PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Αισιοδοξία, διπλωματία, κοινωνικότητα και γενναιοδωρία.

ΚΡΙΟΣ

Σημαίνουσες συμμαχίες θα προσελκύετε από παντού, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ρομαντικό επίπεδο. Αν είστε αδέσμευτοι, ανοιχτείτε σε προσεγγίσει που θα διευρύνουν τις προοπτικές σας. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο «σοβαρό» βήμα στη σχέση σας. Μιας και τώρα ευνοείται ιδιαίτερα και ο επαγγελματικός τομέας, διευθετήστε τις όποιες γραφειακές υποχρεώσεις και συμφωνίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στραφείτε στην ευημερία σας. Ξετυλίξτε το χαλάκι της γιόγκα και ανανεώστε το αρχείο σας με θρεπτικές διατροφικές επιλογές. Μπορείτε να φέρετε σε άρτια φόρμα το σώμα αλλά και το πνεύμα σας τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Κλείστε ραντεβού για τις τακτικές ιατρικές εξετάσεις σας, γεμίστε ψυγείο και ντουλάπια με φρέσκα και θρεπτικά προϊόντα. Κείστε τις όποιες εκκρεμότητες στο πρόγραμμα και τα οικονομικά σας. Εστιάστε στην ισορροπία της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος και τι απολαμβάνετε να κάνετε εκεί; Αρχίστε να τα οραματίζεστε όλα. Με την έκφραση, τη δημιουργικότητα και το πάθος σας φορτισμένα, αναζητήστε όσα αγαπάτε να ασχολείστε. Υπάρχουν ακόμη εκδηλώσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες σε ανοικτούς χώρους, έχουν αρχίσει τα διαδικτυακά μαθήματα για καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Και βέβαια δεν αποκλείεται ένα φθινοπωρινό ειδύλλιο με πολλές ρομαντικές προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πιο στενούς σας κύκλους λαμβάνει προτεραιότητα. Μπορείτε να εμβαθύνετε την επαφή με τους ανθρώπους που σχετίζεστε καθημερινά. Αν έχετε συγκρουστεί με κάποια άτομα, είναι η ιδανική περίοδος για να θέσετε καινούργια όρια και/ή να συμφιλιωθείτε. Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσετε την παρόρμηση για μια ανανέωση στους προσωπικούς σας χώρους.

ΛΕΩΝ

Παραμερίστε την υπερβολική σοβαρότητά σας και αναζητήστε περισσότερη κοινωνικότητα. Τώρα θα αναπτερωθεί το ενδιαφέρον σας για όσα συμβαίνουν στο κοινοτικό περιβάλλον σας. Αν δουλεύετε ένα συγγραφικό ή διαδικτυακό εγχείρημα, να ξέρετε ότι ευκαιρίες επιτυχίας θα σας προσεγγίσουν από ανέλπιστες πηγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δικαιούστε μία ακόμη «κραιπάλη» σε οικονομικό επίπεδο. Αλλά θα είναι η τελευταία για τη φετινή γενέθλια περίοδό σας. Πλέον πρέπει να χειριστείτε τις εκκρεμότητες σας και να ανανεώσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Δεν χρειάζεται να φτάσετε σε ακρότητες λιτότητας, αρκεί να αντισταθείτε σε παρορμητικές αγορές και να ισορροπήσετε το ταμείο σας. Βάλτε σε τάξη τις υποχρεώσεις και ετοιμάσετε τις επόμενες σημαντικές επαγγελματικές σας κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τι έπεται; Ακόμα κι αν πρέπει να επεκταθείτε για να το εντοπίσετε, θα είναι η ευχάριστη πτυχή της διαδικασίας. Η προσωπική σας ανάπτυξη και ωρίμανση προάγεται. Ευνοούνται ακόμα και κάποια ρίσκα, σε στόχους που λαχταράτε να υλοποιήσετε. Τόσο σε ρομαντικό, επαγγελματικό ή πνευματικό επίπεδο, δώστε κίνηση στα όνειρά σας και ετοιμαστείτε για την «αναγέννησή» σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για ένα κύμα έμπνευσης. Η δημιουργικότητά σας μπορεί να αναταράξει τον κόσμο σας. Διαλογιστείτε κάτω από τα άστρα, περάστε οικειοθελώς χρόνο μόνοι, καταγράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ήσυχο μέρος. Πάρτε τον χρόνο σας για να αποτοξινωθείτε, να τακτοποιήσετε, να επουλώσετε και να ξεκαθαρίσετε όσα πρέπει πριν από τα γενέθλιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ομαδική δουλειά γίνεται ο στόχος των ονείρων σας. Κρατήστε υψηλά τα κριτήριά σας στην επιλογή του ιδανικού «πληρώματος», χωρίς να απορρίψετε άτομα αντισυμβατικά ή/και ίσως εκκεντρικά. Καθετί ιδιόρρυθμο μπορεί να δώσει στα εγχειρήματά σας την επιπλέον ώθηση που χρειάζονται. Αν θέλετε να προχωρήσετε κάτι μέσω διαδικτύου, να το κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέστε ψηλά τον πήχη των ονείρων σας. Αποτελεί δεύτερη φύση για εσάς να έλκετε τους καλύτερους στους «κόλπους» σας, γι’ αυτό τα επαγγελματικά σας θα βρίθουν από δυνατότητες και προοπτικές τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Είναι βέβαιο ότι θα σας ανοιχτούν καινούργια μονοπάτια για την επιτυχία, με πολλές υποσχέσεις για τα έσοδα και τη φήμη σας. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα βοηθήσει να αναλάβετε ηγετικές θέσεις, γι’ αυτό συγκροτήστε την πιο αποδοτική ομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε να φύγετε. Εσείς το κατανοείτε καλύτερα από όλους, γι’ αυτό και θα σας συναρπάσει ο μήνας που έπεται. Αν και οι συνθήκες δεν ευνοούν ιδιαίτερα τις μετακινήσεις ανά τον κόσμο, η έρευνα μπορεί να σας δώσει αρκετή απόλαυση. Αρχίστε να κάνετε ταξιδιωτικά όνειρα, που θα συνοδεύσετε από εβδομαδιαία αποταμίευση για να τα υλοποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην φοβηθείτε την αποκλειστικότητα, αρκεί να μην παραμερίσετε καθ’ οδόν τις δικές σας ανάγκες. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ανεβάσετε την ερωτική θερμοκρασία. Οι αδέσμευτοι συντονιστείτε ξανά με το σώμα σας και φροντίστε το, για να τονώσετε και τη διάθεσή σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment