PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Αλλαγές στον τρόπο σκέψης που θα βοηθήσουν να υπάρξουν συνειδητοποιήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Είναι ώρα για δράση, οπότε άδραξε την ημέρα. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Όμως μην ξεχάσεις να το κάνεις με έξυπνο και μεθοδικό τρόπο και να κρατήσεις τον εαυτό σου υπό έλεγχο. Οι εργασιακές πιέσεις είναι έντονες, αλλά προσπάθησε να μην χάσεις την εστίασή σου και κάνεις κάποιο λάθος, που θα είναι δύσκολο αργότερα να διορθωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ευχάριστες εξελίξεις έρχονται στο δρόμο σου σήμερα. Τα πράγματα εξελίσσονται κι αυτή η νέα αισιοδοξία είναι μια πραγματική ανακούφιση. Είναι καιρός να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις και να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. Κάνε το τώρα που τα αστέρια είναι με το μέρος σου και προσπάθησε να μην αφήσεις τις δουλειές να συσσωρεύονται και να σε αγχώνουν στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα κληθείς να αναλάβεις πολλά καθήκοντα και ευθύνες, παλιές και νέες. Να θυμάσαι πως δεν θα ωφεληθείς καθόλου αν πανικοβληθείς. Προσπάθησε να οργανωθείς και να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις, χωρίς άγχος. Αν κάνεις υπομονή και κρατήσεις χαμηλό προφίλ θα δεις πως θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου επίσης, θα σημειώσουν αισθητή βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι στο επίκεντρο και οι όψεις είναι θετικές. Έτσι όχι μόνο θα μιλήσεις με τους παλιούς σου γνώριμους, αλλά θα δημιουργήσεις επαφές, με πολλά καινούργια άτομα σε θέσεις εξουσίας. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρουν αυτές οι συναντήσεις για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζεις και να αναβαθμίσεις το παιχνίδι σου.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα φέρνει μαζί της μια ενοχλητική ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να νιώσεις απελπισία. Βγάλε τον εαυτό σου από τον λήθαργο που έχεις βυθιστεί και προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις, αναλαμβάνοντας συντονισμένες ενέργειες για να εξασφαλίσεις τελικά ένα λαμπρό μέλλον για τον εαυτό σου. Θα ωφεληθείς αν περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με τα κοντινά κι αγαπημένα σου πρόσωπα γιατί θα καταφέρεις έτσι, να μειώσεις το άγχος σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Σίγουρα δεν είναι αυτό που ήθελες να συμβεί, αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού. Μείνε ήρεμος και κάνε ό,τι μπορείς για να προσαρμοστείς σ’ αυτή τη νέα πραγματικότητα. Αν είσαι ευέλικτος και καταφέρνεις να βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν, θα μπορέσεις να βγεις από το τέλμα στο οποίο έχεις κολλήσει.

ΖΥΓΟΣ

Ετοιμάσου να βρεθείς αντιμέτωπος με πολλές προβληματικές καταστάσεις σήμερα. Θα πρέπει να ανταπεξέλθεις σ’ αυτές τις προκλήσεις και να τις αντιμετωπίσεις καθώς προκύπτουν. Αυτό όμως θα σου πάρει πολύ χρόνο κι ενέργεια. Γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και μην αγχωθείς. Αξιοποίησε τις ικανότητές σου και θα καταφέρεις να ανέβεις στην κορυφή. Τότε μόνο θα μπορέσεις επιτέλους να χαλαρώσεις. Συνέχισε να κοιτάς μπροστά στη ζωή και μην κολλάς, παίζοντας τον ίδιο παλιό δίσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να θυμάσαι πως έχεις επιλέξει τη σωστή πορεία και πως αυτό που κάνεις, θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνεις σημασία στα αρνητικά σχόλια των άλλων. Το μόνο που θέλουν, είναι για να σε εξαπατήσουν και να σου κάνουν κακό. Εμπιστέψου τον εαυτό σου, μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου και σύντομα θα πετύχεις όλα όσα επιθυμείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπάθησες να οργανώσεις τη ζωή σου και να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, αλλά οι συνθήκες της ζωής, σε εμπόδισαν. Αυτό σου προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό και απογοήτευση. Αν βλέπεις λοιπόν, πως ορισμένες καταστάσεις δεν δείχνουν σημάδια βελτίωσης, καλύτερα προσπάθησε να προσαρμοστείς σ’ αυτές όσο το δυνατόν περισσότερο, αντί να προσπαθείς να πετύχεις το αδύνατο. Αν νιώθεις ένταση, απομονώσου μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις να τα βάλεις με άτομα, που δεν θα έπρεπε στην πραγματικότητα να μαλώνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλε σήμερα αρχική σου προτεραιότητα, να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Αυτό θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να διατηρήσεις θετικό πνεύμα. Και τα δύο είναι απαραίτητα για να προχωρήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου, που έχουν κολλήσει πλέον στο κενό. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου θα αυξηθούν σταδιακά και θα βρεθείς σε ανοδική πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καθημερινές σου υποθέσεις θα σε προβληματίσουν σήμερα και τα πράγματα δεν θα κυλήσουν καθόλου ομαλά. Οπλίσου με υπομονή και διπλωματία, κράτησε χαμηλό προφίλ και προσπάθησε να ελέγξεις την ψυχραιμία σου σε όποιες συζητήσεις ακολουθήσουν. Έτσι θα μπορέσεις ν’ αποφύγεις πολλές παγίδες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις τον εαυτό σου μακριά από προβλήματα. Γενικότερα, διατήρησε μια ελπιδοφόρα, ειρηνική διάθεση κι όλα θα πάνε καλά, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα κληθείς να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις σήμερα και να χειριστείς θέματα που σε αγχώνουν και σε εμποδίζουν να σχεδιάσεις το μέλλον σου. Μόλις τα βάλεις σε τάξη, προσπάθησε να ξεφύγεις για λίγο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου για να χαλαρώσεις και να σκεφτείς. Αν δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να αναθεωρήσει την κατάσταση, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, θα σου αποκαλύψει τις πραγματικές σου ανάγκες και θα σε κάνει ασταμάτητο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment