PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Σταθερότητα και εξασφάλιση τόσο σε θέματα οικονομικής όσο και αισθηματικής φύσης.

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα διαθέτετε μια γενναιόδωρη φύση, αλλά όπως όλοι οι άνθρωποι, ίσως να μην παραδεχθείτε ότι ενίοτε δεν είστε απόλυτα ανιδιοτελείς. Μελετήστε τα κίνητρά σας, μήπως έστω και ασυνείδητα επιδιώκετε να κερδίζετε έτσι τις εντυπώσεις. Αν ο χρόνος και το χρήμα σας δεν επενδύονται όπως απαιτούν οι ανώτερες αξίες σας, χρειάζονται άμεσα κάποιες αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανακτήστε τον έλεγχο των θεμάτων σας. Αφού έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τα ζητούμενά σας, δεν χρειάζεστε τις απόψεις των άλλων. Όσο ομαδικοί παίκτες κι αν είστε, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ίσως αναχαιτίσουν την πρόοδό σας. Μην αμφισβητείτε τα οράματά σας. Παρουσιάστε τα με αποφασιστικότητα και θα επιστρατεύσετε πολλούς συμμάχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις είναι σαν δρόμος διπλής κατεύθυνσης και όχι μονόδρομος. Αν νιώθετε κάτι να χωλαίνει σε μια φιλία ή τον δεσμό σας, πρέπει να αποκαταστήσετε την ισορροπία. Μπορεί κάποια από τις δύο πλευρές να μην εκφράζεται ανοικτά, γι’ αυτό κάντε την αρχή, για να αποδείξετε ότι όλοι δικαιούνται να μιλήσουν. Αν η δυσχέρεια αφορά τη σχέση σας, ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα με μια δόση χιούμορ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλαζονεία μπορεί να αμαυρώσει μια πολλά υποσχόμενη συλλογική προσπάθεια. Όσο κι αν αποφεύγετε τις συγκρούσεις, φροντίστε να εξαλείψετε κάθε ανταγωνιστική τάση στην ομάδα σας. Αν προσποιήστε ότι όλα πάνε καλά, θα βρεθείτε ξαφνικά μπροστά σε ένα δράμα που θα σαρώσει όσα παλέψατε να πετύχετε. Εναπόκειται σ’ εσάς να επαναφέρετε τους πάντες στην κοινή πορεία, προκειμένου να προοδεύσει η αποστολή σας.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να είστε συμπαθείς ή να σας εκτιμούν; Τώρα καλείστε να παραμερίσετε την ανάγκη σας για «επικύρωση», να τιμήσετε τις αξίες σας. Αν θέλετε να ηγηθείτε, θυσιάστε λίγη δημοτικότητα στον βωμό του ορθού. Μπορεί να κουραστείτε περισσότερο μέχρι να αναγνωριστεί η διορατικότητα και τα ταλέντα σας, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κόμπος στο στομάχι σας δεν θα περάσει με φαρμακευτική αγωγή, αφορά το άγχος σας για κάτι που συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Πρέπει να πάψετε να κρύβετε όσα σας ενοχλούν ή να μιλάτε με μισόλογα, εκφράστε όσα έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Αλλά να το κάνετε με ευγένεια, γιατί ήταν δική σας επιλογή η μέχρι τώρα τακτική σας.

ΖΥΓΟΣ

Προφυλαχτείτε από το τέρας της ζήλιας. Δεν αποκλείεται να αναδυθούν συναισθήματα που κρύβετε, από τους άλλους ή και το εαυτό σας. Επίσης, μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένας φαινομενικός σύμμαχός σας είναι κατ’ ακρίβεια αντίπαλος. Αντί να επιτρέψετε στον φθόνο να σας καταρρακώσει, προτιμήστε να εντοπίσετε όσα τον προκάλεσαν. Μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα στην ειλικρινή έκφραση και τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Έτσι θα φτάσετε σε μια ισορροπημένη δυναμική, που και οι δύο πλευρές θα νιώθετε τον απαιτούμενο σεβασμό και εκτίμηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να μην εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους, αλλά μόλις αποδείξουν την αξιοπιστία τους, είστε απόλυτα δεκτικοί. Ίσως κάποιοι να είναι υπερβολικά απασχολημένοι με δικά τους θέματα, γι’ αυτό να μην αφοσιώνονται σε όσα τους λέτε. Δεν πρέπει να το πάρετε προσωπικά ή να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Καλύτερα να ορίσετε ποια στιγμή θα είστε και οι δύο πλευρές διαθέσιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι στη φύση σας να εξομαλύνετε τις εντάσεις με μια ευχάριστη διάθεση. Γι’ αυτό πρέπει να αντισταθείτε στην παρόρμησή σας να αντιδράσετε ανάλογα, όπως δεν πρέπει να αστειευτείτε σε μια ακατάλληλη στιγμή, δεν πρέπει να παρασυρθείτε και από δράματα τρίτων. Όσο περισσότερο εστιάσετε στην ισορροπία, τόσο το καλύτερο για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα η ειλικρίνεια ευνοεί την ομαλή ροή των σχέσεων, αρκεί να αφήνετε χώρο και στους άλλους να εκφραστούν. Προσέξτε να μην γίνετε αρνητικοί, όσο κι αν σας εξουθενώνουν οι μακροσκελείς αναλύσεις ή οι επαναλήψεις. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα. Δεν είστε υποχρεωμένοι να ακούτε άσχετους μονολόγους, αν έχετε ανάγκη να αλλάξετε θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι έχει μονοπωλήσει τη σκέψη σας τον τελευταίο καιρό, είναι καιρός να βάλετε όρια στον εαυτό σας. Συνειδητοποιήστε ότι τίποτα δεν έχει προχωρήσει, μόνο και μόνο επειδή το αναλύετε από κάθε πιθανή πτυχή. Απομακρυνθείτε από εκεί για λίγο, στραφείτε σε κάτι άλλο που έχετε τον έλεγχο. Δεν το εγκαταλείπετε, απλώς φρεσκάρετε την οπτική σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Στραφείτε μέσα σας, είστε συνεχώς σε εγρήγορση. Αλλά πάντα λειτουργείτε καλύτερα, όταν αφήνετε τη διαίσθηση να σας καθοδηγεί. Τώρα πρέπει να συντονιστείτε με το ένστικτό σας, μέσω του διαλογισμού ή της γραφής. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και ελάτε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Ένα καλό κλάμα ή μια κραυγή, μπορεί να δράσει επουλωτικά και καθαρτικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment