PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ενδιαφέρον σε ότι αφορά θέματα της καθημερινότητας και υποθέσεις που αγγίζουν τον χώρο της δουλειάς.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με το ταμπεραμέντο που έχεις, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα όποια προβλήματα σε ταλανίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύεις μία περίοδο που οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να δείχνεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις και καλό θα είναι να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, αν πρώτα δεν έχεις εξετάσει την εγκυρότητα τους. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολύ καλές, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει στην πόρτα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιμονή σου σήμερα δεν σου κάνει καλό και μάλλον σε απομακρύνει από τους γύρω σου. Θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις και όχι ισχυρογνώμων και απόλυτος, γιατί μόνο έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν για όμορφες αποδράσεις, σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Οι πλανήτες στο σύνολό τους θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα εκτιμήσεις πολύ τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι θα σε συγκινήσουν με το ενδιαφέρον τους. Είσαι σε μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σε κάνει να αισιοδοξείς για το μέλλον. Μην χάσεις αυτή τη θετική διάθεση που θα σου δώσει δύναμη και ενέργεια να καταφέρεις τα πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα πλανητικά δεν είναι καλή για το ζώδιό σου και καλό θα ήταν σήμερα να καθυστερήσεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων, που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις άμεσα, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα που παραμένουν σε στασιμότητα, είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα κινηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου, έτσι ώστε να μην αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο καινούργιος τρόπος σκέψης που έχεις υιοθετήσει, σε οδηγεί σήμερα σε μια περίοδο ανανέωσης και αναθεώρησης όλων των καταστάσεων στην ζωή σου. Θα καταφέρεις να απαλλαγείς μια και καλή από ανθρώπους που σου φέρνουν εμπόδια και χαλάνε την ψυχολογία σου και θα τακτοποιήσεις μισοτελειωμένα ζητήματα, που μέχρι τώρα απέφευγες να αντιμετωπίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις στο νου σου να κάνεις πολλές αλλαγές. Προς το παρόν όμως πρέπει να αποφύγεις τα βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η κινητικότητα που διαθέτεις είναι το κάτι άλλο. Είναι τόση πολλή, που αποφασίζεις να την εκτονώσεις βοηθώντας αγαπημένα πρόσωπα να ολοκληρώσουν δικές τους υποχρεώσεις. Πριν το κάνεις όμως και δεσμευτείς, φρόντισε να σιγουρευτείς ότι έχεις αρκετό διαθέσιμο χρόνο, γιατί διαφορετικά θα τους απογοητεύσεις και μετά θα στενοχωριέσαι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment