PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα μπορείτε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων.

ΚΡΙΟΣ

Στραφείτε στους έμπειρους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια, μπορείτε να λάβετε στήριξη αν τη ζητήσετε. Ένας συνάδελφος ίσως σας ανοίξει νέες πόρτες ή να πει μια καλή κουβέντα για να σας προωθήσει. Μην διστάζετε να ζητάτε συμβουλές, ούτε να δίνετε εσείς ώθηση σε κάποιον να εξελιχθεί. Να θυμάστε ότι το κάρμα πάντα ανταποδίδει, όλα είναι δούναι και λαβείν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν συνηθίζετε να «μασάτε» τα λόγια σας, αλλά και η υπερβολική ειλικρίνεια, μπορεί να διαταράξει σχέσεις ή να παρεμποδίσει την πρόοδό σας. Είναι άλλο πράγμα να ταράζετε τα λιμνάζοντα ύδατα και άλλους να ρίχνετε τους πάντες έξω από το «σκαρί» σας. Μπορείτε να θέσετε ξεκάθαρα όρια και να κατευθύνετε την ομάδα σας, με ευγένεια και συνεργατική διάθεση. Ώριμες και ισορροπημένες προσεγγίσεις θα σας εξασφαλίσουν πιο πολλούς συμμάχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να περιμένετε να κερδίζουν οι άνθρωποι την εμπιστοσύνη σας. Αν και δεν είστε ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί οπουδήποτε, ενίοτε δίνετε πολύ θάρρος σε λάθος άτομα… γρήγορα. Οικοδομήστε πιο σοβαρές και συνεπείς σχέσεις. Αφήστε να εξελιχθούν τα πράγματα φυσικά, με ένα βήμα κάθε φορά. Τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας επαφές, να «ζυγίζετε» τους άλλους πριν τους θεωρήσετε αξιόπιστους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ειλικρίνεια δεν είναι μόνο η καλύτερη πολιτική, είναι η μόνη που θα θεμελιώσει μια σοβαρή σχέση σας. Αν και είστε φιλαλήθεις, έχετε κάποια «κατά συνθήκη ψεύδη» στο ενεργητικό σας, μπορεί να αποκρύπτετε κάτι, για να μην διαταράξετε τη γαλήνη. Αλλά όσο κι αν σκέφτεστε την αντίδραση των άλλων, δεν μπορείτε να την μαντέψετε ή να την ελέγξετε.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να ηρεμήσει το πνεύμα σας; Στραφείτε στο σώμα σας, μέσω της σωματικής άσκησης. Μπορείτε να βρείτε πολλά σχετικά προγράμματα στο διαδίκτυο, αν δεν έχετε ήδη το δικό σας. Ακόμα και ένας περίπατος μετά τη δουλειά, θα καθαρίσει τη σκέψη σας και θα απομακρύνει κάθε αρνητισμό. Έτσι θα ανανεωθείτε και θα είστε έτοιμοι για τα επόμενα παραγωγικά σας βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στενή σχέση με κάποια άτομα δεν σημαίνει ότι διαβάζουν τη σκέψη σας. Ενίοτε πρέπει να δηλώνετε αυτά που θέλετε, χωρίς περιστροφές. Θα βρείτε τις κατάλληλες λέξεις, χωρίς να αναστατώσετε ή να θίξετε τα αγαπημένα σας άτομα. Και το πιο θετικό σημείο, είναι ότι η άλλη πλευρά θα ικανοποιήσει με χαρά τα ζητούμενά σας, δεν αποκλείεται να κάνει και κάποιες ευχάριστες προσθήκες.

ΖΥΓΟΣ

Λίγη επιπλέον θέληση μπορεί να κάνει θαύματα. Ίσως πρέπει να καθυστερήσετε κάποια ικανοποίησή σας, για χάρη ενός ανώτερου στόχου. Η προσθήκη ενός ευχάριστου παράγοντα, θα προωθήσει την ευημερία σας. Ακόμα κι αν καταλήξετε στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, μπορείτε να έχετε ασκηθεί πριν ή να κάνετε έναν μακρύ περίπατο. Επιλέξτε μια πλούσια σαλάτα για δείπνο, αντί για πατάτες τηγανητές. Μικρές ρυθμίσεις θα κάνουν τη διαφορά, ανάμεσα στη νωχελικότητα και την έξαρση των ενδορφινών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε τον ενθουσιασμό χωρίς να προκληθούν δράματα; Ο πιο απλός τρόπος να το πετύχετε, είναι η διαυγής επικοινωνία. Θα εκφράσετε τα πάθη σας χωρίς να θίξετε κανέναν, αν ξέρετε ποιες είναι οι προθέσεις σας. Θέστε τις ξεκάθαρα, χωρίς πλατειασμούς που θα κουράσουν τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τακτοποίηση των οικονομικών σας θα σας γεμίσει ασφάλεια. Αρχίστε με ένα ρεαλιστικό έλεγχο των δαπανών σας, ώστε να βρείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση. Θέστε όρια στα έξοδα και στήστε ένα προϋπολογισμό που θα ακολουθείτε πιστά. Την προσπάθειά σας θα βοηθήσει ένα άτομο του στενού κύκλου σας, μπορεί να σας προσφέρει συμβουλές ή και να επενδύσει στον στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το χιούμορ σας έχει αρκετούς θαυμαστές, αλλά δεν πρέπει αυτό να επισκιάζει τα μηνύματα που θέλετε να δώσετε. Αν μετατρέπετε τα πάντα σε αστείο, αναχαιτίζετε οι ίδιοι την πορεία σας. Προσέξτε πιο πολύ την εμφάνισή σας, γιατί η πρώτη εντύπωση έχει σημασία. Αν σε αυτήν σας λάβουν υπόψιν, θα έχετε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να αστειευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι πού φτάνει η διάθεσή σας να βοηθάτε; Μήπως τελικά εμπλέκεστε σε θέματα άλλων ή τους αποδυναμώνετε; Αντί να ορμήσετε να κάνετε κάτι, προτιμήστε να παράσχετε συμβουλές και ώθηση για να το κάνουν οι άλλοι. Και αν εσείς έχετε κολλήσει κάπου, παραμερίστε την περηφάνια σας και ζητήστε βοήθεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Εστιάστε στους πιο φιλόδοξους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, μοιραστείτε τις καινοτόμες σκέψεις σας με ομοϊδεάτες. Να έχετε γύρω σας άτομα που θα ενισχύσουν τους στόχους τους ή που σας εμπνέουν. Έχει σημασία ποιους ξέρετε, όχι πόσους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment