PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ανάγκη για ασφάλεια σταθερότητα και συναισθηματική ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

Μια έντονη αστρολογική αλληλουχία, θα «διευκρινίσει» τη θέση σας μέσα στην όποια συνέργεια και όποιος σας υποτίμησε, θα αντιληφθεί το μεγάλο λάθος του. Η πρώτη πρόκλησή σας τώρα, είναι να διατρανώσετε τις αξίες σας σε όποιον κύκλο μπορεί να σας τρόμαζε. Αν απευθυνθείτε στη λογική του, δεν θα χάσετε. Παράλληλα, αυτό το τετράγωνο απαιτεί να αναβαθμίσετε τις τεχνολογικές σας γνώσεις για να βελτιώσετε τη θέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε τις μάχες ισχύος. Ίσως νιώσετε να διχάζεστε ανάμεσα στη λαχτάρα για κύρος και στην ανάγκη για αυτονομία. Είναι πιθανό να βρείτε την υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματισμού και ατομικότητας. Αλλά μπορεί και να κινηθείτε αίφνης προς μία από τις δύο κατευθύνσεις. Καλύτερα να μην κάνετε επιδεικτικές εξόδους, γιατί η ατμόσφαιρα είναι εμπρηστική και μπορεί να κάνετε σημαίνουσες γέφυρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας αρέσει ενίοτε να εναλλάσσεστε μεταξύ καινούργιων και παλιών ιδεών. Αν και η συγκυρία μπορεί να σας κάνει ανοικτόμυαλους όπου είστε ισχυρογνώμονες, ίσως και να εντείνει την αντίστασή σας. Πριν πάρετε μια νέα διαδρομή, δείτε τις εκκρεμότητες που έχετε με το παρελθόν. Μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία με κάτι που απορρίπτεται τώρα, αλλά ως τότε, ίσως να έχει χάσει την αίγλη του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρείτε τη γραμμή ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς». Αν και θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια υγιή ισορροπία, δεν θα είναι εύκολο. Η ανάγκη σας για δράση, προκαλεί εκείνη για απόλυτη κυριαρχία και αν βρεθείτε αντιμέτωποι με τις φοβίες σας για οικειότητα, ίσως η κυκλοθυμία σας να εξοργίσει κάποιον. Καλύτερα να ρίξετε τις άμυνές σας και να αφήσετε να σας προσεγγίσει όποιος το θέλει. Αντιστοίχως, να ακούσετε το ένστικτό σας αν λέει ότι κάποιος είναι αναξιόπιστος. Είναι η ιδανική στιγμή να κόψετε κάθε τοξικό δεσμό, ανοίγοντας χώρο για καλύτερες επιλογές.

ΛΕΩΝ

Καλή είναι η ηγετική ορμή, αρκεί να μην χάνετε το πνεύμα της συνεργασίας. Σίγουρα θα φορτιστούν τα θέματά σας με τον έλεγχο υπό αυτή τη διαφωτιστική συγκυρία, ειδικά αν έχετε υπερβολικές προσδοκίες από τους άλλους. Αντίστοιχα, μπορεί να το παρακάνετε στην προσφορά βοήθειας και να καταλήγετε χειριστικοί. Αν οι «σύμμαχοί» σας γίνονται όλο και πιο νωθροί, είναι ένδειξη να κάνετε λιγότερα και να ζητήσετε περισσότερα. Μπορείτε να ξαναδώσετε κίνηση σε όλες τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα γίνετε πιο διεκδικητικοί ή θα παραμείνετε ταπεινοί; Η αυτοπροβολή σας μπορεί να πάρει ιδιόρρυθμη στροφή. Αν υποτάσσατε τη λάμψη σας, είναι καιρός να μάθει ο κόσμος την αξία σας. Δεν πρόκειται για ναρκισσισμό, ίσως κάνουν καλό σε κάποιους όσα έχετε να προσφέρετε και αν υπάρξουν κάποιες κριτικές, αγνοήστε τις και συνεχίστε την πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Προβληματίζεστε για το πόσα πρέπει να αποκαλύπτετε ή να αποκρύβετε; Ίσως μια πρόκληση σας αναγκάσει να διαμοιράσετε τη δημόσια εικόνα και τα μυστικά σας. Είναι καλό να δείχνετε την πιο ευάλωτη πτυχή σας, αρκεί να μην βλάπτετε ακούσια άλλα άτομα. Ποτέ δεν ενδείκνυται να δημοσιοποιείτε πολλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να μοιράζεστε με ειλικρίνεια αλλά επιλεκτικά και να μειώσετε το δράμα στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι το σπίτι ο επίγειος παράδεισός σας; Αν σιγοβράζουν εντάσεις εντός, μπορεί να ξεσπάσουν σαν ηφαίστειο, τώρα ή σε μια επανάληψη της ίδιας όψης. Ακολουθείτε όσα λέει η καρδιά σας ή τις «νουθεσίες» αδιάκριτων ατόμων; Η ζωή είναι δική σας και πρέπει να την ζήσετε όπως θέλετε. Διαπραγματευτείτε τον χρόνο και χώρο που δικαιούται ο καθένας, μην μένετε σε συγκατοικήσεις από τον φόβο της μοναξιάς, έτσι δεν θα είναι κανείς ευτυχισμένος υπό τη στέγη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα λόγια σας έχουν βαρύτητα, δεν χρειάζεται να το μάθετε ξανά με σκληρό τρόπο, επειδή δεν προσέχετε τι λέτε. Όσο αξιόλογες κι αν είναι οι ευαισθησίες και οι πεποιθήσεις σας, ίσως τις εκφράζετε πολύ επιθετικά. Δικαιούνται και οι άλλοι να έχουν άποψη και να την λένε χωρίς αντίλογο. Είναι καιρός να επανεξετάσετε τις αντοχές σας. Ακόμα κι αν διαφωνείτε με κάποιους, οφείλετε να τους ακούτε για να έχετε μια ειλικρινή σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλοδοξίες σας μπορεί να υποστούν μια προσωρινή παύση. Αν βρεθείτε στο επίκεντρο με μειωμένη αυτοπεποίθηση, μην αναζητήσετε την αναγνώριση μακριά, κοιτάξτε μέσα σας και αναγνωρίστε την αξία σας. Μην πέσετε στην παγίδα να την αποδεικνύετε συνεχώς. Καλύτερα να διαθέσετε χρόνο στη διαχείριση μιας τάσης δραματοποίησης και αποποίησης ευθυνών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι το σπίτι σας η έδρα σας; Μπορεί και όχι, ίσως μετακομίζετε, αγοράσατε καινούργια στέγη ή μαλώνετε με τους συγκατοίκους σας. Μήπως οι πολλές υποχρεώσεις σας κρατάνε μακριά από τη θαλπωρή; Σε κάθε περίπτωση, θα είστε κάπως ευμετάβλητοι τώρα. Πάρτε θέση απέναντι σε όποιον σας πιέζει πέρα από τα όριά σας, δεν οφείλετε να είστε το στήριγμα όλων. Έχετε και τις δικές σας ανάγκες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μήπως η ευαισθησία σας επηρεάζει τη σωματική σας κατάσταση; Αυτή η φόρτιση στους τομείς σας της αποτοξίνωσης και της πνευματικότητας, θα επαναληφθεί. Αλλά θα συνειδητοποιήσετε την αξία του ξεκάθαρου λόγου και της διαύγειας στη σκέψη. Με το νόμο της έλξης επίσης σε έξαρση, καλό είναι να θέσετε στιβαρά όρια στις συνέργειές σας. Δεν πρέπει να κάνετε θυσίες, όσο κι αν σας αρέσει να δίνετε, γι’ αυτό βρείτε πρώτα τα δικά σας όρια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment