PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανάγκη θα εκδηλωθεί για δραστηριοποίηση και ανανέωση.

ΚΡΙΟΣ

Μια επική αποστολή βελτίωσης της υγείας σας ξεκινά. Αν η καθημερινότητά σας περιλάμβανε τηγανητές πατάτες και δροσερή σαγκρία, απαιτούνται αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες. Επιλέξτε φρούτα και λαχανικά που κατακλύζουν την αγορά αυτή την εποχή, στραφείτε στα επιδόρπια χωρίς γλουτένη. Αρχίστε να ασκείστε τακτικά, γιατί να μην μετατρέψετε αυτές τις πρακτικές, σε δραστηριότητες για δύο;

ΤΑΥΡΟΣ

Η γοητεία σας εκτοξεύεται. Υπό αυτή την αισθησιακή ατμόσφαιρα, η ερωτική σας ζωή λαμβάνει την ορμή του ταύρου που αντιπροσωπεύετε. Αν σας ενδιαφέρει ένα άτομο που μένει σε απόσταση, βρείτε έναν έξυπνο τρόπο να βρεθείτε πιο κοντά του. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τολμήστε να κάνετε τη «συζήτηση» και δεν αποκλείεται να βάλετε κι άλλα κλειδιά στο μπρελόκ σας ή ένα δακτυλίδι να στολίσει ένα δάκτυλο. Πάντως αρχίζει για εσάς ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ώρα να κλείσετε την τηλεόραση και να ασχοληθείτε με το σπιτικό σας. Τώρα θα αποζητήσετε την ομορφιά και αρμονία στους χώρους σας, μέσα από μια ανανεωτική διάθεση. Αν δεν συζείτε ήδη με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να το κάνετε σε μια καινούργια στέγη. Επίσης, ενδέχεται να μπει μια σημαντική γυναίκα στον κύκλο σας τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Να παραμείνετε ανοικτοί για προσωπικές ή επαγγελματικές συμπράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καιρός να βγείτε από το καβούκι σας. Με τονωμένη την κοινοτική διάθεσή σας, οι πνευματώδεις διάλογοι μπορούν να φέρουν γνωριμίες με πολλές προοπτικές. Αυτή είναι η ευκαιρία να οργανώσετε τις διακοπές σας, ακόμα κι αν δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά σας. Είναι βέβαιο ότι ο κύκλος των επαφών σας θα διευρυνθεί, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν πιθανότητες να βρουν ταίρι. Σε δημιουργικό επίπεδο, αυτός ο γόνιμος κύκλος ευνοεί τη γραφή αλλά και την ενασχόληση με χειροτεχνήματα.

ΛΕΩΝ

Προσεγγίζετε τα όρια της εξουθένωσης. Στραφείτε στην αναζωογόνησή σας, αρνηθείτε προσκλήσεις που δεν σας ενθουσιάζουν, αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας φροντίδα. Δοκιμάστε τον χορό και τα χαλαρωτικά μασάζ. Αν πρόκειται να κάνετε κάποιες αγορές, επιλέξτε να επενδύσετε στην ποιότητα έναντι της λάμψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στρέψτε όλη την τρυφερότητά σας, στον εαυτό σας. Αν και θα σας προκύψουν πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα προτιμάτε τη δική σας συντροφιά. Αυτή είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μια ανανέωση ή μια τολμηρή αλλαγή και στην εμφάνισή σας, το βέβαιο είναι ότι δικαιούστε να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Πρόκειται για έρωτα ή για ψευδαίσθηση; Αν έχετε κάνει μια γνωριμία πρόσφατα, περάστε κάτω από την επιφάνεια και την εικόνα του εν λόγω ατόμου, πρέπει να εντοπίσετε τις πραγματικές του ποιότητες. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι η χρυσή σας ευκαιρία να κάνετε πιο αρμονική την ατμόσφαιρα της σχέσης. Ένας ειλικρινής διάλογος μπορεί να κάνει θαύματα και αν δεν μπορείτε να τον κάνετε μόνοι σας, ζητήστε τη βοήθεια ενός ουδέτερου ατόμου ή ενός συμβούλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκεφτείτε έξω από τα «ρομαντικά» δεδομένα. Τώρα τολμήστε να πειραματιστείτε όσον αφορά τα ραντεβού, μιας και πρόκειται για τομέα που αφορά και την τεχνολογία. Κάθε προσέγγιση θα έχει αίσια έκβαση, ακόμα και όσες ξεφεύγουν από τις συνήθεις επιλογές σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, προτιμήστε τις πιο χαλαρές και διεγερτικές δραστηριότητες με το ταίρι σας, με διάθεση πειραματισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχει όριο στις ρομαντικές σας διεκδικήσεις. Το μυαλό σας θα εστιάσει σε θέματα και στόχους καρδιάς, είναι η στιγμή που πρέπει να απαιτήσετε μόνο το καλύτερο. Με τον τομέα σας της καριέρας επίσης τονωμένο, ίσως να αρχίσετε ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο. Οι δεσμευμένοι καλείστε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση, ώστε να χαράξετε την κοινή σας πορεία για ένα ευτυχισμένο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγείτε από τα συνήθη ρομαντικά πεδία σας. Αν είστε ελεύθεροι, σας αναμένουν ανέλπιστες επαφές με άτομα που ίσως να έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας, αλλά μην εκπλαγείτε αν κάποιες εξελιχθούν σε ουσιαστική έλξη. Αν είστε δεσμευμένοι, το καλοκαιράκι είναι μπροστά για να χαρείτε τις διακοπές σας με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γοητεύστε. Αν και θα έλκετε όποιον βρεθεί στην «τροχιά» σας, δεν θα υπάρχει τίποτα επιφανειακό στις προσεγγίσεις σας. Αυτή η περίοδος χρειάζεται βαθύτερες και πιο ουσιαστικές συμπράξεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι, συζητήστε τώρα τις σκέψεις σας για το κοινό σας μέλλον. Μην διστάσετε να κάνετε συμβιβασμούς, προκειμένου να αποφύγετε αχρείαστα δράματα, ακόμα κι αν οι δρόμοι σας χωρίσουν, είναι καλύτερα να γίνει σε αρμονικό κλίμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σας για ζευγάρωμα είναι ακατανίκητη. Αν έχετε εντοπίσει το αντικείμενο του πόθου σας, παραμερίστε τις τυπικότητες και γίνετε πιο ευάλωτοι και προσιτοί. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η ανταπόκριση που θα έχετε, όταν γκρεμίσετε τα τείχη και αφεθείτε συναισθηματικά. Μιας και τώρα τονώνεται επίσης η καλλιτεχνική σας πτυχή, κάθε εγχείρημά σας θα φέρει ένθερμους υποστηρικτές και συμμάχους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment