• Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Peristeri News
Ιούλιος31/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα εκδηλωθεί ανάγκη για ηρεμία, χαλάρωση, ξεκούραση πνευματική και σωματική.

ΚΡΙΟΣ

Επιτέλους θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων για όσα κουραστήκατε να υλοποιήσετε τον τελευταίο καιρό! Απολαύστε την επιτυχία σας και κάντε τα επόμενα βήματα με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Μην ακούτε τα σχόλια τρίτων και παραμείνετε πιστοί στις απόψεις σας. Οι αποφάσεις σας είναι σωστές και οδεύετε σε επιτυχίες και μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε βιώσει αρκετές πιέσεις τον τελευταίο καιρό. Είναι λογικό να καταπονούνται τα όριά σας, να χάνετε την πνευματική αλλά και τη σωματική σας αντοχή. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι να αποτραβηχτείτε για λίγο απ’ όλους και όλα για να επαναφορτιστείτε. Έτσι θα καθαρίσει η σκέψη σας και θα μπορείτε να διαχειριστείτε όσα έπονται. Να παραμείνετε ψύχραιμοι και μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των ανθρώπων που σας αγαπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα θα αρχίσουν επιτέλους να παίρνουν αίσιο πρόσημο στη ζωή σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε ρίσκα, όσο δύσκολο κι αν σας φανεί αρχικά να φτάσετε στους στόχους σας. Οι ευκαιρίες που θα σας προκύψουν, θα φέρουν μόνο οφέλη από τις τωρινές σας δράσεις. Απολαύστε την ευφορία στην ατμόσφαιρα και τη στήριξη που σας παράσχουν οι άνθρωποι που αγαπάτε. Μην επιστρέψετε σε τίποτα να εμποδίσει τον δρόμο σας, έχετε όλα τα φόντα να διαπρέψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να διαχειριστείτε τις εκκρεμότητες που εμποδίζουν την πρόοδό σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να κάνετε τα επόμενα βήματα και τα καινούργια σχέδιά σας. Ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι βιαστήκατε να κρίνετε κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να έχετε κάνει σαθρές επιλογές. Μην σας πιάσει πανικός, ποτέ δεν είναι αργά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις μέσα από τα μαθήματα που παίρνετε, με εστίαση στους στόχους και κλείνοντας κάθε παλιό κεφάλαιο, θα επανέλθετε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός να κάνετε μια επιθεώρηση στα δεδομένα σας. Μόνο έτσι θα κατανοήσετε σε ποια θέση βρίσκεστε και σε ποια σημεία η άποψή σας μπορεί να παραήταν εμμονική. Αυτό θα βοηθήσει να καθορίσετε τη στάση σας έναντι συγκεκριμένων ανθρώπων και καταστάσεων, διεργασία που θα προστατεύσει τον εαυτό σας. Βάλτε σε σειρά τα επόμενα βήματά σας, χωρίς να επιτρέπετε σε εξωγενείς παράγοντες να επηρεάζουν την ισορροπία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας παίρνει την ανιούσα. Πλέον θα βλέπετε με πιο θετική ματιά τα άτομα του περιβάλλοντός σας, όσο και τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Χαλαρώστε, αφιερώστε χρόνο στους δικούς ανθρώπους, κάντε ανέμελες συζητήσεις και ξεκουραστείτε όσο έχετε ανάγκη. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας για να προωθήσετε την καριέρα σας

ΖΥΓΟΣ

Επιτέλους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις που θα ανορθώσουν την ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Οι πολλές δυσκολίες και τα προβλήματα της τελευταίας περιόδου, δεν επέτρεπαν να δείτε τη θετική πλευρά της ζωής και να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Τώρα τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να αποβάλετε όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Οι αλλαγές που θα κάνετε, θα βελτιώσουν πολύ την καθημερινότητά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σας για να κάνετε τις αλλαγές που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει ελπίδα και τονώνει τη διάθεσή σας, ώστε να βάλετε τα όνειρά σας σε πιο αίσια πορεία. Να ξέρετε ότι θα έχετε στο πλάι σας πολλά άτομα από τον στενό σας κύκλο, αλλά μην παραμελείτε και τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε έντονη την ανάγκη για λίγη απομόνωση. Ίσως κάποια θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια, να σας πιέσουν στο να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι, ειδικά όσον αφορά προβλήματα στο οικιακό και οικογενειακό περιβάλλον. Να ξέρετε ότι πρόκειται για παροδικές δυσκολίες, σύντομα όλα θα βελτιωθούν. Οι κόποι σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς, όσο απομακρύνετε από κοντά σας τα εμπόδια που καθυστερούν την πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φαίνεται ότι δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα για την θέση σας έναντι συγκεκριμένων ανθρώπων και καταστάσεων. Αυτός είναι ο λόγος που δεν καταλήγετε προς τα πού θέλετε να στοχεύσετε. Αφιερώστε χρόνο σε έναν διάλογο με τον εσωτερικό σας εαυτό, πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενά σας, όπως και ποια άτομα αξίζουν τον χρόνο και τη φιλία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες δυσκολίες ενδέχεται να σας πιέσουν, τα σχέδιά σας συναντούν κι άλλες καθυστερήσεις, κάτι που σας κάνει νευρικούς. Αλλά οι συγκρούσεις με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος, δεν πρόκειται να βελτιώσουν καμία κατάσταση. Αυτό που χρειάζεται, είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να κρατήσετε μια διπλωματική στάση έναντι των πραγμάτων για να μην γίνουν χειρότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα άστρα σας χαμογελούν. Με τον δυναμισμό και την αισιοδοξία που σας διέπει, μπορείτε πλέον να βάλετε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανατρέψτε όσες πρακτικές δεν έχουν αποτέλεσμα, εστιάστε στη διεύρυνση των δικτύων σας για την προσέγγιση περισσότερων συμμάχων. Όσο βελτιώνετε την οπτική σας, θα φτάνετε στην ισορροπία και ηρεμία που χρειάζεστε για να χαράξετε το λαμπρό σας μέλλον.

Ετικέτες: