PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στις δημόσιες σχέσεις, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε αυξήσει τους ρυθμούς σας χάρη στην άνοδο της δημοτικότητάς σας, αλλά προσέξτε να μην παραμελείτε σημαντικές σχέσεις από την ορμή σας. Διαθέστε περισσότερο χρόνο στον στενό σας κύκλο, επανασυνδεθείτε δια ζώσης ή ηλεκτρονικά και βελτιώστε αυτούς τους δεσμούς. Κάποια άτομα έχουν να συζητήσουν δελεαστικές ιδέες μαζί σας, χωρίς να αποκλείεται να καταλήξουν σε συνέργειες. Ωστόσο, μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε λόγω φόρτου εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην σας παρασύρει η πολύπλευρη εμπειρία και σοφία σας, αν το παρακάνετε, θα εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Εστιάστε στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Η ικανοποίηση που θα νιώσετε ολοκληρώνοντάς τις, θα ξεπεράσει τη στιγμιαία χαρά για τη διεκδίκηση κάτι «λαμπερό». Αν κινηθείτε οχευμένα, θα σημειώσετε περισσότερες επιτυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αρκείστε στη λάμψη σας, κάντε κάτι παραπάνω από το να είστε υπέροχοι. Μπορεί εύκολα να σας παρασύρουν οι ευχάριστοι διάλογοι και το φλερτ, αλλά όταν πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια, λειτουργήστε άρτια και αν πρέπει να ηγηθείτε ενός στόχου, μην διστάσετε να διανείμετε καθήκοντα και σε άλλους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην μένετε στο συναίσθημα και παραμερίζετε το ένστικτό σας. Οι διαισθητικές σας κεραίες είναι ενεργοποιημένες και θα αντιλαμβάνεστε όσα υποκρύπτονται σε κάθε χώρο. Αν κάτι σας προβληματίζει, πρέπει να το ερευνήσετε περαιτέρω. Ακόμα κι αν δεν σας ευχαριστήσουν όσα ανακαλύψετε, δεν είναι αργά για διορθωτικές κινήσεις. Δικαιούστε και να αποχωρήσετε από μια κατάσταση, αν δεν συνάδει με τις αξίες και το όραμά σας.

ΛΕΩΝ

Δεν αρκεί η καλή πρόθεση για να διατηρηθεί μια σχέση. Ίσως να έχει βαρύνει η ατμόσφαιρα με ένα σημαντικό άτομο της ζωής σας. Αντί να μένετε άπραγοι, συναντήστε άλλους φίλους σας, θα διαπιστώσετε ότι κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια και είναι πιθανό να εκτιμήσετε περισσότερο τη δική σας. Εξίσου ανακουφιστική θα αποδειχθεί και μια έντονη δραστηριότητα. Κινήστε το σώμα σας και θα ακολουθήσει η τόνωση της διάθεσής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λένε ότι «το ένα χέρι νίβει το άλλο» και αυτό πρέπει να εφαρμόσετε. Προσεγγίστε τους φίλους σας με επιρροή, αν μπορούν να δώσουν ταχύτητα σε μια χρονοβόρα διαδικασία που θα σας ωφελήσει. Μην θεωρήσετε ότι θα χαρακτηριστείτε ατομιστές, θα συμβάλλετε κι εσείς στη συνέχεια σε ένα δικό τους εγχείρημα.

ΖΥΓΟΣ

Καλά κάνετε και νιώθετε αισιόδοξοι για μια ρομαντική προοπτική, αρκεί να μην την «αμαυρώσετε» με μια υπερβολικά μυστηριώδη στάση. Χωρίς να αποκαλύψετε κάθε μυστικό σας, πρέπει να μοιραστείτε λίγα πράγματα για την προσωπική σας ιστορία. Οι δεσμευμένοι θα θελήσετε να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Φροντίστε να προσεγγίσετε το ταίρι σας με χαρωπή διάθεση, αντί να ξεκινήσετε μια αγχωτική συζήτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προτιμήστε να έλξετε αντί να επιδιώξετε. Γνωρίζετε καλά ότι ο υπερβολικός ζήλος και η πίεση, σπάνια φέρνουν αποτελέσματα. Πρέπει να προσελκύσετε τους άλλους, θέτοντας ακαταμάχητα επιχειρήματα. Θα δείτε πολλούς να μετανιώνουν που σας απέρριψαν ή σας προσπέρασαν. Επιδείξτε αυτοπεποίθηση με όσους αναγνωρίζουν τα ταλέντα σας, ειδικά αν ασκούν και εποικοδομητική κριτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνέργειες βρίθουν από δυνατότητες. Επιλέξτε τώρα τα δυναμικά σας δίδυμα, αποφεύγοντας τα άτομα που δεν βλέπουν τα εγχειρήματά σας με την απαραίτητη σοβαρότητα, προσεγγίστε εκείνα που θα αντέξουν τη διαδρομή, θέτοντας ξεκάθαρα τους όρους σας. Ακόμα και ένα διακριτικό «τελεσίγραφο», θα κατευνάσει τους όποιους δισταγμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πυροδοτήστε την εσωτερική λάμψη σας. Η ευημερία γίνεται στόχος, γι’ αυτό καλείστε να δώσετε οι ίδιοι ώθηση στο σώμα και το μυαλό σας. Στραφείτε στα τονωτικά ροφήματα, προτιμήστε μια σαλάτα αντί για τηγανητές πατάτες, προσθέστε θρεπτικά λαχανικά στη διατροφή σας. Να κάνετε τακτά διαλείμματα για έναν περίπατο, ασκήσεις με βαθιές ανάσες ή διαλογισμό. Το οξυγόνο θα επαναφορτίσει τη διάνοιά σας και θα καταλήγετε σε πιο ισορροπημένες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μεγαλείο σας αναδεικνύεται, γι’ αυτό πρέπει να το διαχειριστείτε με λίγη μετριοπάθεια. Φυσικά έχετε κερδίσει το δικαίωμα να καυχιέστε για τα επιτεύγματά σας. Αξιοποιήστε αυτή την ηγετική θέση, προκειμένου να περιλάβετε κι άλλους στους θριάμβους σας. Η γνωστοποίησή τους μέσα από τρίτους, θα κάνει πιο στιβαρές τις επιτυχίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας τρώγοντας. Αν είστε έτοιμοι να ορμήσετε σε ένα βουνό πατάτες τηγανητές ή ένα τεράστιο παγωτό, στραφείτε στην καταγραφή των συναισθημάτων σας. Μην διστάσετε να μιλήσετε με ένα άτομο που εμπιστεύεστε, ακόμα και μόνο για να ξεσπάσετε. Θα ακολουθήσει και ένας παραγωγικός διάλογος, όταν θα ξεπεράσετε αυτή την αιχμηρή φάση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment