PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα ανάγκη να είσαι κοντά στους δικούς σου.

ΚΡΙΟΣ

Αποκτάτε την εύνοια των πλανητών και αναθαρρεύετε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες, σχεδιάζετε το άμεσο προσωπικό σας μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στα πολύπλευρα ταλέντα σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας ενισχύει την τρυφερότητα και την ρομαντική διάθεση του ερωτικού σας συντρόφου και φέρνει την γαλήνη, την ισορροπία και την ευτυχία στον δεσμό σας, χωρίς προστριβές και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν έρχονται στο φως σήμερα και ίσως είναι εκείνα που θα καθορίσουν την καλή διάθεση και την εσωτερική σας ηρεμία, για αυτό αφουγκραστείτε τις συμβουλές και τις νουθεσίες των έμπιστων συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων και πάρτε σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον. Αγκαλιάστε με αμοιβαιότητα συναισθημάτων και στοργή το άλλο σας μισό, ενώ οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από ένα νεογέννητο φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορείτε να ζητήσετε και να λάβετε τις καλύτερες προσφορές, συμφωνίες και συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σας. Μην επιτρέπετε στο αμφίρροπο παρελθόν και στις άσχημες στιγμές με το ταίρι σας να επηρεάζουν αρνητικά την ενότητα της σχέσης σας, συζητήστε με νηφαλιότητα και διπλωματία τις αμφιβολίες και τους φόβους σας, αγκαλιάστε τον δεσμό σας με περίσσια τρυφερότητα και απόλυτη αφοσίωση, κάντε σχέδια για το αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας αναγκάζει να δοκιμαστείτε με περισσότερο πολύπλοκα και δύσκολα θέματα στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και να σας κάνει υπερβολικούς και απότομους στην συμπεριφορά σας απέναντι στους αγαπημένους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην φοβάστε τις δοκιμασίες και τις προκλήσεις στον δεσμό σας, ακολουθήστε το αλάθητο ένστικτο και την διαίσθησή σας, για να διώξετε τις αμφιβολίες και τους φόβους.

ΛΕΩΝ

Ξεκαθαρίστε οριστικά τυχόν νομικές, οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες με το κοντινό σας παρελθόν και να πετύχετε καλύτερες συμφωνίες και όρους στην δουλειά σας και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας και θα το διαπιστώσετε για άλλη μια φορά οι μεν ζευγαρωμένοι απολαμβάνοντας την τρυφερότητα της σχέσης σας, οι δε αδέσμευτοι μαγνητίζοντας ένα υπέροχο ειδύλλιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια ευνοϊκή μέρα για να κάνετε σημαντικές συμφωνίες στον επαγγελματικό σας χώρο, να εξωτερικεύσετε στους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας τις ιδέες και τις σκέψεις σας, να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας για τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας, κάνοντας τους άλλους γύρω σας και το ταίρι σας να θαυμάζουν την λάμψη και την γοητεία που εκπέμπετε. Κινηθείτε ευέλικτα και αποδοτικά και στην ερωτική σας ζωή, μην σπαταλάτε τα συναισθήματά σας σε άτομα που δεν τα αξίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε φρέσκοι και ολοζώντανοι σήμερα, η διανοητική σας ευστροφία και η ανεβασμένη σας ψυχολογική διάθεση έχουν αντίκτυπο και στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείστε, καθώς και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, πράγμα που σας κάνει ακόμα πιο ευχάριστους και γοητευτικούς και στον ερωτικό σας σύντροφο. Η εύνοια των πλανητών είναι στο πλευρό των αδέσμευτων, για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον μιας εξαιρετικής, νέας γνωριμίας, για να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείξτε περισσότερη κατανόηση και ανοχή σήμερα, στις επιθυμίες και τις ανάγκες των συνανθρώπων σας, των συναδέλφων και των ατόμων που έχουν την ανάγκη σας, γίνετε περισσότερο φιλεύσπλαχνοι και ευαίσθητοι με το άλλο σας μισό, δίχως να παραμερίζετε τα δικά σας θέλω και τις επιθυμίες σας. Φέρτε την ισορροπία και την ηρεμία στην συναισθηματική σας ζωή, ακούστε τα παράπονα και τα ερωτήματα του συντρόφου σας, μην αφήνετε τον δεσμό σας να βαλτώνει από στασιμότητα και ανία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ομαδικότητα και συναδελφικότητα χρειάζεται η σημερινή μέρα, για να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας στόχους, για να κερδίσετε την οικονομική ανταμοιβή και την προσωπική καταξίωση που επιδιώκετε. Μην κάνετε του κεφαλιού σας στην ερωτική σας ζωή και μην προσπαθείτε να εκμαιεύσετε μια σημαντική συζήτηση ή πρόταση από τον σύντροφό σας αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, προσέξτε ιδιαίτερα τα λόγια σας, μην προκαλείτε ανταγωνιστική διάθεση στον δεσμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας ιδιαίτερα έξυπνος χειρισμός που σκέφτεστε να κάνετε σήμερα, είναι βέβαιο πως θα επιφέρει κέρδη από την δουλειά σας, αλλά και την συμπάθεια, την υποστήριξη και την εύνοια των συναδέλφων και των ανωτέρων σας. Χαλαρώστε, ηρεμήστε και ισορροπήστε τον χρόνο σας ανάμεσα στην ερωτική και την προσωπική σας ζωή, δεχτείτε την συντροφικότητα και την ζεστασιά του δεσμού σας με χαρούμενη και ευτυχισμένη διάθεση, παρακάμψτε τις αντιξοότητες και τις παγίδες από την σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα διαθέτετε περίσσια ενέργεια, ζωντάνια και εφευρετικότητα, για να κερδίσετε τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, για να αντέξετε και τις πιο σκληρές συνθήκες με τα άτομα που σας περιστοιχίζουν, για να αποτρέψετε μια επικίνδυνη στιγμή με το ταίρι που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι έχετε την γοητεία και την λάμψη να κεντρίσετε την προσοχή μιας θεσπέσιας, νεογέννητης γνωριμίας που μπορεί να γίνει άμεσα, η ιδανική σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι θετικές σας σκέψεις και οι ξεκάθαρες ιδέες σας ξεδιπλώνονται σήμερα η μία μετά την άλλη, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κεντρίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον των συνεργατών σας και των αγαπημένων σας φίλων. Σκεφτείτε πως έχετε τον κατάλληλο τρόπο για να πείσετε τους γύρω σας για την αξιοσύνη και τα ταλέντα σας, χρησιμοποιείστε τις αρετές και τα προτερήματά σας για να γοητέψετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι μαγνητίζεστε από ένα εξαιρετικό φλερτ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment