PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Να σκεφτούμε σε βάθος τις επιθυμίες, τις ανάγκες μας και τις προσδοκίες μας.

ΚΡΙΟΣ

Νέος αέρας φυσά στα πανιά σας. Η θέα τύχη θα προωθήσει τις δράσεις σας, γι’ αυτό βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας για όσα ονειρεύεστε. Μπορεί να αφορούν ένα εγχείρημα, ένα ταξίδι μετά την άρση των περιορισμών. Να ξέρετε ότι δεν αποκλείεται μια χαλαρή επαφή σας να αποκτήσει περισσότερη θέρμη μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πάθος σας παίρνει την ανιούσα. Η ανάγκη σας για επαφή είναι ακατανίκητη και απόλυτα συντονισμένη με τη σαγήνη σας. Το μόνο που πρέπει να αποφασίσετε, είναι ότι οι δράσεις σας στο εξής θα εκφράζουν την καρδιά σας. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα σας δείξουν την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε και ίσως να είναι κάποιο που παραγκωνίζετε για καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γίνετε «διπλοί» και στην καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται τις επόμενες δύο έως τέσσερεις εβδομάδες να φτάσετε σε ένα ορόσημο σε μια καίρια σχέση. Μια πολυπόθητη συμφωνία μπορεί να καταλήξει, άλλοι θα νιώσετε έτοιμοι για να δεσμευτείτε και προσωπικά. Κάθε προσέγγιση τώρα θα είναι τώρα παραγωγική και παθιασμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευημερία σας αφυπνίζεται. Ξεχάστε και συγχωρήστε τις διατροφικές υπερβολές του τελευταίου διαστήματος, τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος, που θα θέσει τα θεμέλια για να απολαύσετε ακμαίοι το καλοκαίρι. Φροντίστε τη διατροφή σας, εντάξτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας. Με αργά και σταθερά βήματα, θα μετατρέψετε το σώμα σας στο «ναό» που πρέπει.

ΛΕΩΝ

Γνωρίζετε ότι έχετε έναν φωτεινό στόχο σε σχήμα καρδιάς στην πλάτη σας; Ο φτερωτός Έρωτας θα δώσει στους αδέσμευτους προοπτικές ακόμα και μέσω διαδικτύου. Επίσης ευνοείται η απόκτηση απογόνων. Πάντως ποιες αλλαγές κι αν θέλετε να κάνετε στην προσωπική σας ζωή, αυτή είναι η στιγμή να ξεκινήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάστε στο σπιτικό σας. Σίγουρα ασχοληθήκατε με τους χώρους σας στη διάρκεια της καραντίνας, αλλά πόσο λειτουργικές είναι οι όποιες αλλαγές κάνατε; Ίσως χρειάζεστε μια προσωπική σας γωνιά, είτε να αναθεωρήσετε τους οικιακούς κανόνες. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους, ακόμα κι αν νιώθετε κάπως πιο ευαίσθητοι. Προτιμήστε την οδό της κατανόησης, αντί να προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Είστε έτοιμοι να κλείσετε συμφωνίες; Ο δρόμος ανοίγει για πολλά υποσχόμενες συνεργασίες, ίσως με έναν φίλο ή συνεργάτη. Αν κάνατε διαπραγματεύσεις τελευταία, τις επόμενες δύο με τέσσερεις εβδομάδες θα καταλήξετε με ευτυχείς προοπτικές. Φροντίστε να ικανοποιηθείτε πλήρως, γιατί η συμφωνία σας θα έχει διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η ώρα για εισπράξεις. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς κόπων που καταβάλατε τους τελευταίους έξι μήνες, ενώ θα αποκαλύψει και κρυμμένες ευκαιρίες. Ακόμα κι αν οι τωρινές εισπράξεις σας δεν είναι ικανοποιητικές, σύντομα μπορούν να γίνουν. Διεκδικήστε όσα δικαιούστε, είτε επεκτείνετε το γνωστικό και αποδοτικό σας πεδίο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμαστείτε για μια ανάταση. Κάθε προσωπική πρόοδο και αλλαγή που επιδιώκετε εδώ και έξι μήνες μέχρι έναν χρόνο, μπορεί να θριαμβεύει τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν κρυμμένες ευκαιρίες, που θα πρέπει να αδράξετε γρήγορα. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, γι’ αυτό μην αντισταθείτε και αφήστε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας να ξεδιπλωθεί, ακόμα κι αν νιώσετε άβολα για λίγο, γρήγορα θα βρείτε τον βηματισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στήριξη υπάρχει παντού γύρω σας και δεν πρέπει να κινήστε μόνοι. Αφεθείτε στην ανώτερη σοφία σας και αφήστε να σας οδηγήσει. Ένας θεραπευτής ή σύμβουλος μπορεί να σας στηρίξει μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Ενίοτε, ο πιο αποδοτικός τρόπος είναι να παραδίνεστε στο σύμπαν και να αφήνετε να κάνει τη δουλειά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιστρατεύσετε τους συμμάχους σας. Κάθε συνέργεια θα φέρει νίκες, που θα ωφελήσουν το κοινωνικό σύνολο και τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι. Δεν αποκλείεται τις επόμενες δύο εβδομάδες να εμπλακείτε περισσότερο με την πολιτική, τον ακτιβισμό ή τα κοινοτικά θέματα. Αφήστε τον εγωκεντρισμό σας, εστιάσετε στην ομαδική πτυχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευκαιρία σας χτυπά την πόρτα. Ανταποκριθείτε στη συγκυρία, θέστε νέους στόχους και θα δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται. Αν δεν έχετε γνωστοποιήσει κάποιες από τις δυνατότητές σας, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε. Προετοιμαστείτε και εμφανισιακά για την ανέλιξή σας, με μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, δείτε το ως επένδυση για το μέλλον σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment