PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και μεθοδική σκέψη.

ΚΡΙΟΣ

Η πιο ευαίσθητη πτυχή σας παίρνει τα ηνία. Σε αυτό το διάστημα θα νιώθετε πιο τρυφεροί και ευγενείς. Θα εκτιμάτε περισσότερο ακόμα και τα μικρά πράγματα, τόσο στο περιβάλλον σας όσο και στις σχέσεις σας. Αν είστε σε φάση αναζήτησης συντρόφου, δώστε μια ευκαιρία στα πιο ήρεμα άτομα που θα εκφράσουν ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε προσέγγισή σας αυξάνει τις προοπτικές της. Ακόμα κι αν λένε ότι «ο έρωτας περνά από το στομάχι», εσείς θα στραφείτε σε πιο εστιασμένα και πνευματώδη άτομα. Η ευστροφία θα είναι κυριολεκτικά αφροδισιακή τώρα, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους ελεύθερους, αλλά μην παραβλέπετε και τη γλώσσα του σώματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαναθυμηθείτε πόσο όμορφο και εύκολο είναι το ρομάντζο. Ξεπροβοδίζοντάς τη από τα εδάφη σας, παραμερίζετε μια αεικίνητη τάση και αποζητάτε την ουσιαστική επαφή. Δεν θα σας αρκεί πλέον η επιφανειακή καθημερινότητα, θα θέλετε πιο θερμές δονήσεις, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, αφήστε τον εαυτό σας να εξωτερικεύσει το συναίσθημά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λάμψη σας εκτοξεύεται. Είναι η περίοδος που θα τα κάνετε όλα, θα τα δείτε όλα και θα απολαύσετε το να είστε το επίκεντρο της προσοχής. Να αναμένετε νέες γνωριμίες, επαγγελματικές ευκαιρίες και προσωπικά ρίσκα. Είναι η ιδανική στιγμή για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας ή έστω να τολμήσετε κάποιες δοκιμαστικές αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Το σύμπαν σας επιτρέπει να αφεθείτε στους ρομαντικούς οραματισμούς σας. Μην νιώσετε τύψεις για τα ροζ γυαλιά σας, τολμήστε να κοιτάξετε τα πάντα πιο αίσια και με προοπτική. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα αφήσετε χώρο για ένα ιδιαίτερο άτομο, με διάθεση να κάνετε μαζί μια παραμυθένια απόδραση. Μόνο φροντίστε να διαχωρίζετε το όνειρο από την πραγματικότητα και να ακούτε περισσότερο τη μούσα της έμπνευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συμπράξεις παίρνουν τα ηνία. Θέστε ως στόχο να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, αφήνοντας το σύμπαν να ορίσει τον ρυθμό της, ίσως να προσπαθείτε υπερβολικά ή προς λάθος κατεύθυνση. Σε όποια φάση κι αν βρίσκονται οι σχέσεις σας, είναι καιρός να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Η αίθουσα των επισήμων ανοίγει για εσάς, θα γίνετε πιο τολμηροί και προνοητικοί. Μην διστάσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας, εμπιστευτείτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ξέρετε ότι τελικά έχει σημασία το ποιον ξέρετε, γι’ αυτό ενδυναμώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και επαφές. Είναι η στιγμή για στρατηγική και ουσιαστική δικτύωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περιπέτεια σας καλεί. Είστε έτοιμοι να κάνετε νέες επαφές με άτομα από άλλες χώρες ή κουλτούρες, με την ανάγκη σας για περιπλάνηση αδάμαστη. Ελάτε σε επαφή με όσους θέλατε πάντα να επισκεφθείτε, ακόμα και για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν αποκλείεται να βιώσετε και κάποια απρόσμενα ρομάντζα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συγχωνεύσεις παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να προωθήσετε σημαντικούς τομείς σας. Τον οικονομικό, τον συναισθηματικό, τον πνευματικό αλλά και την υγεία σας. Είναι βέβαιο ότι θα ισορροπήσετε ξανά όλους τους δεσμούς σας, με την σέξι πτυχή σας φορτισμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παραμερίστε την αυτάρκειά σας, στρέψτε την προσοχή σας στον ρομαντισμό. Θυμηθείτε ότι δύο μυαλά είναι πιο αποδοτικά από ένα, γι’ αυτό να γίνετε πιο ευάλωτοι και προσιτοί. Θα σας εκπλήξει η θετική ανταπόκριση, όταν διαθέτετε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία και λιγότερο στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τελευταία περάσατε ταραχώδεις αλλά πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες στα προσωπικά σας. Τώρα μόνιμη συντροφιά σας θα γίνουν το χαλάκι της γιόγκα, τα βαράκια σας και αρκετό νερό. Ντυθείτε ανάλογα και αρχίστε, χωρίς να παραμελείτε τη ρομαντική σας πτυχή. Η θεά της αγάπης μπορεί να σας φέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές, ακόμα κι όταν κάνετε πεζοπορία ή αναμένετε να ετοιμαστεί ο χυμός σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οργανώστε ρομαντικά δείπνα και περίπατους στην ακροθαλασσιά το ηλιοβασίλεμα. Είστε έτοιμοι να αποζητήσετε περισσότερη ανεμελιά, τώρα που ο ζωώδης μαγνητισμός σας απογειώνεται. Ενδώστε σε κάθε είδους σπίθα, αν και μάλλον δεν θα χρειαστείτε επιπλέον ενθάρρυνση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment