• Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Peristeri News
Μάϊος05/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα εκδηλωθεί ανάγκη για χαλαρότητα, για ξεκούραση και για αποφόρτιση.

ΚΡΙΟΣ

Ρίξτε μια πιο ουσιαστική ματιά μέσα σας, η ενδοσκόπηση μπορεί να οδηγήσει σε αποκαλύψεις. Αν κάτι σας εμποδίζει να βρείτε τη γαλήνη, συζητήστε το με έναν ειδικό ή έναν έμπιστο φίλο. Μόνο αν το αντιμετωπίσετε θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε. Ακόμα κι αν δεν γίνει εν μία νυκτί, θα είστε κοντά στην επούλωση, με ένα βήμα τη φορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χαρισματική σας ιδιοσυγκρασία μπορεί να ανοίξει νέες πόρτες. Η πειθώ σας θα είναι ακατανίκητη, γι’ αυτό ορμήστε αποφασιστικά και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τις κινήσεις εντυπωσιασμού, δεν τις έχετε ανάγκη. Η ειλικρίνεια είναι αυτή που θα κερδίσει και θα αναδείξει την αυθεντικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ώρα να στοχεύσετε στο επόμενο ορόσημό σας. Τώρα πρέπει να στήσετε την πιο αποδοτική στρατηγική σας, ακόμα και να πάρετε κάποια μελετημένα ρίσκα. Μην διστάσετε, θα το νιώσουν τα άτομα με ισχύ, αντιθέτως, πρέπει να ζητήσετε την αύξηση που δικαιούστε ή να ξεκινήσετε το εγχείρημα που σας παθιάζει. Μην μένετε στις παραδοσιακές μεθόδους, χαράξτε τα δικά σας φωτεινά μονοπάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξερευνήστε καινούργιους ορίζοντες. Αρχίστε να σχεδιάζετε τις αποδράσεις που θα κάνετε όταν περάσει η πανδημία, ξεκινήστε το καινοτόμο εγχείρημα που λαχταράτε, εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο αυτογνωσίας. Ο μόνος κανόνας για την επιτυχία, είναι να μην κινήστε εκ του ασφαλούς. Τολμήστε να διευρύνετε τον γνωστικό και οπτικό σας ορίζοντα, οι αποκαλύψεις μπορούν να πάνε γρήγορα τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Κάτι σας κάνει να διστάζετε, έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για μια σχέση ή σκέφτεστε μια επαγγελματική σύμπραξη; Μπορεί ξαφνικά να νιώσετε έτοιμοι, αλλά πριν προχωρήσετε, εντοπίστε τα πραγματικά αίτια πίσω από κάθε αναστολή. Δεν πρέπει να τα παραμερίζετε, είναι πιο συνετό να βρείτε τις απαντήσεις πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Η συζήτηση θα βοηθήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα μικρά πράγματα έχουν τη σημασία τους, ειδικά όταν αφορούν την αφοσίωση στους ανθρώπους της ζωής σας. Να ξέρετε ότι κάθε «κατάθεση» θα αποδώσει συναισθηματικούς τόκους. Θυμηθείτε πώς πίνει τον καφέ του ένα αγαπημένο άτομο, στείλτε ένα μήνυμα ενδιαφέροντος σε έναν συνεργάτη που έχει πρόβλημα. Αν θέλετε να συμπράξετε σε έναν σημαντικό σκοπό, μαζέψτε την ομάδα σας και κάντε τη διαφορά.

ΖΥΓΟΣ

Ανταλλάξτε τις τηγανητές πατάτες με μια σαλάτα, κάντε τη φροντίδα του εαυτού σας προτεραιότητα. Δεν πρέπει να αμελείτε τις τακτικές ιατρικές εξετάσεις σας, μην περιμένετε να κάνει θαύματα μόνο η ξεκούραση αν έχετε πίεση, ίσως χρειάζεστε ενεργειακή τόνωση, με επιπλέον άσκηση ή έναν καθημερινό περίπατο. Μπορεί η ευεξία να κρύβετε σε μερικές χορευτικές φιγούρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναδείξτε την χαρωπή πλευρά σας. Συντονιστείτε με όλες τις αισθήσεις σας στην καθημερινότητα, πώς νιώθετε με την κάθε δραστηριότητα; Αν κάτι σας κουράζει, ίσως χρειάζεστε βοήθεια για να το διεκπεραιώσετε. Να θυμάστε ότι τα τακτά διαλείμματα ενισχύουν την παραγωγικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στραφείτε στο συναίσθημα. Η όψη εστιάζει στο σπιτικό σας, που μπορείτε να περάσετε περισσότερες όμορφες στιγμές με ένα ιδιαίτερο άτομο. Να ξέρετε ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτή την πλευρά σας και θα το δείξει. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από πολλά συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος, ώστε να ενδυναμώσετε αυτή τη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανταλλάξτε απόψεις. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε το ίδιο σκεπτικό, οι πιο ζωηροί διάλογοι φέρνουν τις καλύτερες ιδέες. Αν διδάσκετε ή γράφετε, λαμβάνετε επίσης μια επιπλέον ώθηση τώρα και δεν αποκλείεται να έλξετε το ενδιαφέρον ατόμων με επιρροή. Είναι μια καλή αφορμή για να αφήσετε την μετριοπάθεια και να μοιραστείτε τα πρόσφατα δημιουργήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το βλέπετε, το θέλετε, το αποκτάτε. Αυτή η σειρά θα έχει άμεσα αποτελέσματα τώρα. Αλλά αυτή η ορμητική όψη μπορεί να σας αφήσει και χρεωμένους, αν δεν έχετε υπόψιν τον προϋπολογισμό σας πριν από κάθε δαπάνη. Λίγη αξιολόγηση της κατάστασης είναι αρκετή, για να μην μετανιώσετε αργότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Επιδιώξτε με πάθος τα ζητούμενά σας, γι’ αυτό αρχίστε να οργανώνεστε. Μπορείτε να κάνετε φιλόδοξα όνειρα, που θα τα προωθήσετε μέσω των κατάλληλων ατόμων. Κάντε τις προσεγγίσεις σας δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου, σύντομα θα έχετε βάλει σε κίνηση τα σημαντικά σας σχέδια.

Ετικέτες: