PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση στην ξεκούραση, στην ψυχική ηρεμία και στην συναισθηματική ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα τολμήσετε να ανοίξετε και θα σας βγει σε καλό. Ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να λύσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις, θα καταφέρτε να βάλετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σε επαγγελματικό επίπεδο δημιουργικές θα είναι οι ενέργειες σας, θετικό αποτέλεσμα θα έχουν κινήσεις επέκτασης ή βελτίωσης. Ενισχυμένη θα είναι  η διορατικότητα σας, οξυδερκείς θα είναι οι πνευματικές  σας ικανότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, θα ανακαλύψετε γεγονότα και καταστάσεις που ενδεχομένως να τα αγνοούσατε ως τώρα, κρυφές υποθέσεις θα βγουν στο φως, θα φέρουν αναθεωρήσεις τόσο στο σκεπτικό σας όσο και στις αποφάσεις σας. Τώρα θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε τα θέματα από την αντικειμενική τους πλευρά, θα εστιάσετε στη θετική όψη. Θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, βγαίνετε από αυταπάτες που διατηρούσατε εδώ και αρκετά καιρό, τα νέα δεδομένα θα αλλάξουν τις απόψεις σας που έχετε για κάποια συγκεκριμένα άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από μόνοι σας θα ανοίξετε ανέμελες και ευχάριστες συζητήσεις, ανάγκη σας θα είναι να αποφορτιστείτε, να ξεφύγετε από καταστάσεις άγχους και πίεσης. Σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και στα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα μέσω διαδικτύου. Στόχος σας θα είναι οι ενέργειες με ανανεωτική κατάληξη, θα αναζητήσετε ανέμελες επαφές και στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ορθολογισμό και διεισδυτική αντίληψη θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε τα γεγονότα και δε θα πέσετε έξω. Ένα αποκαλυπτικό συμβάν θα σας κάνει να δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, αλλάζετε οπτική, λύνετε κόμπους βρίσκετε λύσεις. Μια εξομολόγηση θα διαφοροποιήσει τη στάση σας, θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά και θα σας εμψυχώσουν, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας και να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις.

ΛΕΩΝ

Επικοινωνιακή θα είναι η μέρα σας, θα γίνουν συζητήσεις, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι ευχάριστες. Για κάποια συγκεκριμένα θέματα που σας δημιουργούν αμφιβολίες θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας. Θα βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις που ουσιαστικά θα σας ανοίξουν τα μάτια θα ενημερωθείτε για γεγονότα που ενδεχομένως να αγνοούσατε.  Στις συζητήσεις σας θα ξεκαθαρίσετε και θα τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος ή ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οπτική γωνία από την οποία θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε επιθυμίες, σκέψεις και στόχους, σήμερα θα κινηθείτε και θα ερμηνεύσετε με ορθολογισμό. Με τις σταθερές και τεκμηριωμένες σας απόψεις θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, για εσάς που βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας ανοίγεται νέα προοπτική, οργανώστε τις κινήσεις σας, πιστέψτε στις ικανότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι συζητήσεις σας θα είναι βάσιμες και ουσιαστικές, με ειλικρίνεια θα μιλήσετε, δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σας πουν. Θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε και να αλλάξετε, όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρετε σχετικά με τον από εδώ και πέρα χειρισμό σας. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά διλλήματα, ωστόσο αν αναζητήσετε τις αιτίες θα καταφέρετε να εξηγήσετε και να συνειδητοποιήσετε, θα είστε σε θέση να κινηθείτε εύστοχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετική θα είναι η σκέψη σας, ζωηρή η φαντασία σας, δημιουργικότητα και έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι πράξεις υποστήριξης και συμπαράστασης, θα προσφέρετε τη βοήθεια σας, θα δείξετε έμπρακτο ενδιαφέρον στα πρόσωπα που σας χρειάζονται. Θα καταφέρετε να διαπραγματευτείτε και να καταλήξετε, ολοκληρώνετε συμφωνίες ή επαγγελματικές εργασίες. Σήμερα θα έχετε επικοινωνιακό ενδιαφέρον για διαφόρων ειδών συζητήσεις, φιλοσοφικές, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην επιφάνεια θα βγάλετε την ανθρωπιστική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, ίσως να μην λείψουν και πράξεις κοινωνικής προσφοράς. Σήμερα θα εκδηλωθείτε με άνεση και αυθορμητισμό, θα φανερώσετε ανοιχτά βλέψεις και προβληματισμούς. Ενδυναμωμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, βγαίνετε από τάσεις ηττοπάθειας, η σκέψη σας θα είναι ξεκάθαρη και θετική. Για όσους από εσάς προσμένετε χρηματικά ποσά είναι πολύ πιθανόν να τα λάβετε, διαχειριστείτε τα έσοδα σας με σύνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά και ελεύθερα, μη προσπαθήσετε να καμουφλάρετε ή να συγκαλύψετε, αποκαλυφτείτε και εκδηλωθείτε με αμεσότητα. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να ξεδιπλώσετε ελεύθερα σκέψεις και αισθήματα, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας. Φεύγει το εμπόδιο σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με φιλοσοφημένη σκέψη θα χειριστείτε τις δυσκολίες και τα μικρό εμπόδια, δεν θα το βάλετε κάτω, αισιοδοξία θα σας διακατέχει. Ίσως να διαφοροποιήσετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, ενδεχομένως να επικεντρωθείτε περισσότερο στο άμεσο παρόν. Θα είστε σε θέση να αναλάβετε ουσιαστικά ρίσκα, στόχος σας θα είναι η βελτίωση και η αλλαγή, τα εγχειρήματα σας θα πρέπει να είναι μεθοδικά. Προσοχή στον οικονομική διαχείριση, θα θελήσετε να κάνετε αγορές, τα έξοδα σας θα πρέπει να είναι περιορισμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, θα υπάρξει διαύγεια νου, τα άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα χαρακτηρίζεστε από έμπνευση και δημιουργική φαντασία. Ομαλά θα εξελιχτούν οι διάλογοι σας επαγγελματικοί και προσωπικοί, φανερώστε αυτό που σκέπτεστε, μη φοβηθείτε να μιλήσετε με αλήθειες. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αλλαγές, διαφοροποιήσεις και νέες συνεργασίες, πρόσφορο έδαφος θα βρείτε για αποφάσεις ή ενέργειες σχετικά με θέματα μελλοντικής σταδιοδρομίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment