PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή.

ΚΡΙΟΣ

Μείνετε στα γεγονότα όσο οξυμένη κι αν είναι η διαίσθησή σας. Δεν πρέπει να εικάζετε ότι είναι «ναρκισσιστές» ή «αντικοινωνικοί» κάποιοι που σας εκνευρίζουν, τέτοιοι χαρακτηρισμοί, ακόμα κι αν ισχύουν, μπορεί να φέρουν έριδες με έναν σημαντικό σύμμαχό σας. Όσο καλό κι αν είναι να υπάρχουν όρια, μην φτάνετε στο σημείο να ορθώσετε τοίχους ανάμεσά σας. Πάντα υπάρχουν τρόποι να συνεργαστείτε, ακόμα κι αν είναι για λίγο. Να προχωράτε με σύνεση και ανοικτό μυαλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να χειριστείτε την αλήθεια; Μπορεί να αποκαλυφθούν κάποιες δυσχερείς πληροφορίες. Αντί να σοκαριστείτε, αντιμετωπίστε τις με θάρρος. Ίσως χρειαστεί να επισημάνετε σε κάποιον ένα λάθος ή μια παράλειψή του. Μην κάνετε προσωπικά σχόλια, δώστε την ευκαιρία να επανορθώσει. Η συνέργεια θα επιλύσει το όποιο πρόβλημα. Εξάλλου, τα λάθη είναι ανθρώπινα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαλαρώστε και πάρτε βαθιές ανάσες. Αν είστε έτοιμοι να αναρτήσετε προσωπικές φοβίες ή ανασφάλειες για κάποιες στενές σχέσεις, σκεφτείτε ξανά τις προσδοκίες σας. Μήπως προσβλέπετε να καλύψετε κάποιο κενό στη ζωή σας; Αντί να αναζητάτε εξωγενή βοήθεια, προσπαθήστε να το κάνετε από μέσα σας. Αρχίστε να επαναλαμβάνετε εκφράσεις που θα βελτιώσουν τον δεσμό με άλλους, όπως «θα κάνω πρώτος τις αλλαγές που θέλω να γίνουν στις σχέσεις μου».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήπως παραμερίζετε για να προπορευτούν και άλλοι; Σταματήστε το. Σημασία δεν έχει η απόδοση, έχει η δημιουργική συμμετοχή σε μια ομάδα. Έχετε σπουδαία πράγματα να προσφέρετε, που οι άλλοι θα τα μάθουν όταν ρισκάρετε να τα μοιραστείτε. Αυτή η τόλμη μπορεί να έλξει ένα επίδοξο ταίρι ή μια σημαίνουσα επαγγελματική επαφή.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε να περιφέρεστε σε απόκρυφες περιοχές; Μην ξεχνάτε ότι ανήκετε σε αυτές τις τάξεις, γι’ αυτό μην απελπίζεστε αν δεν λαμβάνετε την προσοχή που θέλετε. Βελτιώστε την αυτοπροβολή σας, γνωστοποιήστε τις ικανότητές σας. Λίγη καίρια ταπεινότητα και κάποιες αλληλεπιδράσεις, θα κεντρίσουν την περιέργεια των άλλων. Να δράσετε στρατηγικά αντί για πρακτικά, καλύτερα να δείχνετε την αξία σας παρά να την διατυμπανίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, φορτίζει τις επαφές και τους πικάντικους πειραματισμούς. Ακόμα κι αν οι υγειονομικοί περιορισμοί δεν ευνοούν τις συναντήσεις, ανταλλάξτε τολμηρά μηνύματα, είναι κι αυτά ικανά να τονώσουν τη δύναμη της έλξης. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η ατμόσφαιρα ευνοεί την ποικιλία και την περιπέτεια.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι πάντα απαραίτητο να μένετε ουδέτεροι, μια διπλωματικά άμεση στάση ενδείκνυται. Αν δεν θέλετε να ακουστείτε επικριτικοί ή επιθετικοί, μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις. Έτσι δεν θα επιβληθείτε, ενώ θα ενθαρρύνετε τους άλλους να σκεφτούν περισσότερο. Αυτού του είδους η ενδυνάμωση θα σας χαρίσει συμμάχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ταγκό χρειάζεται δύο. Τώρα πρέπει να εξερευνήσετε τη δύναμη της σύμπραξης. Μην προδικάζετε τίποτα από κεκτημένη ταχύτητα, ίσως ένα επίδοξο ταίρι να προέρχεται από ανέλπιστο περιβάλλον. Ανοίξτε τον θερμό διάλογο, με ένα άτομο που μπορεί πραγματικά να σταθεί δίπλα στην ισχυρή σας θέληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Αν νιώσετε ότι σπρώχνετε ενοχλητικές καταστάσεις κάτω από το χαλί, σταματήστε αμέσως. Αν τις χειριστείτε ευθέως, θα απαλλαγείτε από πολλούς φόβους σας για το μέλλον. Θα νιώσετε πιο ήρεμοι, όταν έχετε πληρώσει τις μηνιαίες υποχρεώσεις και έχετε διεκπεραιώσει τις εκκρεμότητές σας. Να κάνετε ενδιάμεσα διαλείμματα, για λίγη γυμναστική ή έναν σύντομο περίπατο. Η κίνηση θα ενδυναμώσει το σώμα αλλά και το δημιουργικό μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιδείξτε τις χάρες σας. Επειδή δεν είστε και οι πλέον εξωστρεφείς, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα «άλλο εγώ»; Μην σας απασχολήσει αν θα προκαλέσουν οι ιδιαίτερες ιδέες σας, καλύτερα να ξεχωρίζετε, παρά να χάνεστε μέσα στους πολλούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να είστε επιλεκτικοί όταν ανοίγετε την ψυχή σας. Συνήθως κρύβετε τα συναισθήματά σας πίσω από μια μάσκα αδιαφορίας, αλλά οι σχέσεις σας πλήττονται, όταν προσποιήστε ή πείθετε τον εαυτό σας ότι «όλα είναι καλά». Τολμήστε να συντονιστείτε με όσα νιώθετε, για να μην σωρεύονται μέσα σας και ξεσπάσουν σαν ηφαίστειο κάποια στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο κι αν δεν θέλετε προστριβές με τους αγαπημένους σας, αποτελεί κίνηση καλοσύνης να εκφράσετε τους προβληματισμούς σας. Διαθέτετε την απαραίτητη κατανόηση, για να προσφέρετε εποικοδομητικές συμβουλές και τη σοφία σας. Κάντε το ιδιωτικά, ώστε να μην νιώσει κανείς ότι εκτίθεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment