PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Τα συναισθήματα θα έχουν βάθος και έκταση.

ΚΡΙΟΣ

Σας έχει καταβάλει κάποια ανασφάλεια που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Να ξέρετε ότι αυτή η ατμόσφαιρα είναι περαστική, σύντομα όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα και κατανοητά. Πάρτε βαθιές ανάσες, αντιληφθείτε τι πραγματικά συμβαίνει και θα καταφέρετε να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας βήματα με αποφασιστικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ίσως να φορτωθείτε με επιπλέον υποχρεώσεις, που θα πρέπει να χειριστείτε με απόλυτη ωριμότητα. Αλλά αυτή η συγκυρία θα τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και θα νιώσετε πιο σίγουροι για τις ικανότητές σας. Να ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμα που θα σχεδιάσετε και να κινηθείτε με αργά και σταθερά βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εύνοια των άστρων θα βοηθήσει να ανορθώσετε τη ζωή σας σε νέα επίπεδα. Αυτή η συγκυρία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, για να υλοποιήσετε όλους τους στόχους και τα όνειρά σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στη ζωή σας θα βάλουν χαμόγελο στα χείλη σας, καθώς θα προχωράτε σε σπουδαιότερα πεδία. Όσο έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, θα σας προσεγγίζουν όλο περισσότερες και ευνοϊκότερες ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πίεση του τελευταίου διαστήματος έχει αρχίσει να επηρεάζει την εστίασή σας. Αυτός είναι ο λόγος που καταλήξατε σε κάποιες βιαστικές αποφάσεις, που αποδείχθηκαν λανθασμένες. Αλλά το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να αλλάξει, ώστε να μπορέσετε να πάρετε κάποιες αποστάσεις από τα προβλήματά σας. Έτσι θα ανακτήσετε τη διαύγειά σας και θα επαναφορτιστείτε ενεργειακά. Μόλις ανασυγκροτηθείτε, θα κάνετε και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Η τάση σας προς την υπερβολή μετατρέπει σε βουνά τους κόκκους άμμου. Είναι απαραίτητο να κάνετε ένα διάλειμμα, προκειμένου να ανακτήσετε την αντικειμενικότητα και τη ρεαλιστική εικόνα της ζωής σας. Μόνο έτσι θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά τα προβλήματα ήταν αποκυήματα του μυαλού σας, η πραγματικότητα είναι πολύ πιο αίσια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εμπόδια και καθυστερήσεις σας έχουν βγάλει από την επιθυμητή πορεία τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε, γιατί σπάνια τα πάντα κυλούν όπως φαίνονται στα χαρτιά. Είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε από κάθε απαισιόδοξη τάση, να γίνετε πιο πρακτικοί και αποφασιστικοί. Να ξέρετε ότι έχετε την εύνοια των άστρων, ώστε να πάρετε άρτιες αποφάσεις και να φτάσετε εκεί που στοχεύετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι πολλές υποχρεώσεις σας έχουν αναγκάσει να κινήστε σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα τον τελευταίο καιρό. Αυτός είναι ο λόγος που έχετε πιεστεί πολύ και έχετε χάσει τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Δεν μπορείτε να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις υπό αυτές τις συνθήκες, γι’ αυτό δεν ξέρετε προς τα πού να στραφείτε. Έχετε άμεση ανάγκη από ανασυγκρότηση, για να καθαρίσει η σκέψη σας και να επιστρέψετε στην επιθυμητή πορεία. Φροντίστε στο εξής να μην αφήνετε τίποτα σε εκκρεμότητα ή για την τελευταία στιγμή, δεν θα μπορέσετε να το χειριστείτε ορθά στη συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τονωμένη αισιοδοξία σας θα βοηθήσει να πετύχετε όλους τους στόχους σας. Ξέρετε τι θέλετε και ποιες είναι οι δυνατότητές σας, τώρα πρέπει να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Έχετε όλα τα φόντα να γευτείτε τις επιτυχίες και την ευτυχία που λαχταράτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην χάσετε την επαγρύπνησή σας γιατί ενδέχεται να κάνετε λάθη. Αν δεν κρίνετε σωστά τις καταστάσεις και δεν πάρετε ορθές αποφάσεις, θα το αντιληφθείτε όταν θα είναι πλέον αργά για διορθωτικές κινήσεις. Μόνο η ετοιμότητά σας μπορεί να αποτρέψει τις παγίδες και τα ανεπιθύμητα επακόλουθά τους. Να σκέφτεστε διεξοδικά κάθε κίνησή σας, ειδικά αν αφορά την καριέρα σας. Αν παραμείνετε ψύχραιμοι και κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε αυτή την δόλια φάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίθετε από δημιουργικότητα και δυναμισμό. Τώρα θα δείτε ακόμα και προβλήματα θέματα που είχαν βαλτώσει να βρίσκουν λύση. Αλλά δεν πρέπει να αφήσετε να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός, γιατί θα πάρετε απερίσκεπτες αποφάσεις, φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί με όσους βρεθούν στο περιβάλλον σας, για να μην πείτε ή κάνετε κάτι που μπορεί να παρεξηγηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αδημονείτε να συζητήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Θέλετε να ακούσετε τις δικές τους απόψεις και όσες συμβουλές έχουν να σας δώσουν. Είναι θετική η πρόθεσή σας, αρκεί να μην αφήσετε να σας επηρεάσει η οπτική των τρίτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πίεση των τελευταίων ημερών σας έχει βγάλει εκτός πορείας και καθυστερεί τα σχέδιά σας. Πρέπει να εστιάσετε στην καλύτερη οργάνωση για να χειριστείτε τα προβλήματά σας. Κινηθείτε στρατηγικά και μπορείτε να ανταπεξέλθετε, αρκεί να μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment