• Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Peristeri News
Φεβ29/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να είστε βέβαιοι πως ό,τι κάνετε τώρα θα αποδώσει.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες εξελίξεις αυτής της περιόδου μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά σας, ίσως να κάνετε ανακαλύψεις για άτομα του κύκλου σας που να σας απογοητεύσουν, σε σημείο ακόμη και να αναθεωρήσετε τις φιλίες σας. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επηρεαστείτε υπερβολικά από αυτό το αρνητικό κλίμα. Ειδικά όσο αφορά τα σχέδιά σας, για το καλό σας οφείλετε να εστιάσετε στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ατμόσφαιρα θα αρχίσει να αποκτά επιτέλους πιο αίσια χροιά, θα νιώσετε ότι σημειώνετε πρόοδο, χωρίς να κάνετε δεύτερες σκέψεις ή να έχετε πικρίες όσον αφορά τη διεκδίκηση των σχεδίων και των φιλοδοξιών σας. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, μιας και το άγχος του τελευταίου διαστήματος δεν σας άφηνε να χαλαρώσετε. Τώρα πρέπει να φροντίστε πιο πολύ την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και πάνω απ’ όλα να ξεκουραστείτε. Το χρειάζεστε και το αξίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας κάνει καλό να περιορίσετε το πείσμα σας όσο μπορείτε. Όσο πιο κάθετοι και αμετακίνητοι είστε στις θέσεις σας, τόσο πιο πιθανό είναι να έρθετε σε σύγκρουση με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Δεν πρέπει να ρισκάρετε να πείτε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε, προτιμήστε μια πιο ανοιχτόμυαλη οπτική για όλα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα λύσεις σε πολλά από τα προβλήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχει φτάσει η στιγμή να αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας, αυτή η αίσια εξέλιξη είναι βέβαιο ότι θα σας γεμίσει ικανοποίηση και θα τονώσει τη διάθεσή σας. Προσέξτε μόνο να μην παρασυρθείτε τόσο από τη χαρά και τον ενθουσιασμό σας, σε σημείο να βγείτε από την πορεία που έχετε χαράξει. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να προχωρήστε μπροστά με αποφασιστικότητα.

ΛΕΩΝ

Τα νεύρα σας είναι υπερβολικά τεντωμένα αυτή την περίοδο, αυτός είναι ο λόγος που προκύπτουν συχνά εντάσεις και διαφωνίες με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Επειδή δεν επιδιώκετε αυτό το κλίμα, εξαρτάται από εσάς να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Πρέπει να χειρίζεστε τις δυσκολίες με πιο ήρεμο τρόπο, να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις ή βιαστικές κινήσεις. Μια τέτοια τακτική θα σας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες δυσκολίες ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν τώρα, ίσως να προκύπτουν αναπάντεχα εμπόδια στην πορεία σας προς την επιτυχία και την ευτυχία. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην χάσετε την αισιοδοξία σας, ακόμα κι αν τα προβλήματα σας φαντάζουν αρχικά ανυπέρβλητα. Όσο διατηρείτε την εστίαση και τον ρεαλισμό σας, θα ανακαλύπτετε ότι όλα είναι περαστικά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πειραματιστεί με καινούργιες ιδέες, που μπορεί να μην σκεπτόσασταν καν παλαιότερα. Ίσως αυτές τώρα να σας οδηγήσουν στις λύσεις που αναζητάτε.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε διάθεση για αλλαγές, διέπεστε από το απαραίτητο θάρρος για να πάρετε κάποιες θετικές πρωτοβουλίες, που έχουν τα εχέγγυα να αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μόνο πριν πάρετε μια απόφαση, φροντίστε να διασφαλίσετε ότι είναι η σωστή και ότι έχετε επίγνωση των συνεπειών της. Θα σας βοηθήσουν οι συμβουλές των ανθρώπων που σας αγαπούν, μιας και εκείνοι μπορούν να δουν τα πάντα με περισσότερη αντικειμενικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να πάρετε λίγη απόσταση από ανθρώπους και καταστάσεις, έτσι θα μπορέσετε να δείτε τα πάντα πιο σφαιρικά, προκειμένου να κάνετε τον απαραίτητο απολογισμό. Όσο περισσότερο καθαρίζετε τη σκέψη σας, τόσο θα βρίσκετε την ενδεδειγμένη πορεία για συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν. Φροντίστε μόνο να επανέλθετε σύντομα στην καθημερινότητά σας και να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πλέον σε θέση να αντικρίσετε τις προκλήσεις σας με την απαραίτητη υπευθυνότητα και εστίαση, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να χαράξετε τη νέα πορεία σας, με όπλα την ενέργεια και τον δυναμισμό που σας κατακλύζει. Πάρτε τις αποφάσεις σας, οργανώστε τις κινήσεις σας και να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Όσο περισσότερες αδράξετε, τόσο περισσότερη πρόοδο θα σημειώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιτέλους βλέπετε τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική. Τώρα είστε σε θέση να διαμορφώσετε άποψη για συγκεκριμένες καταστάσεις και ανθρώπους, γι’ αυτό εμπιστευθείτε το ένστικτό σας στον εντοπισμό κάθε προσποίησης. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να αναμιχθεί στις υποθέσεις σας ή να επηρεάσει την άποψή σας. Τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν εσάς, γι’ αυτό κινηθείτε με όποιον τρόπο θεωρείτε αποδοτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα, είναι ακριβώς τα εργαλεία που χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από το άγχος και τις ανατροπές που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Η αυτοπεποίθησή σας βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Σε συνδυασμό με τις θετικές πλανητικές όψεις, θα μπορέσετε στο εξής να πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Δεν σας ευχαριστούν οι καταστάσεις που βιώνετε, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν είστε ακόμα βέβαιοι για το τι ακριβώς σας φταίει ή τι πρέπει να κάνετε. Σαν να βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και είστε αναποφάσιστοι για την πορεία που θέλετε να πάρετε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμήσει, συζητήστε όσα σας απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεστε, δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν. Σύντομα τα πάντα θα πάρουν τον δρόμο τους αυτόνομα κι εσείς θα νιώσετε την εσωτερική ανανέωση που έχετε ανάγκη. Η πορεία σας διαβλέπετε αίσια και ικανοποιητική.

Ετικέτες: