• Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Peristeri News
Νοέμβριος27/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα εκδηλωθεί ανάγκη για τάξη και οργάνωση.

ΚΡΙΟΣ

Οχυρώστε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας, σήμερα έρχονται θετικά αποτελέσματα σε μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση, τερματίζουν οι καθυστερήσεις σχετικά με χρηματικό ποσό που από καιρό περιμένατε να το εισπράξετε. Θα καταφέρετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, να πληρώσετε εγκαίρως τους λογαριασμούς σας. Καταφθάνουν ανοίγματα που θα σας βγάλουν από την αναμονή, θα σας βοηθήσουν να  αναλάβετε πρωτοβουλίες, ωστόσο προσοχή στα επικίνδυνα ρίσκα κινηθείτε εκ του ασφαλούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας, προσπαθήστε σήμερα να αποφύγετε τις εντάσεις, βάλτε στόχο να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις σας με φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα.  Σας δίνω τη συμβουλή να παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, μην αφήσετε τις καθυστερήσεις ή τις μικρό απογοητεύσεις να σας αλλάξουν διαθέσεις και βλέψεις. Αν στις συνομιλίες σας διατηρήσετε κλίμα ηρεμίας και συγκατάβασης θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καταφθάνει η ευκαιρία που αναζητάτε, οργανώστε τη δράση σας, αισιόδοξος θα  πρέπει  να είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, περάστε σε ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα, συνειδητοποιήστε τι θέλετε, και προχωρήστε σε ανάλογες πράξεις. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, από οικονομικής απόψεως θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα, ωστόσο οι παρούσες συνθήκες ίσως να σας δυσκολέψουν να πάρετε μια οριστική απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να υπάρχει συνεργάσιμο κλίμα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας ανταγωνιστούν ή που δημιουργούν καταστάσεις που δυσκολεύουν την απόδοση σας, ατομική και ομαδική. Εσείς οι συναισθηματικά πιεσμένοι θα αναζητήσετε τρόπο να αποφορτιστείτε, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους τάσεις φυγής. Θα κρατηθείτε μακριά από προβληματισμούς και από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογία σας, σήμερα θα επιλέξετε τις συντροφικές παρέες και τις ελαφριές ανέμελες συζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να  δώσετε ώθηση στην εξέλιξη σας επαγγελματική και οικονομική. Σε προσωπικά θέματα δείτε τις υποθέσεις εμβαθύνοντας, καλό θα είναι να μην μείνετε στην επιφάνεια. Αντιληφτείτε τις καταστάσεις σφαιρικά,  πράξτε με συγκατάβαση και όχι με αντίδραση, αν σκεφτείτε με τρόπο συλλογικό και όχι εγωκεντρικό θα καταφέρετε να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις και λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκεφτείτε με ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη, μείνετε εντός πραγματικότητας, χειριστείτε τις υποθέσεις σας με αμεσότητα. Θα είστε σε θέση να αφουγκραστείτε, να διαισθανθείτε και να κατανοήσετε.  Έκταση θα έχει ο συναισθηματισμός σας, δυνατή θα είναι διαίσθηση σας, τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο σας. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος και ελεγχόμενος, θα αποφύγετε την υπερβολή, θα κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια παλιές κρυμμένες σας φοβίες και ανασφάλειες, ίσως να θυμηθείτε παρελθοντικές καταστάσεις, προσοχή στο που ακριβώς θα εστιάσετε, σκεφτείτε αντικειμενικά. Επικεντρωθείτε σε εργασιακά ζητήματα, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε και να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποθέσεις σας. Αξιοποιήστε τις καινούργιες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, η υπευθυνότητα σας θα αναγνωριστεί, καταφθάνουν ουσιαστικές προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρχονται τυχερά γεγονότα και ανοίγματα ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένα και μεθοδικά. Ενδεχομένως να απορρίψετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν, θα εστιάσετε στο σύνολο και όχι στις επιμέρους καταστάσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις αντιδραστική θα είναι η στάση σας, προσπαθήστε να καλλιεργήσετε την προσαρμοστικότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και κοινωνικότητα, θα φανείτε ιδιαιτέρως εξωστρεφείς, η ανάγκη σας για ισορροπημένη επικοινωνία θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Προσοχή στα γεγονότα που θα φέρετε στη μνήμη σας, παραγκωνίστε αναστολές και ηττοπάθειες,  μη σταθμεύσετε στο παρελθόν, στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε αυτά που θα έρθουν και όχι σε αυτά που έφυγαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς που αντιμετωπίζετε δυσκολίες ενδεχομένως να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε ή θα αναπροσαρμόσετε τα μακροχρόνια πλάνα σας. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή να μην έρθετε σε ρήξη ή έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Καλό θα είναι θα αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές και τα αυθόρμητα οικονομικά ρίσκα, προσπαθήστε να βάλετε φρένο στον υπερβολικό ενθουσιασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα στην προσπάθεια σας να απεγκλωβιστείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας κυρίως της εργασιακής ίσως να βγάλετε μια αψυχολόγητη ή αλλοπρόσαλλη στάση, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Ανάγκη σας θα είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, θα ψάξετε να βρείτε τον τρόπο να αποστασιοποιηθείτε από αγχωτικές ή πιεστικές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην εγκλωβιστείτε στις αρνητικές σκέψεις, σήμερα σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας, κάντε το βήμα να βάλετε τέλος σε συνήθειες και εξαρτήσεις που σας φθείρουν ψυχικά και σωματικά. Φανείτε τολμηροί, θα έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε, να διαφοροποιήσετε και να κατευθύνετε πρόσωπα ή καταστάσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα ένα θετικό άνοιγμα θα σας βοηθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, προχωρήστε σε ουσιαστικές ενέργειες, αυτή τη φορά οι αποφάσεις σας θα γίνουν πράξη.

Ετικέτες: