PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έντονη θα είναι η διαίσθηση, το συναίσθημα θα έχει βάθος, η σκέψη θα είναι διεισδυτική.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να γίνετε οι εμπνευστές για μια προσοδοφόρα αποστολή. Κανείς δεν θα αντιδράσει, αν εκφράσετε τις θέσεις σας για βελτίωση των παρόντων δεδομένων. Ενόσω είστε προνοητικοί με καλή προδιάθεση, δεν θα χάσετε συμμάχους, γι’ αυτό φροντίστε να είστε ακέραιοι, αποφύγετε κάθε χτύπημα κάτω από τη μέση. Να είστε το «πρόβατο», όχι ο λύκος.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο ανεβαίνετε τόσο περισσότερη στήριξη χρειάζεστε. Ένας μέντορας ή σύμβουλος μπορεί να σας υποδείξει το επόμενο σκαλοπάτι στην ιεραρχική κλίμακα. Όσο κι αν θέλετε να υποστηρίζετε τους άλλους, πρέπει να διατηρείτε τους συμμάχους στην πορεία σας. Ισορροπήστε τις ανάγκες των εγχειρημάτων σας και θα βρείτε τις πιο ευφυείς λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το περιβάλλον σας είναι έτοιμο να ακούσει τις φαεινές σας ιδέες. Οι στρατηγικές συμμαχίες θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε κι άλλο τα φτερά σας, να εξερευνήσετε καινούργιες πτυχές του εαυτού σας. Μην απομονώνεστε στη ζώνη άνεσής σας, βγείτε και σπάστε τη ρουτίνα με αυθόρμητες αναζητήσεις. Η δική σας ιδιοσυγκρασία είναι σε συνεχή κίνηση, προκειμένου να ωριμάζει και να προοδεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε τα ηγετικά σας χαρίσματα. Είστε εξαιρετικά γενναιόδωροι στο να μοιράζεστε τη δόξα, αλλά αν κάποιος προσπαθήσει να παραγκωνίσει εσάς, δεν πρέπει να το επιτρέψετε. Υπερασπιστείτε τη θέση σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να φανείτε σκληροί στην αντιπαράθεση. Θα σας ευχαριστήσουν όλοι, όταν περάσετε τη γραμμή τερματισμού και θριαμβεύσετε.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας θα ευεργετηθούν από την ειλικρίνεια. Προσέξτε μόνο να μην μπερδέψετε τις θέσεις σας με την αλήθεια, μπορεί αυτό που φαίνεται, να μην αντικατοπτρίζει πάντα την ουσία. Εξάλλου, ένα άτομο με εντελώς διαφορετική οπτική μπορεί να είναι πολύτιμος συνεργάτης στο μέλλον. Η προσέγγιση απαιτεί διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς. Καταλήξτε τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε και μέχρι ποιου σημείου θα κάνετε υποχωρήσεις. Μετά περάστε στις συζητήσεις, με καθαρή σκέψη και χωρίς αντιπαλότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αρκούν οι εικασίες αυτή την περίοδο. Χρειάζεστε μια πιο πρακτική δόμηση των επόμενων βημάτων, γι’ αυτό ενδείκνυται να κάνετε μια επισκόπηση στον προϋπολογισμό σας. Όταν θα ολοκληρώσετε την ενδελεχή έρευνα, θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και παραπληροφόρηση. Έτσι θα μειώσετε το άγχος σας και θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα δεδομένα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αλλάξτε οπτική και αυτό αφορά τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Να κάνετε επαφές και συζητήσεις με άτομα που σας συστήνουν φίλοι, είτε σας προσέγγισαν μέσω των κοινωνικών δικτύων σας και οι δεσμευμένοι δεν πρέπει να τεμπελιάσετε. Οργανώστε μια έκπληξη για το ταίρι σας, κάθε πρωτοβουλία μπορεί να έχει ευχάριστη εξέλιξη, ακόμα κι αν κουραστείτε λίγο παραπάνω τώρα, θα ξεκουραστείτε το σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήστε την ελεγκτική σας πλευρά να πάρει τα ηνία. Μπορείτε να πάρετε ακόμα και την πιο ανορθόδοξη διαδρομή, προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Μην διστάσετε να παραμερίσετε άτομα που δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους ή τα χρονοδιαγράμματα. Η διαπραγματευτική σας δεινότητα θα αποτελέσει εργαλείο για να κερδίσετε περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε δημιουργικό οίστρο, αξιοποιήστε τον για να προωθήστε τα όνειρά σας μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Το σύμπαν σας καλεί να δείτε ρεαλιστικά τα δεδομένα της ζωής σας και να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές. Δεν θα βοηθήσει σε κάτι μια πεισματική αδιαφορία, προς όσα ξέρετε ενδόμυχα ότι είναι αλήθεια. Να είστε δυνατοί, θαρραλέοι να παραμερίσετε τον εγωισμό σας. Θα σας βοηθήσουν πολύ και οι συνετές συμβουλές από τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να λέτε και κάποια «όχι», έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να θέσετε πιο ουσιαστικά όρια. Αν κάποιοι σας φέρονται με αχαριστία ή εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία σας, είναι καιρός να απομακρυνθούν από το περιβάλλον σας. Αν το ταίρι σας εξαρτάται υπερβολικά από εσάς, οφείλετε να του υποδείξετε να αναπτύξει την αυτάρκειά του. Διαθέστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, με μια βόλτα ή να ακούσετε μουσική και να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πόσες σπουδαίες ιδέες έχετε από τα τέλη του 2020; Τώρα είναι η στιγμή να τους δώσετε σάρκα και οστά, να κάνετε τα επόμενα βήματα υλοποίησής τους. Θα σας βοηθήσει αρκετά να τους συζητήσετε με άτομα που έχουν ήδη διανύσει την ανάλογη διαδρομή. Ερευνήστε, ψάξτε όλες τις εναλλακτικές σας. Οι λύσεις υπάρχουν και θα σας ενθουσιάσει ο εντοπισμός τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Στρέψτε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή και αν οι χώροι σας δεν είναι κυριολεκτικά σε τάξη, θα δυσκολευτείτε να εστιάσετε και να είστε παραγωγικοί. Ακόμα και μια καθαριότητα στο σπίτι, μπορεί να αποδειχθεί δημιουργική. Αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε μόνοι, ζητήστε βοήθεια από φίλους ή ένα συνεργείο καθαρισμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment