PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανοίγει ο δρόμος για καινούργιο ξεκίνημα όχι μόνο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, αλλά και αισθηματικής.

ΚΡΙΟΣ

Μειώστε τους ρυθμούς σας. Ακόμα κι αν δεν μετατραπείτε σε ερημίτες μέχρι τότε, περιοριστείτε σε επαφές και ιστοσελίδες που τονώνουν τη διάθεσή σας. Αυτή είναι καλή περίοδος για να ανανεώσετε τις τεχνολογικές δεξιότητές σας και φροντίστε να κάνετε διασκεδαστική τη διαδικασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητήστε τον λογικό ρυθμό που σας κάνει πιο αποδοτικούς. Αν είχατε αναλάβει περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε, τώρα μπορείτε να τα καταφέρετε. Αναθέστε και αλλού κάποια από αυτά, ξεπερνώντας τα όποια θέματα εμπιστοσύνης. Πάντα μπορείτε να εκπαιδεύσετε τους άλλους για να εργάζονται με τις μεθόδους σας κι εσείς να επιβλέπετε. Δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσει ένας πρώην προϊστάμενος ή συνεργάτης, με μια πρόταση ή με μια νέα πόρτα για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε πολλά μέτωπα ανοικτά ταυτόχρονα. Ευκαιρία να αξιολογήσετε και να βάλετε νέες προτεραιότητες. Καταλήξτε στα εγχειρήματα που αξίζουν την ενέργειά σας. Αναζητήστε συνοδοιπόρους που θα αναλάβουν κάποια από τα βάρη σας, ακόμα κι αν μοιραστείτε τα κέρδη, πάλι θα βγείτε ωφελημένοι, όταν ο πλανήτης της εύνοιας γυρίσει σε ορθή πορεία σε τρεις μήνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις χρειάζονται φροντίδα και «προσφορές» για να διατηρούνται. Διαθέστε αρκετό χρόνο στην επαναξιολόγηση του ρόλου σας σε κάθε είδους δεσμό. Αν νιώθετε ακόμη «πεταλούδες» με το μήνυμα έστω ενός ιδιαίτερου ατόμου, τώρα μπορείτε να ξαναβρείτε το πάθος μαζί του. Αν έχετε κοινά οικονομικά θέματα, ξεκαθαρίστε ποιος πληρώνει τι και πώς μοιράζονται τα κέρδη.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι τα πάντα μοιρασμένα ακριβοδίκαια στις σχέσεις, αλλά δεν πρέπει και το ένα μέλος της να κάνει όλη τη δουλειά. Πράγματι χρειάζονται δύο για το τανγκό, όμως μην πιεστείτε άλλο και να κοιτάξετε τον εαυτό σας. Το κλειδί για κάθε ισορροπημένο δεσμό, είναι να συναντηθείτε κάπου στη μέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητά σας χρειάζεται καινούργια αξιολόγηση. Αν και το διάστημα θα είναι λιγότερο απολαυστικό από τους τελευταίους τέσσερεις μήνες, θα ξαναβρείτε την πειθαρχημένη πτυχή σας, κάτι που για εσάς μπορεί να αποτελέσει και ανακούφιση. Είστε μόνο ένας άνθρωπος, είναι καιρός να μην λέτε «ναι» σε όλα και να ελαφρύνετε το πρόγραμμά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ώρα για ένα διάλειμμα. Μπορείτε να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο, ειδικά αν πιεζόσασταν να είστε συνεχώς σε ετοιμότητα. Το τρίμηνο που ακολουθεί είναι η ιδανική ευκαιρία να αποκτήσετε νέες δεξιότητες ή να ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε κι έχετε παραμελήσει. Δεν είστε υποχρεωμένοι να μοιραστείτε τίποτα, η λάμψη σας δεν θα μειωθεί, εξάλλου, όταν απαλλάσσεστε από πιέσεις, μπορείτε να αναδείξετε τη γνήσια διάνοιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μαζέψτε λίγο τα κοινωνικά σας φτερά. Ασχοληθείτε υπεύθυνα με τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας, κάτι που μπορεί να σας κάνει πολύ πιο δημιουργικούς. Ίσως να αποκτήσετε τον δικό σας χώρο για να εκφράζετε την έμπνευση και τη φαντασία σας. Αυτή η χαλάρωση στην ασφάλειά σας μπορεί να οδηγήσει και σε συναισθηματικές «διαφωτίσεις», όπως τη διάθεση να αλλάξετε σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επικοινωνίες σας χρειάζονται περισσότερη σύνεση. Πρέπει να προσέξετε τι λέτε, γράφετε και αναρτάτε, να είστε περισσότερο παρατηρητές παρά σχολιαστές. Αλλά μην καταπιέσετε καμία ιδέα σας, καθώς κάποιες μπορεί να αποδειχθούν καθαρτικές και πηγή έμπνευσης σε δημιουργικό επίπεδο. Μιας και οι ανάδρομες πορείες αφορούν το παρελθόν, ελάτε σε επαφή με παλιούς φίλους ανά τον κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακολουθήστε πιο πειθαρχημένα τον προϋπολογισμό σας. Να θυμάστε ότι το κλειδί είναι η μετριοπάθεια, δεν χρειάζεται να σφίξετε υπερβολικά το ζωνάρι σας. Δεν αποκλείεται σε αυτό το διάστημα να σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση από έναν πρώην συνεργάτη, είτε να επιστρέψετε σε ένα διεθνές εγχείρημα που παραμερίσατε λόγω της πανδημίας. Αν κάποιος μπορεί να το κάνει, είστε εσείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έφτασε η στιγμή για μια πολυπόθητη ανάπαυλα, ακόμα κι αν πρόκειται για μείωση και απλοποίηση του ρυθμού σας, πάντα χρειάζεται μια αποτίμηση της προόδου σας. Είναι καιρός να επιβεβαιώσετε ότι είστε σε ορθή κατεύθυνση, να τονώσετε παρασκηνιακά τα μεγαλεπήβολα οράματά σας. Όταν ο πλανήτης της εύνοιας γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, θα τραβήξετε την κουρτίνα και θα εντυπωσιάσετε τους πάντες.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε πανέτοιμοι να πάψετε να τρέχετε. Είναι η ιδανική στιγμή για να εξερευνήσετε τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα ή να κάνετε μια βουτιά μέσα σας. Η αυτογνωσία είναι το κλειδί της ελευθερίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment