PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, στις οικογενειακές επαφές, στο σπίτι και στα περιουσιακά στοιχεία.

ΚΡΙΟΣ

Βγάλτε κάθε φίλτρο, εκφραστείτε χωρίς απολογίες. Μπορείτε να «πείτε» ό,τι θέλετε ακόμα και με τις εμφανισιακές επιλογές σας. Η εικόνα θα μιλήσει αρκετά δυνατά, με όσα ιδιόρρυθμα κομμάτια σας κρύβατε στη ντουλάπα. Αυτή η τόνωση αυτοπεποίθησης θα τραβήξει την προσοχή και άλλων ατόμων με επιρροή, κάντε εντυπωσιακές εισόδους, ακόμα κι αν κρατάτε τους μελλοντικούς οπαδούς σας σε υγιή απόσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Λίγη πρόληψη αξίζει περισσότερα από κάθε θεραπεία. Ακόμα κι αν έτσι κι αλλιώς προσέχετε την υγεία σας, πάντα μπορείτε να κάνετε κάτι επιπλέον για να είστε ακμαίοι. Τα φρούτα και τα λαχανικά παρέχουν άφθονη βιταμίνη D, ο ύπνος θα τονώσει τις αντοχές και τη διάθεσή σας. Μικρές καθημερινές μετατροπές μπορούν να κορυφώσουν την ακτινοβολία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βγάλτε τα γάντια και εκφραστείτε ελεύθερα. Μπορείτε να δώσετε τα μηνύματά σας και να κερδίσετε κάθε διαπραγμάτευση, απομακρύνοντας τους αρνητισμούς και παραθέτοντας στοιχεία. Μπορεί κάποιοι πεισματάρηδες να μην παραδεχθούν ότι έχετε δίκιο, αλλά εσείς θα κοιμάστε πιο ήσυχοι τα βράδια, έχοντας διατηρήσει την ακεραιότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπαίνετε στη γρήγορη λωρίδα πορείας προς την επιτυχία. Προσπεράστε τους μεσάζοντες και προσεγγίστε εσείς τα κατάλληλα άτομα με αυτοπεποίθηση, όσο το «σίδερο είναι ζεστό». Μόνο φροντίστε να εστιάζετε στα θέματά σας, γιατί οι πολυάσχολοι θέλουν να ακούσουν τι θα κερδίσουν και όχι αναλύσεις, αυτές θα ακολουθήσουν, όταν θα γιορτάζετε νίκες με την ομάδα σας.

ΛΕΩΝ

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, πάρτε το ρίσκο τώρα. Θα σας ανοίξουν πόρτες ευκαιριών ακόμα και με απρόσμενους τρόπους, γι’ αυτό πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, μπορεί και να κλείσουν εξίσου απρόσμενα, μην τις χάσετε επειδή κοιτούσατε τα μηνύματά σας. Ίσως σύντομα να συζητάτε σχέδια και επιχειρηματικές προτάσεις, με ανθρώπους σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να είστε έτοιμοι για τρυφερές στιγμές. Δεν αποκλείεται να σας έλξει ένα άτομο, επειδή σας άγγιξαν οι στίχοι που ανάρτησε στο προφίλ του. Κάντε την σχετική έρευνα στη σελίδα του. Οι αδέσμευτοι θα στραφούν σε ανθρώπους που συνδυάζουν τον αυθορμητισμό με μια δόση «εξάρτησης». Οι δεσμευμένοι ας απομονωθούν κάπου, για να απολαύσουν ένα καλό κρασί και τις ερωτικές δονήσεις της ατμόσφαιρας.

ΖΥΓΟΣ

Η ατμόσφαιρα φωταγωγεί την ομαδική δουλειά, θα σας φέρει επιτέλους κοντά στα ιδανικά άτομα για να συμπράξετε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις. Και αν κάποιο μέλος της ομάδας θέλει να ξεχωρίσει, κάντε μαζί του μια διαπροσωπική συζήτηση, που είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει σε ένα δυναμικό δίδυμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να έχετε σηκωμένα τα μανίκια, θα προοδεύσετε σε όλα τα σημαντικά σας εγχειρήματα. Χρειάζεστε μόνο οργάνωση, προγραμματισμό και προσοχή στις λεπτομέρειες. Αν έχετε χρονικούς περιορισμούς, να επιστρατεύσετε επιπλέον χέρια από χάρες που σας οφείλονται ή προσλαμβάνοντας βοήθεια. Η εστίαση είναι το κλειδί της διεκπεραίωσης, γι’ αυτό μην αφήσετε κανέναν να σας εκτρέψει από την πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα γοητεύσετε ή θα γοητευτείτε; Ο Έρωτας έχει ήδη στοχεύσει την καρδιά σας, με τα τόξα του να σας κατευθύνουν σε «μοιραίες» επαφές. Παραμερίστε όσα θεωρούσατε ότι σας έλκουν, εύκολα θα σας συνεπάρει ένα άτομο που διαφέρει από τις επιλογές σας. Δεν αποκλείεται να προέρχεται από διαφορετικό μέρος ή κουλτούρα. Αν είστε δεσμευμένοι, αρχίστε την χαλάρωση του σαββατοκύριακου νωρίτερα, μια αυθόρμητη απόδραση με το ταίρι σας, ένα εκλεπτυσμένο δείπνο ακόμη και στο σπίτι, θα βγάλει γρήγορα από πάνω σας το άγχος της καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην παραμελείτε πάλι τις δικές σας επιθυμίες. Η καρδιά σας θα αντιδράσει, αν δεν προσπαθήσετε έστω να προωθήσετε τα αληθινά σας ζητούμενα. Να θυμάστε ότι η ειλικρίνεια είναι πιο δυνατός μαγνήτης από τη στρατηγική και θα την εκτιμήσουν όσοι προσεγγίσετε, η εξωστρέφειά σας θα κεντρίσει την υποστηρικτική πτυχή των δικών σας ανθρώπων. Κάθε «εξομολογητική» συζήτηση έχει τη δυναμική να ενδυναμώσει τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε μια ανάπαυλα από τον φόρτο εργασίας. Δώστε σημασία στους γύρω σας, από τον άνθρωπο που άνοιξε ξανά το καφέ στη γειτονιά, μέχρι τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Αν έχει βαλτώσει ένα σημαντικό εγχείρημά σας, ίσως τώρα να συμπράξετε με ένα άτομο που θεωρούσατε ανταγωνιστή, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται, αλλά και αλληλοσυμπληρώνονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι καιρός να αποτοξινωθείτε και να ανανεωθείτε. Αρχίστε από τη μείωση της καφεΐνης και της ζάχαρης, στραφείτε στα φυσικά ροφήματα και θα νιώσετε άμεση τόνωση και ενδυνάμωση. Στραφείτε στα φρούτα και τα λαχανικά ή λίγα αμύγδαλα, για κάθε στιγμή που θα θέλετε ένα γρήγορο σνακ. Να κινείστε περισσότερο, κάνοντας συχνά διαλείμματα ακόμα και τις εργάσιμες ώρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment