. Σε καμία περίπτωση μην βιαστείτε να συμφωνήσετε, αν δεν έχετε τα πάντα γραπτώς. Ακόμα και ένα ηλεκτρονικό μήνυμα είναι αρκετό, για να πιστοποιεί όσα έχετε συζητήσει. Και αποφύγετε τον σαρκασμό και τους σχολιασμούς, δεν πρέπει να θίξετε κανέναν άθελά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment