PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Εκτός από τις δικές σου κινήσεις, βάλε στο κάδρο και τον παράγοντα «τύχη».

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι αρκετή καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην εκνευρίζεσαι, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα σε βγάλουν από τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου η κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς, η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα φέρνει κάποια στασιμότητα και αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ίσως να μην γίνονται ακόμη. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτό το Σάββατο. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά, είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρεθείς αρκετά μπερδεμένος, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πώς να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δες τι πρέπει να κάνεις και μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου, για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ώρα να το πιστέψεις κι εσύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με δικά σου πρόσωπα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες παγιωμένες σου απόψεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσες καθυστερήσεις σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω, τώρα αρχίζουν να εξαλείφονται και να δίνουν τη θέση τους σε εξελίξεις, που σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής και ήρεμος. Παρ’ όλα αυτά, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Άφησε τα πράγματα να προχωρήσουν και μην είσαι ανυπόμονος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα είναι πολύ θετική για εσένα. Η καλή σου διάθεση και η όρεξη για επικοινωνία, σε κάνουν αξιαγάπητο και περιζήτητο. Αν κάποια πράγματα σε στενοχωρούν ή καθυστερούν να υλοποιηθούν, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποια άτομα μπορεί να σε σαμποτάρουν χωρίς να μπορείς να το καταλάβεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment