PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανάγκη για εξασφάλιση, κατοχύρωση και ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

H μέρα χρήζει προσεκτικής διαχείρισης καθώς ο εκνευρισμός και οι ανατροπές μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείξε ψυχραιμία και ωριμότητα καθώς θα σε βοηθήσουν να δεις την όποια κατάσταση αντιμετωπίζεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον σε απασχολούν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να έχουν επηρεαστεί από γεγονότα που έχουν δημιουργήσει νευρικότητα. Οι κόντρες δεν θα ωφελήσουν τις συζητήσεις και θα σε οδηγήσουν σε ρήξεις που τελικά θα σε πληγώσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο κλυδωνίζονται καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν. Εκφράζοντας επιθετικά πιθανά απωθημένα που έχεις δεν θα μπορέσεις να δικαιωθείς και να γίνουν κατανοητά τα συναισθήματά σου. Δείξε σύνεση και ωριμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρώνεσαι στις φιλικές σου σχέσεις και σε αυτά που προσφέρουν στη ζωή σου, όμως οι συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν σε κόντρες καθώς έρχονται στο προσκήνιο ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που επηρεάζουν την κρίση σου. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις προστριβές καθώς θα κοστίσουν σημαντικά στις σχέσεις και την ψυχολογία σου.

ΛΕΩΝ

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες, όμως ο εκνευρισμός είναι έντονος και αυτό μπορεί να κοστίσει σε όλα τα επίπεδα. Δεν επιτρέπεις σε κανέναν να αντιληφθεί αυτό που νιώθεις καθώς δεν εκφράζεις πραγματικά αυτά που σκέφτεσαι, αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει περισσότερη ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια κάνουν την εμφάνισή τους καθώς εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις και αναμνήσεις που είναι δυσάρεστες. Τα ξεσπάσματα σου μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό δείξε αυτοσυγκράτηση.

ΖΥΓΟΣ

Η ανασφάλεια και η καχυποψία κυριαρχούν σε σχέση με τα φιλικά πρόσωπα και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη των σχέσεων σου. Καλά θα κάνεις να μην ξεσπάς την ένταση που νιώθεις σε φίλους που σε έχουν στηρίξει καθώς η υπομονή και η κατανόηση στερεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναστάτωση μπορεί να επικρατήσει στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου καθώς δείχνεις να μην μπορείς να διαχειριστείς πιθανές αλλαγές ή ξαφνικά γεγονότα που τις επηρεάζουν. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις τον εκνευρισμό σου για να μπορέσεις να προσεγγίσεις στην όποια κατάσταση σε απασχολεί με ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, όμως η ένταση και οι εμμονές σου δεν επιτρέπουν να χαλαρώσεις και να αντιμετωπίσεις τους γύρω σου με ηρεμία. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές μακριά από τον εκνευρισμό πού θα οδηγήσει σε προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αναστάτωση που υπάρχει από το πρωί μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Η καχυποψία εκδηλώνεται με απότομο τρόπο και δεν αποκλείεται να θίξεις ή να πληγώσεις τους γύρω σου με την σκληρότητα που εκφράζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου σε απασχολούν σήμερα καθώς υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία και αυτό οδηγεί σε εκνευρισμό. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μπορέσεις να εκφράσεις ειλικρινώς και άμεσα αυτά που νιώθεις για να αντιληφθούν οι γύρω σου τι πραγματικά ζητάς από αυτούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Το κοντινό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί και σε βοηθά να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες που νιώθεις καθώς επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μαζί σου και να σε εκπλήξουν ευχάριστα. Μην επιτρέψεις στην επικριτικότητα να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει σε προστριβές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment