PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξει ανάγκη για τακτοποίηση, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για διεκπεραιώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κινηθείτε πιο αντισυμβατικά απ’ όσο συνηθίζετε. Ακολουθήστε κάθε παρόρμηση για να τονώσετε τη δημιουργικότητά σας. Δεν αποκλείεται να αντλήσετε έμπνευση από μια πρόσφατη καινοτομία και να ανελιχθείτε στον τομέα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ιδιαίτερο άτομο μπορεί να ανατρέψει τις προσωπικές σας επιλογές. Μπορεί μια νέα φιλία ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον να προκύψει ανέλπιστα, που θα αναγνωρίσετε μόνο αν παραμερίσετε κάθε κατεστημένη θέση σας, να ξέρετε ότι ο σνομπισμός δεν επιτρέπει να διευρύνετε την οπτική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πάντα διαθέσιμοι για τους φίλους που σας χρειάζονται. Αλλά έχετε σκεφτεί ότι ίσως το παρακάνετε και οι δύο πλευρές με την αλληλοστήριξη; Όλοι θα ωφεληθείτε αν οξύνετε την ικανότητα να χειρίζεστε τις αναποδιές τις ζωής. Αντί να συζητάτε τα θέματά σας με τις ώρες, συστήστε ένα σχετικό βιβλίο ή έναν ειδικό και να κλείνετε σε τακτά διαστήματα τις ηλεκτρονικές σας συσκευές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην σας παρασύρει το στοιχείο της έκπληξης σε κάθε νέα γνωριμία. Ειδικά όσον αφορά το ρομαντικό τομέα, δεν πρέπει να τοποθετείτε κανέναν σε βάθρο. Η προσδοκία της τελειότητας είναι τελικά η συνταγή της παραπλάνησης, γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ατέλειές τους. Είναι καλύτερα να τις βλέπετε από νωρίς, για να αποφασίσετε αν ενδιαφέρεστε. Με άλλα λόγια, παραμείνετε ρεαλιστές.

ΛΕΩΝ

Μόνο μέσω της γνώσης μπορείτε πραγματικά να αναβαθμίσετε τον εαυτό σας. Πειραματιστείτε με καινούργιες εφαρμογές, αναζητήστε πηγές που σας ενδιαφέρουν, προσεγγίστε άτομα που ασχολούνται με τον τομέα σας. Ακόμα κι αν χρειαστείτε λίγη μελέτη, μακροπρόθεσμα θα ωφεληθείτε σε παραγωγικότητα και έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρακτική σας μαγεία κλέβει την παράσταση. Να είστε περήφανοι για την οργανωτική σας φύση, που ενισχύει τα θαυμάσια οράματά σας. Το κλειδί είναι να είστε ξεκάθαροι για τον τελικό στόχο, αντί να αναμένετε ότι οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν τυφλά. Όταν ξέρουν γιατί θέτετε μια συγκεκριμένη μέθοδο, θα κινητοποιηθούν να μετάσχουν.

ΖΥΓΟΣ

Μήπως ο ζήλος για θεαματικά αποτελέσματα σας απομάκρυνε από την ομάδα; Αν και ποτέ δεν έχετε τέτοιες προθέσεις, κάποιοι μπορεί να νιώσουν παραγκωνισμένοι από τις φιλοδοξίες σας. Μια προσέγγιση και έκφραση της ευγνωμοσύνης σας για την στήριξη που λαμβάνετε, θα φέρει ξανά την αρμονία. Ακόμα και ένα μικρό δώρο μπορεί να κάνει θαύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για εντατικές ανταλλαγές απόψεων. Αλλάξτε τακτική αν δεν ακούγατε ιδιαίτερα τις θέσεις νέων μελών ή φίλων και αν σκέφτεστε μήπως κάποιος αποκαλύψει τα εγχειρήματά σας, υπογράψτε ένα συμφωνητικό εχεμύθειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λειτουργούν τα πάντα σαν καλολαδωμένη μηχανή; Αν όχι, μειώστε ταχύτητα και ανασυγκροτηθείτε. Επιμέλεια για να φτάσετε στους στόχους σας, θα κάνει την τεχνολογία σύμμαχό σας. Όσο διατηρείτε τον έλεγχο των κινήσεών σας, η ζωή σας θα γίνεται όλο και πιο εύκολη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετοιμαστείτε να προκαλέσετε τα κατεστημένα. Μια απίστευτη ευκαιρία μπορεί να διαφαίνεται στον ορίζοντα, σπουδαιότερη από οτιδήποτε έχετε βιώσει μέχρι τώρα, γι’ αυτό ανασυνταχθείτε και μην σας παρασύρει η πίεση. Αν στήσετε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, όλα είναι εφικτά. Ακόμα κι αν η διαδρομή δεν είναι απόλυτα ομαλή, στην ολοκλήρωση θα έχετε να γιορτάσετε κάτι επικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να γίνετε υπερβολικά προστατευτικοί με τον προσωπικό χώρο και χρόνο σας. Αν δεν έχετε διάθεση για κοινωνικότητα, ακολουθήστε το συναίσθημά σας και θέστε τα όριά σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή, πάρτε τις αποστάσεις σας και θα επιστρέψετε πιο γρήγορα στην ορμητική σας φύση.

ΙΧΘΥΕΣ

Συμπράξτε. Αν έχετε να χειριστείτε ένα ιδιόρρυθμο θέμα, η τύχη είναι με το μέρος σας. Ξεχάστε τους ενδοιασμούς, ανοίξτε όλα τα χαρτιά σας στο τραπέζι για να καταφέρετε τις αλλαγές που θέλετε και δεν αποκλείεται η άλλη πλευρά να αποζητά ακριβώς το ίδιο, είτε να έχει κάνει ήδη αυτή τη διαδρομή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment