PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Η μέρα θα ξεκινήσει νωχελικά χωρίς ιδιαίτερη ενέργεια.

ΚΡΙΟΣ

Είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου τις λύσεις που περιμένεις από τους άλλους. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, για να διευθετήσεις μια και καλή προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό, με τη βοήθεια μάλιστα καλών και έμπιστων φίλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μη βιαστείς και πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα θα σου φέρει κάποιες αναστατώσεις κυρίως από εξωγενείς παράγοντες που θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα. Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος και να περιορίσεις την ευαισθησία σου απέναντι σε όσα ακούς. Δείξε εμπιστοσύνη στο μυαλό σου και τις ικανότητές σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρα με αρκετό εκνευρισμό. Μην δείχνεις δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Από την άλλη, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες για να μπορέσεις να καλυτερέψεις πολλούς τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν. Οι πλανήτες θα είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να σε βοηθήσουν, σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί γιατί θα μπερδευτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ανασύρεις τις ικανότητές σου, που είναι πολλές, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς στο δρόμο της επιτυχίας. Θα αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μόνο προσοχή να μην κάνεις ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπεραισιοδοξία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σάββατο δε σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση. Θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει και όχι εκεί που προσδοκάς. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός και θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ όσο νομίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις όλη σου την συμπαράσταση. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατήσεις αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου για να βοηθήσεις έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η διάθεσή σου είναι λίγο περίεργη και καλύτερα να αποφύγεις κάποια άτομα, που σου χαλάνε τη διάθεση με την γκρίνια τους. Αλλιώς κινδυνεύεις να έρθεις σε σύγκρουση και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μη χάνεις την αισιοδοξία σου και την πίστη στις ικανότητές σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment