PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ξεφεύγουμε από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα επηρεάζει τις επαφές και τα σχέδιά σου. Πρέπει να κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ασχοληθείς καλύτερα με τα ζητήματά σου μόνος σου. Διαφορετικά, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν και θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο δυναμισμός σου θα βγει μπροστά και θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Κυρίως στα οικογενειακά σου, να γνωρίζεις ότι η σιωπή δεν θα σε ωφελήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα επηρεάζει τις κινήσεις, τις επαφές και τα σχέδιά σου. Πρέπει να κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ασχοληθείς καλύτερα με τα ζητήματά σου μόνος σου. Διαφορετικά, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν και θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, για να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα δεις σήμερα ότι τα πράγματα γύρω σου δεν παίρνουν την τροπή που θέλεις αλλά εσύ πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να εκμεταλλευτείς τα υπάρχοντα δεδομένα, για να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Γενικά είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν και καλό είναι να τελειώνεις με υπάρχουσες εκκρεμότητες δίνοντας τις καλύτερες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί η μέρα να φέρει εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα. Η μέρα θα σου ανοίξει νέους δρόμους σε όσα έχεις ονειρευτεί και θέλεις να υλοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με τις επιρροές που δέχεσαι από την αρνητική όψη της ημέρας φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Απ’ την άλλη, η θετική της όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό που θα σε χαρακτηρίσει σήμερα είναι το πάθος σου για όσα πιστεύεις και θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί το πλανητικό σκηνικό της ημέρας μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment