PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ενδεχομένως οι σκέψεις να είναι κάπως μπερδεμένες.

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά για να σε περιγράψουν αυτές τις μέρες. Συνέχισε τις δραστηριότητές σου και προχώρα. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι κορυφαίες και οι σύμμαχοι συρρέουν κοντά σου. Τα οικονομικά σου θα επωφεληθούν από κάποιες πιθανές νέες πηγές εσόδων. Αναστεναγμοί ανακούφισης από παντού.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις επαναστατική διάθεση σήμερα κι αυτό θα σε οδηγήσει σε αλλαγές που έχουν καθυστερήσει πολύ. Το αποτέλεσμα θα είναι να μπορέσεις να βγεις από το τέλμα που είχες κολλήσει και που αποστραγγίζει τη ζωτική σου δύναμη. Προσπάθησε να ενεργήσεις υπεύθυνα και να είσαι σίγουρος, ότι όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το γεγονός ότι άφησες ένα σωρό πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν, πραγματικά δεν σε εξυπηρετεί. Καλά θα κάνεις να κλείσεις αυτές τις πόρτες μια για πάντα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί και να ενεργήσεις με τον συνηθισμένο σου ανεύθυνο τρόπο. Συγκράτησε τα νεύρα σου και είναι σίγουρο ότι θα ανέβεις στην κορυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολεμάς σε πολλά ανοιχτά μέτωπα και είναι δίκαιο να πεις πως έχασες τον έλεγχο τόσο του εαυτού σου, όσο και της κατάστασης. Προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω και βάλε κάποιες προτεραιότητες στον εαυτό σου. Όταν καταφέρεις να αξιολογήσεις κάθε πρόβλημα, τότε θα μπορέσεις να τα λύσεις, ένα προς ένα. Προσπάθησε να μην τα αφήσεις όλα για την τελευταία στιγμή. Και μην αφήνεις κανέναν να παρεμβαίνει στην προσωπική σου ζωή, γιατί αυτό είναι επιζήμιο για σένα.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεσαι κάτω από μεγάλη πίεση εδώ και καιρό και νιώθεις κάπως απογοητευμένος απ’ αυτή τη δοκιμασία. Η ζωή είναι αρκετά απαιτητική αυτή τη στιγμή κι έχεις δουλέψει πολύ σκληρά για να συμβαδίσεις μαζί της. Αυτό σε έχει εξαντλήσει αρκετά. Υποφέρεις από σύγχυση κι αυτό σε δυσκολεύει να πάρεις σωστές αποφάσεις ή να χειριστείς θέματα που σε ενδιαφέρουν. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Βρες χρόνο για να ξεκουραστείς και να καθαρίσεις το μυαλό σου. Αυτό θα σου επιτρέψει να κάνεις μια δυναμική επιστροφή και επιτέλους να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα σήμερα. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες δίνοντάς σου λίγο χρόνο για να αντιδράσεις. Νιώθεις πως πρέπει να βιαστείς για να λύσεις τα υπάρχοντα προβλήματα, ενώ προσπαθείς ταυτόχρονα να ανταποκριθείς σ’ αυτά τα γεγονότα, σε πραγματικό χρόνο. Κι αυτό σου προκαλεί μεγάλη ένταση. Προκαλεί επίσης προστριβές και διαφωνίες με τους γύρω σου που σίγουρα δεν σε εξυπηρετούν. Πρέπει να οργανωθείς και να μην ωθείς τις καταστάσεις στα άκρα. Ακολούθησε διπλωματική συμπεριφορά. Αν αφήσεις τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο, θα επιδεινώσεις τα προβλήματά σου.

ΖΥΓΟΣ

Σε περιμένουν ραγδαίες εξελίξεις σήμερα. Οι ειδήσεις πέφτουν βροχή –καλές και κακές– κι αυτό σίγουρα θα αλλάξει την οπτική σου. Τα σκοτεινά μυστικά έρχονται στο φως και είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείς μ’ αυτά που μαθαίνεις, ειδικά όταν αφορούν τους φίλους και την οικογένειά σου. Μπορεί κάποιος δικός σου άνθρωπος να σε χρειάζεται περισσότερο. Στάσου δίπλα του στην πιο δύσκολη στιγμή του και υποστήριξέ τον. Ανεξάρτητα από το πόσο παράξενα σου ακούγονται όλα, να είσαι έτοιμος και να μη χάσεις τη συγκέντρωσή σου, για να μπορέσεις να δώσεις τις απαραίτητες συμβουλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις επιτέλους την ευκαιρία να αφιερώσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου σήμερα και να κάνεις αυτό που ονειρευόσουν, εδώ και καιρό. Πρέπει πραγματικά να πραγματοποιήσεις αυτόν τον εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου και να κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση. Έλεγξε την κατάστασή σου και άλλαξε την τακτική σου, αν χρειάζεται. Καλά θα κάνεις επίσης να φροντίζεις από τώρα την υγεία σου και γενικά να φροντίζεις καλύτερα τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι γεμάτος ενέργεια και δυναμισμό σήμερα κι αυτό ακριβώς χρειάζεσαι για να προωθήσεις όλα σου τα σχέδια. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν ωστόσο, κι αυτό οφείλεται στις ατελείωτες οικονομικές υποχρεώσεις που χρειάζονται την επείγουσα προσοχή σου. Μην τα παρατάς. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και συνέχισε. Σύντομα θα ανταμειφθείς για όλη τη σκληρή δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πράγματα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σήμερα. Πρέπει να παραμείνεις όμως ήρεμος, για να καθοδηγήσεις την κατάσταση ακριβώς εκεί που θέλεις. Μείνε προσγειωμένος, να είσαι ρεαλιστής και προετοιμάσου. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις ό,τι βρεθεί στο δρόμο σου. Είναι βέβαιο ότι θα σημειώσεις γρήγορη πρόοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έκανες τόση υπομονή κι έχεις χειριστεί τα θέματα αρκετά καλά μέχρι τώρα. Όλα είναι καλά και είναι λογικό να βλέπεις κάποια θετικά αποτελέσματα. Συνέχισε την καλή δουλειά και μην απελπίζεσαι, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που προκύπτουν στο δρόμο σου. Μην αφήνεις τους άλλους να επηρεάζουν τις αποφάσεις σου. Οι πλανήτες θέλουν να προχωρήσεις μέχρι το τέλος.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα καταφέρεις να αποσυμπιεστείς λίγο σήμερα. Θα απαλλαγείς από προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό και που σε εμπόδιζαν να σκεφτείς ξεκάθαρα το μέλλον σου. Αφού επιτέλους ξεκουραστείς και γεμίσεις τις μπαταρίες σου, θα είσαι έτοιμος να αναθεωρήσεις την κατάσταση και να καταλήξεις σε μια πιο αποτελεσματική στρατηγική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment