PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επικοινωνία και πληροφορίες.

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις, η πληροφόρηση, οι γνώμες και οι συζητήσεις θα έχουν για σένα την τιμητική τους σήμερα. Κράτησε μακριά το ταίρι σου απ’ αυτά. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου επιβάλλει να προσεχείς πολύ για να μην πέσεις θύμα εξαπάτησης και αν πρόκειται να λάβεις αποφάσεις, καλύτερα να το αναβάλλεις. Πέρασε από φίλτρο όσα καλά ακούσεις, γιατί πολύ πιθανώς είναι μονό κολακείες που λέγονται μονό για να σε εξαπατήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας δεν σου φέρνει τίποτε καλό, μόνο αυξάνει την οικονομική ανασφάλεια, που έχεις ήδη. Μπορεί να καίγεσαι να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά καλύτερα να το αναβάλεις. Η μέρα σε σπρώχνει σε λάθος επιλογές. Να αναβάλλεις κάθε συναλλαγή και υπογραφές που σε δημεύουν οικονομικά και να αντισταθείς στην διάθεση που έχει το ταίρι σου για σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα νιώθεις ότι πρέπει επί τέλους  και οι δικές σου επιθυμίες να εισακουστούν και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σου. Όμως επιβάλλεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός σε ό,τι σχετίζεται με το επάγγελμα και το σπίτι σου. Να αποφύγεις να ανοιχθείς σε συνεργάτες και συναδέλφους, όπως και να ζητήσεις κάτι. Όσα προκύψουν στο σπίτι και όσες επαγγελματικές προτάσεις  πέσουν στο τραπέζι δεν σε ευνοούν και να τις αποφύγεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολη και απατηλή ημέρα!! Σε απασχολούν έμμονες ιδέες για πράγματα που δεν έχεις αποκτήσει ή καταφέρει. Σήμερα καραδοκούν οι εξαπατήσεις και οι λάθος αποφάσεις  από λανθασμένες εκτιμήσεις και αντιλήψεις, λόγω κακής πληροφόρησης. Αυτό επιδρά σε όλες τις σχέσεις σου με λάθος συμπεριφορές σε λάθος ανθρώπους, οπότε κρίνε σωστά.

ΛΕΩΝ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου επιτρέπει τις διαρκείς επικοινωνείς με τους φίλους σου και να έχεις συλλογικές δραστηριότητες. Κράτησε αποστάσεις από τις απόψεις άλλων για θέματα που σε απασχολούν και θέματα που εκκρεμούν από παλιά και που ζητούν λύσεις η όποιες όμως δεν πρόκειται να έλθουν τώρα.  Να αποφύγεις να  αναμίξεις το ταίρι σου με μεγάλες παρέες, γιατί ίσως δημιουργηθούν διενέξεις, όπως και δάνεια, είτε πάρεις, είτε δώσεις γιατί θα χάσεις φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα επικεντρώνεσαι, που αλλού; Στα επαγγελματικά, στα οποία θέλεις να κτίσεις ένα προφίλ με αξιώσεις και να αναγνωριστεί η άξια σου. Όμως, δεν είναι η κατάλληλη μέρα, γιατί σε εμποδίζει. Δεν σταματούν όμως τα εμπόδια εδώ! Δεν ευνοείσαι να κάνεις, ούτε συνεργασίες, ούτε συμφωνίες, είναι δε κάθε επαγγελματική σου επαφή πολύ πιθανόν να αποτύχει ή να εξαπατηθείς.

ΖΥΓΟΣ

Το μυαλό σου θα είναι στραμμένο στην επιθυμία σου να φύγεις και να ηρεμήσεις, αφού δεν μπορείς να ασχοληθείς με τίποτε σοβαρό. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σου φέρνουν προβλήματα από τον εργασιακό χώρο, παρεξηγήσεις και απωθημένα. Για να ξεφύγεις από αυτά τα δυσάρεστα, που έτσι κι’ αλλιώς δεν λύνονται σήμερα, κάνε μια εκδρομούλα ή αν δεν γίνεται έστω έναν μακρινό περίπατο, μήπως και  αποφορτιστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συναισθήματά σας τρέχουν ανεξέλεγκτα, αγαπητοί Σκορπιοί; Πρέπει να βρείτε τρόπο να τα τιθασεύσετε και να τα ακούσετε, αν δεν θέλετε να μπλέξετε σε περιπέτειες! Σπάστε τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, με δυναμικές αλλαγές στον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους. Το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εκείνα τα άτομα που δεν θα σας φοβίζει η εμφάνιση ή η θέση τους. Ένα από τα θετικά της ημέρας είναι ότι θα ξεχωρίσετε όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό αξιοποιήστε το δημιουργικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σχετίζεται με τις σχέσεις σου σε προσωπικό επίπεδο και το πόσο σημαντικές σου είναι. Σου εφιστά την προσοχή, γιατί είσαι εκτεθειμένος στον κίνδυνο να βγεις από τα όρια, να κάνεις λάθη και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου αλλά και άλλοις. Πρέπει επίσης με ανθρώπους που δεν έχουν ακόμη την εμπιστοσύνη σου, να είσαι επιφυλακτικός με το τι λες, τι ακούς και τι αποφασίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εκκρεμότητες που έχεις παραλείψει να τακτοποίησης θα σε υποχρεώσουν να ασχοληθείς με αυτές, παρ’ όλο που το ταίρι σου σε προτρέπει να το αναβάλλεις. Η σημερινή αστρολογική όψη σου επιβάλλει να προσέξεις ώστε να αποφύγεις λάθη τα οποία είναι πολύ πιθανόν να γίνουν σήμερα. Μην επιδιώξεις να επιλύσεις επαγγελματικά ζητήματα γιατί θα παραμείνουν απραγματοποίητα, και κράτα επιφυλάξεις για κάθε τι που ακούς από οποιονδήποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σχετίζονται με την επιθυμία σου να στραφείς και να ασχοληθείς με όσα σου δίνουν ευχαρίστηση και διασκέδαση. Όμως πρέπει να αυτοσυγκρατηθείς και να αποφύγεις την κραιπάλη, τις υπερβολές, την ασωτία που θα σε βγάλουν από τα όρια σου, οικονομικά και φυσικά. Η μέρα ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συναντήσεις κάποιο πρώην ταίρι σου, οπότε, πριν βιαστείς να ενδώσεις, αναλογίσου τι σας ένωσε και, κυρίως, τι σας χώρισε!

ΙΧΘΥΕΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας τονίζει την ανάγκη να ασχοληθείς με τις υποθέσεις του σπιτιού σου και των δικών σου, λύνοντας ότι απαιτεί την παρέμβαση σου.. Το αποτέλεσμα είναι να αποπροσανατολίζεσαι από λάθος αντίληψη της κατάστασης και κατά συνέπεια, λανθασμένες ενέργειες. Η κυκλοθυμία που έχει το ταίρι σου ή οι αυτοί που σχετίζεσαι, θα σε στενοχωρήσουν με απωθημένα τους, αλλά εσύ αποστασιοποιήσου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment