PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση, για δράση, για περιπέτειες.

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη να επιβάλλεις τις προσωπικές σου απόψεις τους γύρω σου ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου καθώς επιδιώκεις να τους κατευθύνεις με τρόπο που δεν θα γίνει αποδεκτός. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου γιατί αυτοί σε υποκινούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή στρέφεται σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις σταθερότητα και ασφάλεια στο περιβάλλον που κινείσαι. Άφησε το πείσμα και την αδιαλλαξία στην άκρη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια καθώς επιδιώκεις πια να έχεις τον πρώτο λόγο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, φρόντισε μόνο να καταλαγιάσεις τον εκνευρισμό που θα είναι κακός σύμβουλος στις όποιες προσπάθειες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις με πρόσωπα που υπάρχουν στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις λόγω των ανασφαλειών που εκδηλώνεις. Η συμπεριφορά σου θα καθορίσει αν θα αποφύγεις τις συγκρούσεις ή αν θα δυναμιτίσεις την κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να περάσει όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου και μην αφήνεις πιθανές φοβίες που έρχονται στην επιφάνεια να σε επηρεάσουν. Οι εμμονές είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που είναι αχρείαστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς μπορεί να γίνεις έντονα καχύποπτος λόγω των αμφιβολιών που έρχονται στο μυαλό σου. Μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να κυριαρχήσουν καθώς με αυτό τον τρόπο δεν θα αποφύγεις την ένταση.

ΖΥΓΟΣ

Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά από το περιβάλλον σου καθώς η ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου με χειριστικό τρόπο θα οδηγήσει σε συγκρούσεις και έντονες καταστάσεις. Μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία των σχέσεων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα δυσκολεύει λόγω του έντονου προγράμματος σου και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις με απότομο τρόπο τα συναισθήματά σου λόγω της πίεσης. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τις εμμονές καθώς αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που περνάς όμορφα καθώς θέλοντας να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα πιεστικός. Αυτό θα είναι αρκετό για να αντιδράσουν με απότομο τρόπο και να οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην επιτρέψεις σε τίποτα να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην οικογενειακή εστία καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να αντιμετωπίσει οικογενειακά θέματα. Η καχυποψία κυριαρχεί και μπορεί να σε καθοδηγήσει λανθασμένα, φρόντισε να το αποφύγεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς είναι πιθανόν να επικεντρωθείς σε ζητήματα χωρίς να υπάρχει λόγος και αυτό θα είναι αρκετό να προκληθούν αντιπαραθέσεις που θα είναι σφοδρές. Άφησε την καχυποψία στην άκρη και δώσε χώρο στους άλλους να εξηγήσουν πραγματικά τα συναισθήματά τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις τη ζεστασιά και τη σταθερότητα που σου δίνουν τα οικεία πρόσωπα. Προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και αναστάτωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment