PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, σε ζητήματα σπιτιού, την οικογένεια και τα περιουσιακά στοιχεία.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σας ανορθώνονται. Όλα κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει, κάτι που βοηθά να διατηρήσετε την ηρεμία και τη γαλήνη σας. Από εσάς εξαρτάται να αποβάλλετε από το περιβάλλον σας όσα σας ενοχλούν και σας εκνευρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε τον σωστό ρυθμό και ορθή πορεία για να υλοποιήσετε στους στόχους που έχετε θέσει. Η επιτυχία σας είναι αναμφισβήτητη, αν ξεπεράσετε μια μικρή τάση σας για ανταγωνισμό. Να ξέρετε ότι κάποια άτομα που εκφράζουν διάθεση να σας στηρίξουν, ενδέχεται να θέλουν ενδόμυχα να σας σαμποτάρουν, μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στα σχέδιά σας, γιατί θα σας βγάλει εκτός πορείας. Μείνετε πιστοί στα ιδανικά σας και όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν αποκλείεται να νιώσετε πίεση από κάποια θέματα που θα προκύψουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, διαφωνίες με άτομα του σπιτικού σας μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, που θα σας δυσκολέψουν να επιστρέψετε στην ισορροπία. Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να επικοινωνήσετε τις θέσεις σας με ειλικρίνεια και σαφήνεια. Δεν υπάρχει λόγος να δυσχεράνετε την ατμόσφαιρα, καθώς κάθε είδους ψέματα και ύπουλες δράσεις μόνο θα χειροτερέψουν τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε ρίσκα και να κάνετε δυναμικές κινήσεις. Όσο δύσκολο κι αν φανεί αρχικά να φτάσετε στους στόχους σας, σύντομα θα δείτε ότι έχετε να λάβετε μόνο οφέλη από τις τωρινές σας δράσεις. Την ίδια σταθερότητα να υιοθετήσετε και στις προσωπικές σας σχέσεις, δεν υπάρχει λόγος να εμπλακείτε σε μικρότητες.

ΛΕΩΝ

Οι πιέσεις που έχετε βιώσει τον τελευταίο καιρό αρχίζουν να καταπονούν τα όριά σας. Αυτός είναι ο λόγος που νιώθετε ότι χάνετε τις πνευματικές αλλά και τις σωματικές σας αντοχές. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να αποτραβηχτείτε για λίγο απ’ όλους και όλα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαίνεται να είστε παραπάνω ευαίσθητοι απ’ όσο θα έπρεπε. Να είστε σε επαγρύπνηση, γιατί μπορεί έτσι να θολώσει η κρίση σας και να κάνετε λάθη. Αν δεν επιδείξετε τώρα αυτοσυγκράτηση, κινδυνεύετε να σας καταβάλουν οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειές σας. Για να μην χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης, κάνετε ένα διάλειμμα από τις πολλές υποχρεώσεις σας μέχρι να πατάτε και πάλι γερά στα πόδια σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες προβληματικές καταστάσεις ενδέχεται να βγουν ξανά στην επιφάνεια. Αυτή η φάση απαιτεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την συγκροτημένη σκέψη σας. Έτσι θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε, μιας και έχετε τα άστρα στο πλευρό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι καιρός να κάνετε μια μικρή ενδοσκόπηση. Το σύμπαν σας καλεί να αποστασιοποιηθείτε λίγο από την καθημερινότητα, για να βρείτε την ισορροπία σας και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Θα σας ωφελήσει το να περιποιηθείτε περισσότερο την εμφάνισή σας, να φροντίσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και θα νιώσετε γρήγορα χαλαροί και αναζωογονημένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθησή σας παίρνει και πάλι την ανιούσα. Η συγκυρία θα βοηθήσει να κοιτάξετε με πιο θετική ματιά, τόσο τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας όσο και τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να πετύχετε όλα όσα βάλετε στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας διέπει μια ανατρεπτική και επαναστατική διάθεση. Είναι καιρός να κάνετε επιτέλους κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή και το περιβάλλον σας, προκειμένου να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Πολλά θα αρχίσουν να κυλούν χωρίς άλλες δυσκολίες και εμπόδια. Παραμείνετε σε αυτή την επαγρύπνηση, για να υλοποιήσετε τους περισσότερους από τους στόχους που έχετε θέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους θα αρχίσετε να βλέπετε τα σχέδιά σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Έχετε αποβάλλει από το σκεπτικό σας κάθε είδους αμφιβολία ή φόβο και ανασφάλεια. Προχωρήστε μπροστά με αυτή την ανανεωμένη διάθεση και τολμήστε να κάνετε ακόμα πιο φιλόδοξα όνειρα. Όσο παραμένετε αισιόδοξοι ακόμα και μπροστά σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, θα μπορέσετε να στρέψετε τα πάντα προς όφελός σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια τάση εσωστρέφειας σας περιβάλλει και είναι πιθανό να δημιουργήσει συναισθήματα απογοήτευσης προς διάφορα άτομα και καταστάσεις. Ωστόσο, η πλειοψηφία των προβλημάτων σας είναι αποκύημα της φαντασίας σας. Ίσως πείθετε τον εαυτό σας ότι δεν υπάρχει ουσία σε τίποτα, προκειμένου να αποφύγετε να καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται για να σημειώσετε πρόοδο. Μόνο αν αλλάξετε το σκεπτικό σας και τη θεώρηση των πραγμάτων, θα καταφέρετε να επιστρέψετε σε μια πιο ρεαλιστική και αίσια προοπτική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment