PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Μαΐου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Διάθεση για οργάνωση, δεν θα λείψουν οι επαναπροσδιορισμοί, θα δοθεί η δυνατότητα για να μπούνε σε τάξη οι ανοιχτοί λογαριασμοί.

ΚΡΙΟΣ

Τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά – και πραγματικά αξίζουν. Μην βάζετε όριο σε όσα θέλετε να μοιραστείτε με φίλους, στα κομπλιμέντα που θέλετε να τους κάνετε. Ακόμα κι αν έχετε μια τάση να ταράζεστε εύκολα αυτή την περίοδο, οι διάλογοί σας θα αποδειχθούν καθαρτικοί και χαλαρωτικοί. Καθιερώστε μια εβδομαδιαία επαφή, για να ανταλλάσσετε απόψεις για καθετί καινούργιο που ακούσατε ή διαβάσατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας είναι να βρεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Ακόμα και με τους υγειονομικούς περιορισμούς, μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε πιο στρατηγικά. Οι επαφές μέσω διαδικτύου θα ενισχύσουν τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Προσεγγίστε πιθανούς συνεργάτες με προοπτικές, με ένα τολμηρό μήνυμα που θα τους προσκαλεί να συμπράξουν σε ένα εγχείρημά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φιλοδοξίες σας λαμβάνουν επιπλέον ώθηση. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην το παρακάνετε με την καινοτομία και πάρετε λάθος πορεία. Η καλύτερη τακτική είναι να συνδυάσετε την εφευρετικότητά σας με την παραδοσιακή σοφία. Σίγουρα θα καταλήξετε σε κάτι αυθεντικό, που τα αποτελέσματά του θα έχουν διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε κάποιες πιθανές άβολες στιγμές. Μην παίρνετε προσωπικά μια ασαφή ή αδιάφορη αντιμετώπιση κάποιου, όλοι προσπαθούν να συντονιστούν με την καινούργια πραγματικότητα και να διαχειριστούν τα αισθήματά τους. Συνεχίστε τις προσπάθειες προσέγγισης, χωρίς να έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες.

ΛΕΩΝ

Η αγάπης είναι «διεθνής», γι’ αυτό έχει διάφορες μορφές. Αν ένα άτομο σας έχει γίνει σχεδόν εμμονή, προσπαθήστε να στραφείτε σε μια δημιουργική ενασχόληση. Αν οργανώνετε μια διαδικτυακή συνάντηση, αποφύγετε τα δραματικά ή εύθικτα άτομα, το ζητούμενό σας είναι να χαλαρώσετε, όχι να πιεστείτε. Δείτε μια ευχάριστη ταινία, παίξτε παιχνίδια. Μόλις αποσπαστείτε από το άτομο που σας προβληματίζει, θα κάνει εκείνο την επαφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι αξιέπαινο να έχετε στόχους, αλλά αν πιέζετε καταστάσεις γι’ αυτούς, μπορεί να χάσετε το κοινό σας. Δεν πρέπει να μετατρέψετε τη γοητεία σας σε χειραγώγηση, σκεπτόμενοι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι άλλοι θα νιώσουν ότι έχετε κίνητρο και θα απομακρυνθούν. Αφήστε τις συγκυρίες να βρουν τη ροή τους και μιλήστε ευθέως αν χρειάζεστε ταχύτερους ρυθμούς σε κάποιες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θαυμάζετε τα άτομα που πορεύονται με τους δικούς τους κανόνες, αλλά στις σχέσεις σας χρειάζεστε συνέπεια. Ίσως η ενέργεια που επενδύετε στην προσέλκυση του εν λόγω ατόμου, να αποδώσει καλύτερα στη διεκδίκηση των δικών σας ζητουμένων. Θέστε εσάς σε προτεραιότητα, για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτάρκειά σας. Αυτά θα φέρουν τους κατάλληλους ανθρώπους στο δρόμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενίοτε το παρακάνετε με την ανάλυση κάθε κατάστασης. Γι’ αυτό αν νιώσετε να πορεύεστε προς τη ζήλια αντί για μια λύση, πατήστε φρένο. Είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από αυτή την ενοχλητική φωνή μέσα σας. Κάντε διαλογισμό, γράψτε, συζητήστε με έναν ήρεμο φίλο ή κάντε έναν περίπατο. Το σύμπαν θα σας παράσχει εναλλακτικές μόλις ανακτήσετε τον έλεγχό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα και οι πιο υγιείς σχέσεις έχουν ανάγκη από τακτό έλεγχο, πρέπει όλα τα μέρη να νιώθουν χαρά και αγάπη. Το ασφαλές περιβάλλον για ειλικρινείς διαλόγους, απαιτεί να ακούτε τις θέσεις τους χωρίς αμυντική ή επιθετική διάθεση. Ίσως αρκεί λίγη μείωση στην ταχύτητά σας, για να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδώστε στην αλλαγή. Ακόμα και για όσα θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε ή να διαχειριστείτε, θα βρείτε δημιουργικές λύσεις, αρκεί να «σπάσετε» τον στόχο σε μικρότερα βήματα. Οραματιστείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα και πορευτείτε προς αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι κακό να θέλετε περισσότερα στη ζωή σας. Μην απολογείστε επειδή είστε φιλόδοξοι ή απαιτείτε το καλύτερο από τους άλλους. Επιθεωρήστε την ντουλάπα σας, μελετήστε ξανά τα προφίλ σας στο διαδίκτυο. Αποπνέουν τη γνήσια προσωπικότητά σας; Είναι οι φίλοι σας υποστηρικτικοί στην πρόοδό σας; Κάντε τώρα όλες τις απαραίτητες αναρρυθμίσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναδείξτε τον διακοσμητή μέσα σας. Τολμήστε να αλλάξετε τη θέση των επίπλων σας ή να ανακαινίσετε τους χώρους σας. Σίγουρα υπάρχει μαζεμένη «σκόνη» και στις γωνιές των προσωπικών σας θεμάτων, κάντε τώρα τις απαραίτητες συζητήσεις, όσο τα προβλήματα είναι διαχειρίσιμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment