PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Μαΐου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αναλαμβάνετε δράση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει διαύγεια στην σκέψη σας, έξυπνοι θα είναι οι ελιγμοί σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε επιτυχώς τις δύσκολες καταστάσεις καθώς και τα άτομα που φέρνουν εμπόδια στα πλάνα σας. Στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε με δυνατή επιχειρηματολογία, σήμερα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Με θερμό τρόπο και ειλικρινά λόγια λύνεται μια ερωτική παρεξήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αξιοποιήσετε αυτή την χρονική στιγμή για να κάνετε πράξη τα νέα σχέδια και τις επαγγελματικές σας ιδέες. Τολμήστε τα αναλάβετε τα ρίσκα που έχετε στη σκέψη σας, οι συνθήκες θα σας ανοίξουν δρόμο κατάκτησης και καταξίωσης. Απρόοπτα γεγονότα θα υπάρξουν στον ερωτικό σας τομέα, σας συμβουλεύω να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε πρόσωπο που αναμένει από εσάς οριστική απάντηση για θέμα επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με οξυδέρκεια και κοφτερή αντίληψη θα σας εξοπλίσει η όψη της ημέρας, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μπρος τις προοδευτικές σας ιδέες, θα τα βγάλετε πέρα σε τυχόν εμπόδια. Το ενισχυμένο πείσμα σας και η δυναμικότητα στην έκφραση σας, θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Σήμερα θα είστε σε θέση να κατακτήσετε ερωτικά, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βελτιωθούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας  συνομιλίες. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση, θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα από ότι υπολογίζατε. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, λύνεται οικονομικό ζήτημα. Στον ερωτικό σας τομέα, ανοιχτόκαρδη συνομιλία θα έχει κατάληξη συμφιλίωσης και επανασύνδεσης.

ΛΕΩΝ

Νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις θα σας ανοίξει η όψη της ημέρας, θα ανακαλύψετε καινούργια ανοίγματα. Διορατικότητα και διαίσθηση θα σας οδηγήσουν σε σωστές οικονομικές ενέργειες. Είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, έρχονται ερωτικές επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ομιλητικοί και επικοινωνιακοί θα είστε, με ευχέρεια λόγου και με δυνατή την επιθυμία να πείσετε για τις ικανότητες σας. Μια ιδέα που θα εκφράσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα αποτελέσει γερή βάση για μελλοντικές επιτυχίες με σταθερές χρηματικές αποδοχές. Δεχτείτε προτάσεις φίλων για εξόδους, η όψη της ημέρας σε συνδυασμό με το ελκυστικό σας παρουσιαστικό, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές γνωριμίες μελλοντικών προδιαγραφών.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα βρείτε την ευκαιρία να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις. Είστε στη χρονική στιγμή που θα επιτευχθεί ένας οικονομικός σας στόχος, κινηθείτε χωρίς επιφυλάξεις, αποφύγετε τα πισωγυρίσματα. Κοινωνικές συναναστροφές, ευχάριστες συνομιλίες και κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις, θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Έρχεται καινούργιο ερωτικό πρόσωπο, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για έναρξη νέας σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα εισακουστούν οι προτάσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να καταφέρετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ένα οικονομικό σας χρέος. Σε συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα εκδηλωθούν αισθήματα που θα ανανεώσουν τις μεταξύ σας επαφές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα θα ενισχύσει κατά πολύ την πνευματική σας διανόηση, σήμερα θα μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, έξυπνες θα είναι οι επιλογές σας. Αποτελεσματική θα είναι η επαγγελματική σας συμπεριφορά κι αν έχετε στα σκαριά νέες ιδέες, τώρα θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να τις εφαρμόσετε με επιτυχία. Μείνετε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, διοχετεύστε χωρίς επιφυλάξεις τις ερωτικές διαθέσεις που θα σας διακατέχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με δύσκολα επαγγελματικά θέματα θα ασχοληθείτε και θα τα πάτε μια χαρά, θα καταφέρετε να διαπρέπετε και να υπερισχύσετε. Μη δειλιάσετε να κάνετε πράξη τους μελετημένους σας σχεδιασμούς, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα καταλήξουν σε αποτέλεσμα επιτυχίας. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα είναι λάθος αν δεν εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας στο πρόσωπο της καρδιά σας. Εκφραστείτε ελεύθερα, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα χάσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ορεξάτοι για τολμηρές συζητήσεις. Σήμερα δύσκολα θέματα θα κατανοήσετε, σκοτεινά σημεία θα διαλευκανθούν, απρόσμενες πληροφορίες θα σας ανοίξουν τα μάτια. Αποδεχτή θα γίνει μια πρωτότυπη επαγγελματική σας ιδέα. Στα ερωτικά σας με ένα ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα ανοίξει δίοδο θερμών ερωτικών εξελίξεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα και εφευρετική σκέψη, μην αφήσετε να πάνε χαμένα αυτά τα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Ισορροπία θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο, η μέρα σας θα κυλήσει χωρίς εντάσεις και χωρίς αρνητικά γεγονότα γι αυτό περιορίστε το άγχος σας. Ένα ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment