PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Αυγούστου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, τα συναισθήματα θα έχουν ένταση και βάθος, προσοχή στην καχυποψία, στην κτητικότητα και στις υπερβολές.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητά σας τονώνονται. Αυτή είναι η στιγμή να πάρετε και πάλι τον έλεγχο της ζωής σας. Μια επαφή σας με ένα σημαντικό άτομο, έχει καλές προοπτικές να πάει τα βήματά σας στο επόμενο επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε πορεία υλοποίησης των στόχων σας. Τώρα δεν πρέπει να αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας εκτρέψει ή να σας παρασύρει, εμπιστευτείτε το ένστικτο, τις δεξιότητες και την κρίση σας. Θα δείτε να δικαιώνονται όλες οι αποφάσεις και οι προσπάθειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αποθαρρύνεστε από τις όποιες αναποδιές. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να δώσετε ώθηση, ακόμα και σε όσα ίσως δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι, για να καταφέρετε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, δείτε τα ως μια ευκαιρία για νέο προγραμματισμό, που θα σας επιτρέψει να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ωστόσο, φροντίστε στο μεταξύ να μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί σε αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην πιέζετε άλλο τον εαυτό σας, η ταχύτητα των εξελίξεων είναι αυτή που θα σας κάνει να νιώσετε χαμένοι. Όσο κι αν δελεαστείτε να εγκαταλείψετε την προσπάθεια τώρα, πρέπει να αντισταθείτε. Αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν αυτόνομα για λίγο, παραμείνετε προσγειωμένοι για να προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

ΛΕΩΝ

Μην σας πτοούν τα εμπόδια που προκύπτουν στην πορεία σας. Παρά τις όποιες καθυστερήσεις, πρέπει να παραμείνετε εστιασμένοι για να μην χάσετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Αν πάρετε λάθος αποφάσεις, θα είναι δύσκολο να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στη συνέχεια. Με ψυχραιμία και συγκρότηση, μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο και να φτάσετε μέχρι τη γραμμή τερματισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πίεση των τελευταίων ημερών σας έχει εξουθενώσει σωματικά και συναισθηματικά. Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να κάνετε λανθασμένες επιλογές και να καταλήγετε σε αδιέξοδα. Αυτό που σας χρειάζεται άμεσα είναι ξεκούραση και μια επιθεώρηση των καταστάσεων. Δείτε πόση πρόοδο έχει σημειώσει ήδη και στήστε τη νέα στρατηγική σας για το μέλλον. Έτσι θα μπορέσετε να διορθώσετε και κάποια από τα λάθη που κάνατε από βιασύνη ή αβλεψία.

ΖΥΓΟΣ

Επικρατεί μεγάλη αναστάτωση γύρω σας λόγω ραγδαίων εξελίξεων. Προσέξτε να μην γίνετε κυκλοθυμικοί υπό αυτή την ατμόσφαιρα, να μην φτάσετε στο σημείο να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Επιστρατεύσετε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας, μπορείτε να προσαρμοστείτε στις νέες συγκυρίες και να διαπρέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σκληρή δουλειά του τελευταίου διαστήματος αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Έχει φτάσει η στιγμή να ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας και να νιώσετε χαρά και ανακούφιση. Με αυτή την τόνωση της ψυχολογίας σας, ορμήστε σε νέες περιπέτειες γεμάτοι δυναμισμό και θετική οπτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Ακόμα και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις μπορείτε να τις διαχειριστείτε, αν ακολουθήσετε τη ροή τους. Να σκέφτεστε διεξοδικά κάθε σας κίνηση και θα ανταπεξέλθετε στο χάος και τις εντάσεις. Να ξέρετε ότι οι αγαπημένοι σας είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να προσφέρουν όση στήριξη χρειάζεστε, μπορείτε πάντα να ζητάτε τη συμβουλή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας επηρεάσει με την αρνητική του ενέργεια. Η ατμόσφαιρα είναι αίσια και εποικοδομητική για τα σχέδιά σας, ιδανική για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στοχεύστε στο να αναβαθμίσετε τις συνθήκες ζωής σας όπως λαχταράτε, για να κινήστε με περισσότερη ευχέρεια στο εξής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια προβλήματα φαίνεται να προκύπτουν σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Αλλά δεν πρέπει να ανησυχήσετε, γιατί έχετε την εύνοια των άστρων. Φροντίστε να κάνετε κάποιες αλλαγές, να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να επαναφέρετε τη γαλήνη στη ζωή σας. Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αποθαρρύνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή δεν είναι κατάλληλη περίοδος για σημαντικές αποφάσεις και μεγάλες αλλαγές. Θα καταφέρετε περισσότερα αν συνεχίσετε στην πορεία που έχετε χαράξει, με σταθερό βηματισμό και αφοσίωση σε δοκιμασμένες μεθόδους. Αντί να σκέφτεστε τώρα καινούργια ξεκινήματα, διαθέστε χρόνο για να διεκπεραιώσετε όσα έχετε ήδη σε εκκρεμότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment