• Παρασκευή, 23 Απρ, 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Peristeri News
Peristeri News
Μαρ06/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ενθουσιασμός, δυναμικότητα, ανάγκη για περιπέτειες και κοινωνικές δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Πλησιάζει η δικαίωση για τους τρόπους που έχετε υιοθετήσει στην προσέγγιση των θεμάτων σας. Οι συνθήκες θα πάρουν πολύ πιο ευνοϊκή ροή για την υλοποίηση όλων των σχεδίων σας. Φροντίστε να αδράξετε όλες τις νέες ευκαιρίες που προσεγγίζουν και όλα θα κυλήσουν άρτια.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα τα σχέδιά σας βγαίνουν στο προσκήνιο και αποκτούν ταχύτητα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να παραμείνετε συγκροτημένοι και να κάνετε μελετημένες κινήσεις. Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες απρόσμενες εξελίξεις, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι ευχάριστες εκπλήξεις. Σύντομα θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές και στήριξη από τους αγαπημένους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας για να διαβάζετε «ανάμεσα στις γραμμές», ειδικά στους σχολιασμούς τρίτων για την προσωπική σας ζωή. Επιλέξτε συνειδητά να ασχοληθείτε με την οργάνωσή σας για τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Δεν πρέπει να σας επηρεάζουν οι απόψεις των άλλων, παραμείνετε στην πορεία σας προς την επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιστρατεύστε την αισιοδοξία και τη θετική σας οπτική. Αυτό απαιτεί η ατμόσφαιρα, προκειμένου να χειριστείτε τις όποιες σημαίνουσες προκλήσεις υπάρξουν στην πορεία σας. Διεκπεραιώστε τις ευθύνες και υποχρεώσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, καθώς και οι άλλοι θα αποδίδουν τα αναμενόμενα. Παράλληλα, να είστε προετοιμασμένοι για πιο έντονο πάθος και ρομάντζο στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να οργανωθείτε άμεσα, έχετε πολλές καταγραφές στη λίστα υποχρεώσεων, γι’ αυτό ανασκουμπωθείτε και θέστε προτεραιότητες. Θα χρειαστεί να κάνετε πολλές επαφές, προκειμένου να δώσετε κατευθυντήριες στους άλλους για τον χειρισμό πολλών θεμάτων, διαθέστε αυτό το χρόνο, γιατί θα είναι προς όφελος των σχεδίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σύμπαν τάσσεται ευνοϊκά στο πλευρό σας. Αυτή είναι η στιγμή να πετύχετε ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες και να δράσετε άφοβα. Έχετε την ικανότητα να κλείσετε εκκρεμότητες και να επιλύσετε προβλήματα, ακόμα και σε τομείς που φάνταζαν βαλτωμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Περιμένατε πολύ καιρό γι’ αυτή την ατμόσφαιρα, ακόμα και χωρίς να το ξέρετε. Πλέον θα νιώσετε να διαλύεται η όποια ομίχλη υπήρχε στη σκέψη σας και θα πατήσετε γερά στα πόδια σας. Θα καταφέρετε να επιλύσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα βάλετε σε τάξη όλες τις υποθέσεις σας. Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, θέστε τους νέους σας στόχους και βάλτε τους άμεσα σε εφαρμογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα παίρνει ευνοϊκό πρόσημο για εσάς. Πλέον θα καταφέρετε να χειριστείτε αρκετές εκκρεμότητες και προβλήματα που είχαν βαλτώσει, σε πολλά μέτωπα. Με συνετές κινήσεις θα τελειώσετε γρήγορα και θα περάσετε στον σχεδιασμό των καινούργιων στόχων σας. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν δια παντός και χαράξτε τη νέα πορεία σας προς το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε κάθε υπερβολή, τα νεύρα σας είναι τεντωμένα και δεν αφήνετε στους άλλους περιθώριο να αναπνεύσουν. Πρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχό σας, για να βρείτε μια αποδοτική ροή στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Μην μένετε κλεισμένοι στον εαυτό σας, θέστε ως προτεραιότητα την προσωπική σας ηρεμία και χαλάρωση. Έτσι θα είστε σε ετοιμότητα να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει στο δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια αβεβαιότητα σας βασανίζει, αλλά αν κοιτάξετε πίσω, θα δείτε ότι έχετε διανύσει μεγάλη διαδρομή με πολλά επιτεύγματα. Μην είστε υπερβολικά αυστηροί με τον εαυτό σας. Απομακρύνετε κάθε κριτική διάθεση και αρνητισμό, μην εστιάζετε στα λάθη ή τα προβλήματα. Θα κερδίσετε περισσότερα αν ισορροπήσετε την οπτική σας και χαίρεστε με τις ορθές αποφάσεις σας. Επαινέστε τον εαυτό σας, έχετε δουλέψει σκληρά για όσα τώρα αρχίζετε να απολαμβάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα σας καλούν να κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία. Είναι πιθανό να μην έχετε στα χέρια σας όσα στοιχεία και πληροφορίες απαιτούνται για να κατανοήσετε αυτά που συμβαίνουν. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, να σκέφτεστε διεξοδικά το καθετί και να παραμείνετε ψύχραιμοι. Έτσι θα φτάσετε στα πιο σωστά συμπεράσματα, χωρίς βιαστικές ή απερίσκεπτες κινήσεις. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και είναι βέβαιο ότι θα βγείτε νικητές.

ΙΧΘΥΕΣ

Φαίνεται ότι το άγχος έχει πάρει τα ηνία των καταστάσεων. Αλλά πρέπει να γίνετε πιο αποφασιστικοί, για να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις υπό διαφορετικό πρίσμα, ακόμα και συζητώντας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Ότι μόνο θα βελτιωθεί η διάθεσή σας, θα ακούσετε και κάποιες εξαιρετικά αποδοτικές συμβουλές.

Ετικέτες: