PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανάγκη για ανανέωση, ποικιλία και συναναστροφή.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιοδοξία γέννα μοναδικά συναισθήματα και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό απολαμβάνοντας τις στιγμές με πρόσωπα που περνάς όμορφα. Από το απόγευμα και μετά πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις σε φιλικά πρόσωπα την στήριξή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να λύσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι ότι εκφράζοντας τα συναισθήματά σου θα βρεις δίπλα σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και θα σε γεμίσουν με ζεστασιά και αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι όμορφο να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα και αυτό θα επιδιώξεις σήμερα να κάνεις καθώς σου ανεβάζουν το κέφι και μπορούν να καταλάβουν πιθανές απόψεις και αντιλήψεις που εκφράζεις. Η διασκέδαση -έστω και μέσα στο σπίτι- βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανό είναι να έχεις κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Φρόντισε να αφεθείς γιατί είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφα και θα ξεχωρίσεις για την αισιοδοξία και το κέφι σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές που θα σε βοηθήσουν σε πολλά επίπεδα.

ΛΕΩΝ

Μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν προτάσεις που θα σου φανούν ιδιαίτερα ελκυστικές. Φρόντισε να τις αποδεχτείς καθώς είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά. Άλλωστε οι συζητήσεις για πνευματικά ζητήματα θα κυριαρχήσουν και είναι αυτές που σε κεντρίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορούν να σε στηρίξουν. Προσοχή από το απόγευμα και μετά καθώς αυξάνεται το άγχος και, όμως έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειές σου και να νιώσεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις ότι σε φοβίζει.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις καθημερινά ζητήματα με μεγαλύτερη ευκολία και να αφήσεις πίσω ότι σου προκαλεί ένταση. Μετά το απόγευμα θα νιώσεις καλύτερα και θα επιδιώξεις να μιλήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε βοηθούν να ξεπεράσεις τις ανησυχίες σου και να περάσεις όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καλή διάθεση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς δίνεις χαρά και κέφι στους γύρω σου. Προσοχή από το απόγευμα και μετά καθώς έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα καθημερινής φύσεως, αλλά δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς το άγχος σου και αυτό θα σε καταβάλει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ατμόσφαιρα στην οικογένεια είναι ιδανική και μπορεί να σε βγάλει από περιττές έννοιες και σκοτούρες που μπορεί να είχες. Από το απόγευμα και μετά ανεβαίνεις ψυχολογικά και μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που έχεις έντονα ανάγκη για να νιώσεις όμορφα και σε αυτό θα συμβάλλουν και οι γύρω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ευκαιρίες που σου δίνονται να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω προβληματισμούς και εμπόδια και να χαρείς την ημέρα που μπορεί να απογειώσει το κέφι σου. Προσοχή σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς σημαντικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια που οφείλεις να κλείσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείς να πρωταγωνιστήσεις στον κοντινό περίγυρο με τη συμπεριφορά σου καθώς είναι γεγονός ότι δείχνεις ωριμότητα στη σκέψη και μεγάλη ευκολία στο να δώσεις λύσεις σε πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν. Προσοχή στην απολυτότητα που θα σε προβληματίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου κυριαρχεί και αυτό μπορείς να το εκδηλώσεις άμεσα σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορούν να σε καταλάβουν. Να είσαι βέβαιος ότι η συζήτηση μαζί τους θα σε γεμίσει χαρά και αγαλλίαση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment