PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα έμφαση στους φίλους και τη δικτύωση.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε μέσα σας την ανάγκη να βάλετε σε τάξη πολλούς τομείς της ζωής σας. Είναι απαραίτητο τώρα να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Εστιάστε στην υγεία, την εξάσκηση και την γενικότερη τόνωση της φυσικής σας κατάστασης. Θα σας είναι εύκολο να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται, προκειμένου να μπείτε σε μια καινούργια και πιο αίσια πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι η στιγμή να κοιτάξετε όλες τις πτυχές της ζωής σας ρεαλιστικά. Έτσι θα παραμερίσετε την πίεση που νιώθετε και θα εντοπίσετε τα σημεία που κάνατε λανθασμένους χειρισμούς τον τελευταίο καιρό. Επειδή θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς κοινωνικά, θα κάνετε καίριες γνωριμίες που θα αποδειχθούν χρήσιμες στο μέλλον. Αλλάξτε οπτική και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τα αποτελέσματα που λαχταράτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδέχεται να επικρατεί μια αναταραχή στην ατμόσφαιρα, αλλά μην αποθαρρυνθείτε, γιατί διαθέτετε τα φόντα να βάλετε τάξη χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Είστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σας, χρειάζεται λίγη επιπλέον υπομονή για να λάβετε τους καρπούς των κόπων σας. Η υπερβολική πίεση της τελευταίας περιόδου είναι η αιτία που χάσατε για λίγο τη διαύγειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κινηθείτε με περισσότερη προσοχή και επαγρύπνηση. Φαίνεται ότι υπάρχουν γύρω σας πολλοί «καλοθελητές», έτοιμοι να υπονομεύσουν τα συμφέροντά σας. Ανοίξτε μάτια και αφτιά, ακούστε το ένστικτό σας και θα βρείτε την πιο αποδοτική διαδρομή για τους δικούς σας στόχους. Θα αποδειχθεί ευεργετική η διατήρηση της ψυχραιμίας και των αντιδράσεών σας.

ΛΕΩΝ

Έχει φτάσει η στιγμή να αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Μόλις ολοκληρώσετε όλες τις εκκρεμότητες, ακόμα και προβληματικές καταστάσεις θα επιλύονται πιο εύκολα. Μόνο μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει, σε σημείο να χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα. Να κάνετε αργά και σταθερά βήματα, για να δώσετε κίνηση και στα νέα σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην σας πτοήσει η αναστάτωση που υπάρχει αυτή την περίοδο στο περιβάλλον σας. Εσείς διαθέτετε όση ορμή και δυναμισμό χρειάζεται, για να επιλύσετε όποιο εμπόδιο βρεθεί στον δρόμο σας. Ευνοούνται οι διάλογοι, ακόμα κι αν εμπεριέχουν διαφωνίες. Με την ψυχραιμία και τη διαύγειά σας, θα τις ξεπερνάτε με ευκολία.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καιρός να κοιτάξετε με περισσότερη υπευθυνότητα τη ζωή σας. Είναι στο χέρι σας και μόνο, να αλλάξετε και να αποβάλλετε ό,τι δεν σας ευχαριστεί. Αρχίστε να οργανώνεστε και να κάνετε μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς. Η σωστή στρατηγική θα σας παράσχει άνεση και ευκολία κινήσεων. Στραφείτε στη συνολική εικόνα των πραγμάτων και δικτυωθείτε. Έτσι θα έρθετε σε επαφή με τα ιδανικά άτομα, που θα εξελίξουν την μελλοντική πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άστρα φορτίζουν την ταχύτητα και την αποδοτικότητά σας. Μην χαραμίσετε αυτή την εύνοια με το να αναζητάτε ημίμετρες λύσεις ή οδούς για τα θέματά σας, οι λανθασμένες κινήσεις τώρα, θα σας κατευθύνουν σε διαδρομές που καταλήγουν σε αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε τις στρατηγικές σας. Έχετε κατανοήσει ότι όσο περισσότερες εκκρεμότητες αφήνετε, τόσο μακραίνει η λίστα των υποχρεώσεών σας. Δεν πρέπει να δράτε πλέον απερίσκεπτα, γιατί τελικά μόνο την πίεσή σας ανεβάζετε. Μόλις ηρεμήσετε και ξαναβρείτε την αυτοκυριαρχία σας, θα βάλετε σε σειρά τα πάντα. Αν προκύψουν καινούργια εμπόδια στην πορεία σας, μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές και στήριξη από ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι απαραίτητο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Κάποια προβλήματα θα ανακύψουν αιφνίδια στο οικογενειακό περιβάλλον, που αν μείνουν άλυτα θα σας εξαντλήσουν. Όσα νιώθατε να βαλτώνουν και να σας εκνευρίζουν, έχουν πλέον την προοπτική να αποκτήσουν διαύγεια. Θα δείτε βελτίωση στην επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους, ώστε να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι σύμμαχοί σας και με ποιους χάνετε τον χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι αναμενόμενο να σας καταβάλει η επανεμφάνιση των ίδιων προβλημάτων, αλλά μήπως δεν τα έχετε επιλύσει όπως πρέπει; Τώρα που θα ξαναβγούν στην επιφάνεια, αντιμετωπίστε τα άπαξ δια παντός. Οι ριζικές αλλαγές στη στάση σας και οι καινοτόμες λύσεις που θα επιλέξετε, θα βάλει τέλος σε όσα σας έχουν βαλτώσει. Μετά μπορείτε να στήσετε τα καινούργια σας σχέδια για το μέλλον και να τα επιδιώξετε αποφασιστικά. Θα σας κάνει καλό να αποφύγετε κοινωνικές προσκλήσεις αυτή την περίοδο, προκειμένου να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες αμφιβολίες σας προβληματίζουν. Ίσως οι σχέσεις να σας βρίσκονται στο μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών. Μην εκπλαγείτε αν κάποιες αδύναμες ή αδιάφορες φιλίες απομακρυνθούν, ακόμα και χωρίς να το επιδιώξετε. Αλλά όσο χρόνο και ενέργεια σπαταλούσατε εκεί, θα επενδυθούν σε ανθρώπους που έχουν πραγματική αξία και προοπτικές στη ζωή σας. Είναι φυσικό να νιώθετε κάπως φοβισμένοι από αυτές τις ανατροπές, όμως σίγουρα θα δώσουν ώθηση στην πρόοδό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment